…και 2οι, δύσκολο αλλά γίνεται, και 3οι, αλλά και 4οι, άνετα βγαίνουμε:):!:
Ποιος Ιακουίντα, πάρτε τον Γέλεν λέμε :!:
Συμφωνώ. Ο Ιακουίντα είναι νοσοκομείο. Αντίθετα, ο Γέλεν βρίσκεται σε καλό σημείο της καριέρας του, είναι ελεύθερος, πολύ πιο φτηνός και πολύ πιο εργατικός στο γήπεδο. Μπορεί με άνεση να παίξει και σαν δεξί εξτρέμ και να αλλάζει θέσεις με τον Μιραλάς, αναλόγως τον αγώνα.
Άσε που πάει πολύ περισσότερο στον Βαλβέρδε ποδοσφαιρικά.
…κιεγώ τον Γέλεν θα προτιμούσα, αλλά δεν νομίζω ότι θα πάρουμε κάποιον παίκτη:):!:
Απαντηση;;;
Εγω προτιμω ντελεφ!
Δύσκολα θα βρεις κάτω από 25?
Τετάρτη δεν τελειώνει η μεταγραφίκή περίοδος;…γιατί εμείς πάμε με το πάσο μας…εφόσον τους παίκτες σε αυτές τις θλεσεις τους ζήτησε ο Βαλβέρδε;:):!:
Αν δεν φύγουν παίχτες δεν βλέπω πως μπορεί να κάνει 2 ή 3 μεταγραφές που λένε. Δηλαδη ας πούμε ότι θέλει επιθετικό, ποιός θα κάθεται πάγκο ή ακόμα χειρότερα εξέδρα. Ή αν πάρει 2 αμυντικά χαφ, τον Ουρταδο τι θα τον κάνει? Και ποιος μπορεί να έρθει και να πάρει την θέση βασικού που έχει κερδίσει με το σπαθί του ο Μοντεστο?? Και ο Φεισα?? Και πραγματικά αξίζει να δώσει τόσα λεφτά όταν ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας είναι η τρίτη θέση στους ομίλους?
Εδώ κινδυνεύει να τρώει πάγκο ο Φετφα λόγω Αμπντούν…
Θεωρώ βέβαιο πως μέσα στις επόμενες μέρες θα δανείσουμε αρκετούς παίχτες δεξιά και αριστερά.
Ήδη έχει δώσει κάποιους αλλά αν ας πούμε δεν δώσει και τον Παντελιτς πως θα πάρει επιθετικό? Το βλέπω να παίρνουμε μόνο αυτόν τον Ορμπαιθ και απλά να δίνουμε κάπου τον Ουρτάδο. Γενικά καρατάω μικρό καλάθι τις τελευταίες μέρες…
κάτσει μην φάει ο ριερα στο τέλος…απο τον αμπτουν πάλι.!
Καλά αυτό δεν με χαλάει καθόλου!
Ο Ριέρα με έχει ξενερώσει απίστευτα και δεν είμαι ο μόνος: Στο ματς με τη Γουεστ Μπρομ, λέω σε έναν φίλο δίπλα πως ο Τζεμπούρ ξεκίνησε ραμαζάνι και μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι αδύναμος κλπ.
Και λέει ο φίλος το κορυφαίο: “Δεν γίνεται να το κάνει το ραμαζάνι ο Ριέρα αντί του Τζεμπούρ να χάσει κανά κιλό;” :lol::lol:
Αν τελικά γίνει η μεταγραφή (πράγμα αντικειμενικά δύσκολο δεδομένης της χρονικής πίεσης) θα είναι η σημαντικότερη μεταγραφική κίνηση από στρατηγικής άποψης.
Ο Ριέρα ελπίζω και πιστεύω ότι φέτος θα παίξει καλύτερα από πέρυσι. Δυστυχώς παίχτες όπως αυτός τη θέση στην ενδεκάδα δεν τη χάνουν ακόμα κι αν τους κοπεί ένα πόδι. Αντίθετα ο Φέτφα για να καθιερωθεί πρέπει πρώτα να αποτύχει ο Χαβίτο, να ντεφορμαριστεί ο Αμπντούν και να μην προτιμηθεί ο Γκρμπιτς. Εκτός αν υπάρχει ελπίδα να παίξει στον άξονα…
Εγώ πάντως στο προ τον έχω βασικό τον Φέτφα.
[SPOILER][CENTER]MITROGLOU
[COLOR=“White”]…[/COLOR]MIRALLAS
EPSTEIN[COLOR=“White”]…[/COLOR]FETFA
[COLOR=“White”]…[/COLOR]DUDU
MARESCA[COLOR=“White”]…[/COLOR]
MOREL[COLOR=“White”]…[/COLOR]DEVONSHIRE[COLOR=“White”]…[/COLOR]PAPADOPOULOS[COLOR=“White”]…[/COLOR]TOROSIDIS
VERCOUTRE[/CENTER][/SPOILER]
Έίδα προς το τέλος Άστον Βίλα, και δεν νομίζω να έπαιξε ο Μακούν, ότι κιαν σημαίνει αυτό:):!:
Έχει τώρα Λυών - Μονπελιέ (0-0) … Μεγάλη παιχτούρα ο Εστράδα , αλλά με τίποτα το σκυλί που λέμε ότι θέλουμε… Μοιάζει αρκετά σε Ιμπαγάσα … Έχει τρομερό πόδι ( δεν έχει κανει ουτε μισή λανθασμένη πάσα ή σέντρα) , ηρεμεί το παιχνίδι , το μοιράζει … Γενικά ο εγκέφαλος της Μονπελιέ… Τα λεφτά του , θα τα άξιζε σίγουρα , αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτό που ψάχναμε …
Έρχεται ο Μακουν σήμερα σύμφωνα με όλα τα αθλητικά sites
συμφωνω με darksoul. το ειδα και γω το ματς. ο παιχτης ειναι πολυ καλος. καλυτερα αυτον απο τον δανεικο μακουν. οχι οτι μας χαλαει κι αυτος, αλλα καλυτερα αυτος, ασε που μιλαε και ισπανικα… χαχαχα
Πάντως ο Μακουν έιναι μεταγραφή από το πάνω ράφι.Πολύ σημαντική κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα.
Σημαντική μεταγραφή, που ελπίζω ότι θα φανεί στο γήπεδο
…έχω μεγάλη περιέργια-αγωνία, για το ρόστερ που θα δηλώσουμε στην Ουέφα, γιατί γηγενή έχουμε μόνο τον Φετφατζίδη, και μπορούμε να δηλώσουμε μόνο 22; παίκτες
31\8 δεν πρέπει να δηλώσουμε το ρόστερ;
:):!: