Τα λέγαμε για την ενδεκάδα, αλλά ποιος μας άκουγε…
Φέισα, Φουστέρ, Αμπντούν (μετά το 20) άφαντοι.
Τα λέγαμε για την ενδεκάδα, αλλά ποιος μας άκουγε…
Φέισα, Φουστέρ, Αμπντούν (μετά το 20) άφαντοι.
Μάκούν το γρηγορότερο…αν και στα πρώτα 25’ που τα πηγαίναμε καλύτερα, δεν είχαμε παίκτη μέσα στην περιοχή, για να εκμεταλευτεί πάσες…οπότε κάπως πρέι να γεμίσει και η περιοχή:):!:
αφου δε χανει ο ολυμπιακος καλα ειναι
δε γινεται ρε παιδια, εδω εχουν να παιξουν ματς απο απριλιο και η μαρσειγ εχει παιξει ηδη 5 ματς…θελω να δω ποσα φαουλ εχει κανει ο οσφπ στο κεντρο και ποσα η μαρσειγ
9/10 μονομαχιες χαμενες
εν τω μεταξυ η μαρσειγ κανει το αυτονοητο. πιεζει ψηλα, γιατι εχει δει οτι ο ελληνας μπενκεμπαουερ πισω την μπαλα δεν ξερει να την κανει μια πασα σωστη.
Μου’ρχεται να το αλλαξω στο Star να βλεπω την Kate Hudson. Οσο καλες μπαλιες εβγαιναν στην επιθεση τουλαχιστον στην αρχη του ημιχρονου, αλλες τοσες μαλακιες εχουν γινει πισω με πασες και με διεκδικησεις. Μαλακια ματς μεχρι τωρα αλλα οντως τι να περιμενιες οταν πας πρεμιερα CL χωρις επισημους αγωνες
Απ’ όλους, μόνο ο Λεμονής κατάλαβε τι πάει να πει τσάμπιονς λιγκ.
Το πιο αργό κέντρο στην ιστορία μας και καληνύχτα απ’ τον Σεπτέμβρη.
η πιο άνοστη εντός έδρας εμφάνιση του ολυμπιακού που εχω δει…
ο ολυμπιακός έμοιαζε από το 25λεπτο να εχει σβήσει…τα καλά του ωραίου ελληνικού πρωταθλήματος
στην φάση του γκολ ο τοροσιδης κάνει πίσω-πισω-πισω πιο πίσω δεν πάει και μετά βγάζει τακουνάκι…στην συνέχεια ο σκορερ μπαίνει ανενόχλητος μπροστά απο την μικρή περιοχή.
ο αμπτουν είναι ο πιο περίεργος παίχτης που εχω δει.ελπίζω να μην του λείπουν οι αϋπνίες του
ο μακουν μου φάνηκε πανηγυρτζής(ξέρω οτι δεν είναι, αλλά μπήκε και τα έκανε χειρότερα…ούτε που ξέρω πόσα λάθη έκανε)
επίσης στο κέντρο ο τύπος με το μαλλί δεν καταλαβαίνει μια… 7 φορές πήδηξε μόνος του.
δε γινοταν ρε…περα απο το οτι δεν ειχαν παιχνιδια η ομαδα δεν εχει εξτρεμ για τσουλου. απλα και ξεκαθαρα.
ο αμπντουν μπορει να μην εχει παιχνιδια, αλλα ειναι ενας παικτης που εκανε τη χρονια του στην καβαλα του μακη και το λαθος που εκανε οταν εβγαινε μπροστα θα το εκανε και παιχνιδια να ειχε. μαντεψτε ομως: [B]δεν υπαρχει αλλος[/B]. οταν λεμε πως ο ριερα βοηθουσε να παει η μπαλα 20 μετρα απο το κεντρο μπροστα το εννοουμε (ειτε με 1-2 με χαφ, ειτε με διαγωνια κινηση, ειτε απλα με το σωμα του και εστω να κερδισει φαουλ)
κατα τα αλλα μονομαχιες ολες χαμενες στο κεντρο. ο μακουν 0 , ο ιμπαγασα δεν ειχε ατομο να δωσει την μπαλα. και ο τοροσιδης ψαχνει ακομα το μορελ.
μονο μελμπεργκ, αβρααμ αντε και μιραλλας (που ομως πιο ατομιστης πεθαινει). και ο χολεμπας παλεψε, αλλα τοσο τρακ που ειχε δε νομιζω να κανει για αυτο το επιπεδο.
συμπερασμα: προφανως δεν τους ενδιαφερει το τσουλου. ας δουμε πως θα ειναι και με παιχνιδια στα ποδια, αλλα δεν περιμενω πολλα, τουλαχιστον μπροστα
Ναι δεν ειχαμε αγωνες.Ναι δεν εχουμε εξτρεμ για τσαμπιονς λιγκ.Ναι δεν ειχαν δυναμεις.
