Ολυμπιακός

λες και ειμαστε μεντιουμ ρε κραμπσοντυ,να ξερουμε εξ αρχης οτι τοσοι αγωνες ειχαν στηθει.ειδικα σε αυτο το φορουμ και αυτο το θρεντ παντως,οταν ηταν προφανης η ευνοια του ολυμπιακου σε καποιους αγωνες,η πλειοψηφια απο μας εβγαινε και το ελεγε.επισης το οτι βγηκε η βρωμα απο το φετινο πρωταθλημα και οτι υπαρχει βρωμα και σε πιο παλια και ας μη φαινοταν,δεν σημαινει κιολας οτι ο ολυμπιακος δεν τα αξιζε ολα.

χαχαχαχαχα…μην πανικοβαλεστε, δεν θα ριξει κανεις τον ολυμπιακο.

ε ενταξει ρε συ…οχι και αφίσα…

[SPOILER]τατουάζ στο μπράτσο τον έχω…!!:D[/SPOILER]

[SPOILER]πάντως το περιστατικό που λεω έχει γίνει 100% !! άλλαξε πολύ ο τρόπος της παραγκας/paragas απο το ο ολυμπιακός και το αιγαλεω να κερδανε…
και για αυτο πατερας,μαρινακης, και δεν ξέρω ποιος άλλος θεωρείται μεγάλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.! ή θα πάει εκεί, ή θα φαει τα μούτρα του… (οχι οτι αυτο ελαφρύνει την θέση κανενός)

η φάση ειναι οτι ολα αυτά οοοολες αυτές οι εφημερίδες με οοολους αυτούς τους δημοσιογράφους τα ήξεραν αυτά…!! ακόμη και τις υπόθεσης ντοπιγκ…
και βγαίνουν τώρα με εξώφυλλα και μεγάλους τίτλους…ξερω 4 δημοσιογράφους που ξεραν τα πάντα για φέτος…που είναι…?? ο ενας λεει εγω τα είπα στην τύχη, ήταν φανταστικοί οι διάλογοι(!!), άλλοι 2 λενε εμείς είμαστε άλλου τύπου δημοσιογράφοι…!!!#-o για τα πανηγύρια…!!
(ασχετα που καταλαβαίνω πως ειναι τρομερά δύσκολα να κάνουν κάτι…)[/SPOILER]

DELETE.!

Τα αποδεικτικά στοιχεία για τα στημένα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, τελικά φαίνεται να είναι καταιγιστικά. Και οι εξελίξεις θα έρθουν υπό τη μορφή?ορυμαγδού! Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Για το Βόλος-Ολυμπιακός 0-1, η κυρία?Έλενα που τηλεφώνησε στον μπουκ, ήταν?αποκαλυπτική: «Είναι στημένο. Μου το είπαν από μέσα. Είναι τελειωμένο».

? Για το Ολυμπιακός-ΠΑΟ 2-1, τα στοιχεία είναι ακόμη πιο?κραυγαλέα. Ο Λουκάς είπε στον Αχιλλέα για τη διαιτησία ότι «αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε επί Κοκαλιάρη», ο δε Αχιλλέας ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος».

? Μάλιστα, είναι φανερό ότι το ματς στήθηκε μέσω του διαιτητή και του επόπτη, αφού ο Αχιλλέας του είπε του Βαγγέλη: «Πρέπει να τους προστατέψεις καμιά βδομάδα, 10 μέρες». Τώρα, ότι ο επόπτης έφαγε ξύλο την ίδια ημέρα από Παναθηναϊκούς της Κέρκυρας, είναι μία?λεπτομέρεια.

? Και μία άλλη?λεπτομέρεια είναι ότι μόλις πριν λίγες ημέρες ο Αχιλλέας είχε πει του Βαγγέλη πως είχε ζητήσει από τον?ψηλό, «άστον έξω τον Σιδηρόπουλο από το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και βάλτονα στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την άλλη βδομάδα. Μες στο Καραϊσκάκη». Δηλαδή, ενώ του είχε πει του ψηλού να βάλει στο ντέρμπι τον Σιδηρόπουλο, τελικά αυτός έβαλε τον Καλόπουλο, αλλά στήθηκε το παιχνίδι και με τον Καλόπουλο!!! Προφανώς το είχε δίπορτο!!!

? Για το?καραστημένο Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1, τα είπε όλα ο Μάκαρος: «?ο Μαρινάκης που το έδωσε το ματς στον Ατρόμητο για να σωθεί; Τι τσαντίστηκε, αφού πάσα έκανε ο παίκτης ο δικός τους να βάλουνε γκολ…Δύο πάσες έκανε, δύο γκολ. Γίνεται αυτό το πράγμα; Ο Μέλμπεργκ κοίταγε. Κοίταγε ο Μέλμπεργκ! Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μ…; Ολυμπιακός σου λέει».

? Ύστερα από όλα αυτά τα καταγεγραμμένα?ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αδιαμφισβήτητα και ακλόνητα, νομίζω ότι είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να?υποβιβαστεί. Να πέσει στη Β΄ Εθνική.

? Ειδικά δε η φράση του Βαγγέλη αμέσως μετά το ντέρμπι, «έτσι, τέτοιο γ… θέλανε τα μ…, στο 92. Ητανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός», είναι πραγματικά η φράση κλειδί για το?στήσιμο. Διότι είναι σαφές ότι το είπε?πονηρά αυτό το, «ήτανε μία φορά τυχερός ο Ολυμπιακός». Ήταν?συνθηματικό.

