Με ενα καλο προγραμμα βλεπουμε!
@ Crimson
Δε βολεύουν οι πτήσεις για Ντόρντμουντ
Δε με νοιάζει τι θα πέσει από το 4ο. Ίσως η Γκενκ να έχει καλύτερες πτήσεις Οτελούλ με την καμία. Ποιος πάει Ρουμανία; Την Πλζεν τη δεχόμαστε. Τσεχία δεν έχω πάει ακόμη…
Μια οτελουλ ρε
6/6 η Γιουναιτεντ ρε:p
Ντόρτμουντ παίρνουμε.
Τρομακτικά ηλίθια κλήρωση.
Τα αρχιδια μου παιρνουμε
Ωραιος ομιλος χαχαχαχα
ολα στημένα…το έστησε και αυτό ο μαρινακης, και το είπε σε διάφορους ολυμπιακούς…και ετσι το έμαθε και ο karvou…έρευνα της ΟΥΕΦΑ , τώρα.!!!
Μέχρι να βγει η Ντόρτμουντ ήταν μια, ας πούμε, καλή κλήρωση, ειδικά όταν σε περίμενε όμιλος με Μπαρτσελόνια και Μίλαν.
Δεν αποκλείω τίποτα αλλά χωρίς ούτε μία κάπως πιο αδύναμη ομάδα θα πρέπει να έχει σταθερότητα ο γαύρος για να περάσει.
ποια σταθεροτητα, την κωλοφαρδια του αιωνα πρεπει να χει για να περασει ουεφα.
Είναι δύσκολος όμιλος, αλλά νομίζω για όλες τις ομάδες, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό…όλες οι θέσεις παίζουν, για όλους:):!:
ο,τι πρεπει ο ομιλος…θα το ψαξω για westfalen (ο,τι πρεπει απο ποδοσφαιρικη αποψη, ο οσφπ δεν περναει ουτε ουεφα)
Καλά ναι απλά δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια :lol:
1ος ολυμπιακος, 4η αρσεναλ. παιξτο στοιχημα. στανταρ κερδος.
Πριν τη Ντόρτμουντ ήταν μια χαρά. Τελικά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, αλλά δυσκόλεψε πάρα πολύ. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον ο όμιλος. Η Άρσεναλ δεν είναι ανίκητη και από το Β’ γκρουπ η Μαρσέιγ ήταν ότι καλύτερο νομίζω. Θα δούμε ματσάρες.
Για την Άρσεναλ, το σκεύτηκα κιεγώ, αν κιέχει γάτα προπονητή…φαβορί για πρώτη βλέπω την Ντόρμουντ…οπότε η πρώτη γίνεται τέταρτη και το αντίστροφο:):!:
βασικα ο οσφπ παιζει να μη βγει αναγκαστικα και 4ος, αλλα με τα χαφ που υπαρχουν αυτη τη στιγμη, που το πολυ πολυ να παρουν τον ορμπαιθ, μπροστα σε ομαδες σαν την ντορτμουντ και την αρσεναλ με μ.ο. ηλικιας 22 χρονια ξερωγω ,πρεπει να τους χορηγησουν αναπνευστηρες
Ωραια κληρωση ! Οτι θεση και να βγουμε δεν θα μας πει κανενας τιποτα,
οποτε λογικα θα παιξουν χωρις αγχος και οτι βγει.
Το πιο σημαντικο παντως ειναι και η σειρα των αγωνων καθως και αν θα
αρχισει ποτε το πρωταθλημα να αρχισει να τσουλαει η ομαδα καποια στιγμη.
Νομίζω ότι θα γίνουν πολλές ανατροπές μέχρι τέλους. Συμφωνώ ότι η Ντόρτμουντ είναι πολύ δυνατή, αλλά χωρίς λαϊκισμούς πιστεύω πολύ στον Ολυμπιακό θεωρώ πως μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες στον όμιλό του. Νομίζω πως φέτος το ρόστερ μας είναι πολύ δυνατό (το ξέρω ότι πολλοί εδώ διαφωνούν) και θα είναι περισσότερο αν πάρουμε ένα αμυντικό χαφ-τρεχαντήρι-κόφτη (δεν ανοίγω κουβέντα).
Ακριβώς αυτό. Η κλήρωση είναι αυτή που κάθε γαύρος ήθελε για να μην τον κοροιδεύουν όλοι οι άλλοι. ( Πάντως Arsenal και Μarseille είναι από τις πιο ανίσχυρες των 2 πρώτων group)