Αλλα κανενα απο αυτα δεν αποτελει δικαιολογια για το τραγικο κοουτσαρισμα του Βαλβερδε.Ο ανθρωπος απο την αρχικη ενδεκαδα εδειξε οτι ζει στον κοσμο του.Φαινεται οτι δεν ειχε δουλεψει καθολου τη Μαρσειγ,καθως το κεντρο με Μοντεστο,Φεισα,Γεστε δεν μπορουσε με τη μαρσειγ που να χτυπαγαμε τον κωλο μας κατω.Ο Αμπντουν επισης σ’αλλο πλανητη,δεν ξερω τι ονειρο ειδε και τον εβαλε απο την αρχη χωρις να εχει κανει καν προετοιμασια,δεν ειναι παικτης για τον Ολυμπιακο ακομα και δεν ξερω και αν μπορει να γινει καποια στιγμη.Επισης λαθος το οτι ο τζιμπουρ εκατσε στον παγκο,ο μοναδικος που πιεζε παλευε και εδινε μονομαχιες απο τους μεσοεπιθετικους.Χολεμπας-Τοροσιδης και παλι μετριοι,ειδικα ο πρωτος.
Παλι με το πρωτθλημα θα βολευτουμε…(και αν)
Τα παιδια με καλυψαν απολυτα.Τυφλωθηκαμε παλι!
οπως καμια ομαδα δεν περνα απο την 1η αγωνιστικη ετσι δεν αποκλειεται κιολας…
μην τρελενεστε ακομα δεν αρχισε…
Αν οφειλαμε να κερδισουμε μια ομαδα φετος(εστω μεσα στο καραισκακη)ηταν η Μαρσειγ.Δεν μπορω να δω πως θα τα καταφερουμε με Ντορτμουντ και Αρσεναλ,τουλαχιστον με τετοια ενδεκαδα και τετοια νοοτροπια απο Βαλβερδε και παικτες.
Τεσπα,ας περιμενουμε,αλλα δεν ελπιζω σε πολλα οσον αφορα την Ευρωπη μετα απο αυτο το ματς.
αν το πρωτο ματς ηταν το επομενο, τοτε οκ κανενα προβλημα. τωρα ομως με την καμια. αποκλεισμος απο σημερις. καληνυχτα.
αμπντουν παιχτουρα, απο την καβαλα στο τσαμπιονς λιγκ…
Επεμβαινω να ρωτησω κατι.Αν θελετε απαντατε.
Επειδη ειδα τον αγωνα και ακουσα και το σχολιαστη να επαναλαμβανει τα περι κουρασης κτλπ.Μπορειτε να μου πειτε για πιο λογο δεν εχουν δυναμεις?Δεν εχουν παιξει επισημο ματς.Η φυσικη κατασταση ειναι γυμναστικη.Σε αντιθεση με τα υπολοιπα η γυμναστικη δεν απαιτει να παιζεις αγωνες για να βελτιωθεις.Επειδη δεν ξερω,εχει γινει κατι που να δικαιολογει την κουραση η απλα δεν εγινε σωστη προετοιμασια?Και οταν πρεπει να παιζουν Κυριακη ματς,τριτη CL και μετα το Σαββατο αλλο ματς,που ειναι 3 ματς απο Κυριακη σε Κυριακη τι θα κανουν?Επαγγελματιες ποδοσφαιριστες ειναι.
δηλωση βαλβερδε: στοχος το πρωταθλημα…
λευκη πετσετα απο σημερα?
Ουτε εγω μπορω να το εξηγησω,αλλα ειναι προφανες πως αν περπατανε αντι να πρεσαρουν,απο το 30,τοτε σιγουρα κατι δεν παει καλα.Προφανως η προετοιμασια θα ειναι αναλογη της πρωτης χρονιας του Ερνεστο.
queen rulez να σε βαλουμε προπονητη στον οσφπ. πες και ΧΙ που θα κατεβαζες με ιμπαγασα, τζιμπουρ να μην εχουν προπονηθει για κανα μηνα. ετσι για τη φαση.
περισσοτερο απο τη δυναμη mech-cannibal, δεν ειχαν ρυθμο. οταν εχεις να παιξεις μισο χρονο μπαλα, δεν θελει να εισαι διανοια για να καταλαβεις πως ναι παιζει ρολο. και τα φιλικα προφανως δεν εχουν καμια σχεση.
Μεγάλος πρόεδρος ο Πόλντο. Πήρε και κλειδάριθμο στην κλήρωση του πρωταθλήματος γα να μην παίξει δύσκολα παιχνίδια εν μέσω ευρώπης. Ομάδα Α’, Ομάδα Β’
τοπε μαλλον για να το καλυψει αλλα και στο ραδιο το εκαναν θεμα
αν πας για πρωταθλημα ειπαν γιατι παιζεις στην Ευρωπη?παρε τα λεφτα και φυγε
και ειπαν οτι και ο Μαρινακης τετοια δηλωση ειχε κανει με μια καλη πορεια
στην Ευρωπη
ο φουστέρ κατέβηκε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο? δεν τον είδα και ανησυχησα