? Α, ξέχασα κάτι: Άντε ρε να πάτε να?κουρευτείτε, που θα μας τρελάνετε εσείς και θα βγάλετε στημένο ένα πρωτάθλημα με 13 πόντους διαφορά. Άντε ρε από εδώ.

Πηγή: Sportfm.gr

(εμοτικον με αγγουρι που μπαινει στον κωλο του νικολακοπουλου)

Σε μας μπαίνει το αγγούρι, ο Νικολακόπουλος καθαρίζει χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Κατα μια (και δυο μη σου πω - double penetration και ετσι) εννοια, ναι.

Για το Βόλος - ΟΣΦΠ κάποιο με “κοροιδευαν” γιατί έσκασα πολλά λεφτά στο διπλό :lol::lol::lol:

εδω η μισή ελλαδα πέτυχε το σκορ.!:stuck_out_tongue:

Παπάρια οικονομική κρίση λοιπόν :!:

ποια οικονομική κρίση? θες να έρθεις στη γειτονιά στο προποτζίδικο να δεις πως φεύγουν τα 500ευρα?? ειδικά ειναι ένας κλασικός που έρχεται με ενα τσαντάκι γεμάτο χρήμα.!
έτοιμος είμαι να του το πάρω.! μου έρχεται μεσα στον κοσμο με τις δεσμίδες λες και τι είναι.!!

Ποινική δίωξη και σε Μπουρούση

Ε καλά, κόμπλεξ έχεις και μόνο αν λες τα παραπάνω και τα πιστεύεις αυτά για μένα!!! :lol:

Κράτα εσύ πάντως μικρό καλάθι, μην αρχίσουν να κελαηδούν οι εμπλεκόμενοι. Ο Μπέος και ο Ψωμιάδης είχαν εξαιρετικές σχέσεις με Ζαγοράκη. Δε θα τους στήριζε ο Ζαγοράκης αν τον κυνηγούσαν. Ψάξε και τα δικά σου ποστ για το “αθηναϊκό κατεστημένο” και ξεκίνα τα edits :lol:

…και ο Αβραάμ, εκτός Εθνικής
…δεν ξέρω αν την έκανε την λαδιά του, αλλά αν την έκανε, δεν πρέπει να φύγει και απ’τον Ολυμπιακό;
…για τον Μπουρούση τι να πω(γράψω), πόσο παπάρας είναι με το ‘‘φάρμακο’’ και τις χαζομάρες που ξεστόμισε;
…για Μαρινάκη και Ολυμπιακό, περιμένω τις εξελίξεις, αν και θά’χει ενδιαφέρον μια εμπειρία στην Φούτμπολ-Λιγκ:p
…πάντως εμείς κάνουμε μεταγραφές…για πιο πρωτάθλημα τις κάνουμε;
…είμαστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσει;
…κιαν ξεκινήσει, με ποιες ομάδες;
:):!:

Τσίμπησες βλέπω :stuck_out_tongue:
Δεν κρατάω μικρό καλάθι γιατί ακριβώς ο ΠΑΟΚ μόνιμα ήταν χαμένος από διαιτησίες. (Ο Σπάθας πέρσυ ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου) Άρα πως να βγει κάτι για τον ΠΑΟΚ; Μπορεί να βγει για τον Ζαγοράκη ότι π.χ. έπαιξε το τάδε στοίχημα. Αν βγει κάτι ενοχοποιητικό γι αυτόν μακάρι να πάει φυλακή. Το σίγουρο είναι ότι αν έχει κάνει κάτι αυτό θα διαρρεύσει τώρα μιας και το τηλέφωνο του Ψωμιάδη παρακολουθείται εδώ και μήνες

Υ.Γ: Εδώ έχω πει ότι υπογράφω ΤΩΡΑ να πάει ο ΠΑΟΚ Δ Εθνική για χρέη και ότι δεν θέλω Ραπτόπουλους, Σαχπατζίδηδες και Μαρινάκιδες στην ΠΑΕ.

καλα το τι θα βγει και για ποιον θα το δούμε…χιλιάδες σελίδες, με χιλιάδες συνομιλίες.!!
τι σκατά.!!? παίζει να είμαστε και εμείς απο εδω μέσα χωμένοι.! :stuck_out_tongue:

Λέτε να με μπουζουριάσουνε για το Βόλος - Ολυμπιακός; Είχα ξεσκιστεί να γράφω εδώ. :slight_smile: Νομίζω πρέπει να τα κάνω edit … :stuck_out_tongue:

Βασικά, εσύ μπορεί να ξέρεις να μου πεις αν το κοινό πρόσωπο πίσω από Χάβο, Δερμιτζάκη και Σαουδάραβες είναι ο Τραυλός, για τον οποίο επίσης υπάρχει δίωξη. Στείλε πμ αν ξέρεις κάτι :stuck_out_tongue:

μας βλέπω όλους φυλακή.! :lol:
θα κάνουμε παρέα στον μπεο:p

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Γιάννης Μπουρούσης, αντιδρώντας άμεσα στο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, ζήτησαν από κοινού και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τον έλεγχο αντιντόπινγκ του παίκτη από το ΕΣΚΑΝ».

Χαχαχαχαχαχαχα σε μογγολα απευθυνονται. Περιμενω αρθρο νικολακοπουλου για δικαιωση μπουρουση και ηχηρη απαντηση στον πολεμο κατα του μεγαλου ολυμπιακου.