Ποιος είπε όμως ότι τα 3 αμυντικά χαφ θα ήταν για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες? Για να κρατήσουμε μια ισορρπία στο κέντρο θα ήταν. Όσο εκτός κλίματος και να ήταν ο Μακούν, θα ήταν ένας παίκτης παραπάνω στο κέντρο με διάθεση για τρέξιμο. Αντί γι’ αυτόν ήταν ο Γέστε που βαρέθηκε (ή δεν άντεξε) να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον Γκονζάλες.
ε τι να ξαναπω,τα ιδια που επανελαβα στα πρηγουμενα ποστ?προφανως και δε θα μαθουμε σε τι κατασταση θα ηταν ο τζιμπουρ αμα ειχε παιξει τοσο,αλλα μου φανηκε πολυ πιο ορεξατος απο τους περισσοτερους.
εν πασει περιπτωσει,παρα τις δικαιολογιες(υπαρκτες)για απραξια και την πραγματικα κακη εμφανιση καποιων παικτων,επιμενω πως η χθεσινη ηττα χρεωνεται σε μεγαλο βαθμο και στον βαλβερδε.αυτη ειναι η αποψη μου,δεν την επιβαλλω σε καποιον.
μα καταλαβα πως εννοεις τα 3 αμυντικα χαφ ρε. αυτο που σου λεω ειναι πως ο ολυμπιακος δεν ειχε προβλημα αμυντικα. ισα ισα εγω πιστευω με 3 αμυντικα χαφ η μαρσειγ θα ειχε περισσοτερη ωρα τη μπαλα στα ποδια γιατι μπροστα δεν υπηρχε παικτης του ολυμπιακου να κρατησει μπαλα και να κερδισει φαουλ. που μπορει να σημαινε περισσοτερα στημενα για μαρσειγ. ειδες ποσες μονομαχιες κατεληγαν σε φαουλ υπερ γαλλων, αφου ειναι πολυ πιο physical ομαδα ,σε καλυτερη κατασταση και ο προενσα σφυριζει πολυ. πιστευω δεν θα κερδιζαμε απολυτως τιποτα.
βασικα κουβεντα να γινεται. ατιμο πραμα η μπαλα, αν εβαζε ο τζιμπουρ το γκολ τωρα ολα καλα θα ταν για τους περισσοτερους.
Κουβέντα να γίνεται αλλά θα με τρελάνεις λίγο.
Στο κέντρο από το 20 και μετά κάνανε πάρτι, ο Φέισα δεν πήγαινε ποτέ να κόψει και ο κακομοίρης ο Μοντέστο προσπαθούσε αλλά δεν αρκούσε. Μια τρύπα ΝΑ! υπήρχε και Γέστε, Αμπντούν επίσης δεν πολυσκοτίζονταν να μαρκάρουν.
Η αμυντική τετράδα (και μόνο) συμφωνώ ότι ήταν πάρα πολύ καλή.
εγω ειλικρινα το προβλημα το εβλεπα στο πως δεν μπορουσε να κρατησει τη μπαλα στο αλλο μισο και ετσι φαινοταν σαν να μην υπηρχε κεντρο. που για τετοια τρυπα που λες ελαχιστες φασεις φτιαξανε.
πες λιγο και ενδεκαδα αν θες, γιατι το 3ο αμυντικο χαφ θα επρεπε να μπει στη θεση καποιου. αν εβγαινε ο φουστερ θα ειχες ακριβως τα ιδια στο κεντρο, αφου ο ιδιος γυρναγε πισω και βοηθαγε, χωρις γεστε θα ειχες το απολυτο μηδεν απο αποψη κυκλοφοριας και να κανεις κατι μπροστα ρε παιδι μου και χωρις αμπντουν θα ειχες δυο μεσοεπιθετικους που ο ενας ειναι πολυ αργος και δεν μπορει να κανει κατεβασιες πια (γεστε) και ο αλλος δεν μπορει απλα (φουστερ).
συμφωνω παντως στο οτι ο φεισα ηταν απελπιστικα απογοητευτικος, ισως και ο βαλβερδε να μην τον περιμενε ετσι.
edit
για να κλεισω επειδη πρεπει να την κανω. δεν θα συμφωνουσα να παιξει με 3ο αμυντικο χαφ, ειδικα απο τη στιγμη που δεν υπηρχε καποιος 100% ετοιμοπολεμος. δεν επαιζες ουτε με μπαρτσα, ουτε με ρεαλ, ουτε με αρσεναλ (οχι φετινη) για να πρεπει να τους σπασεις το passing game αν θες να μη χασεις 5-0. επαιζες στο καραισκακη με μια μαρσειγ που εχει πολλα αμυντικα προβληματα και στο κατω κατω κυνηγας την ευκαιρια σου γιατι 3 βαθμοι σε βαζουν για τα καλα στο παιχνιδι της προκρισης. δε βγηκε το παιχνιδι ,πχ μιραλλας στο 20, παμε στο επομενο.
Το ότι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα οφειλόταν στα βαριά τους πόδια και την πίεση της Μαρσέιγ. Το ξέραμε αυτό, ότι λόγω έλλειψης παιχνιδιών ούτε ρυθμό μπορούσαμε να κρατήσουμε, ούτε πρέσινγκ ψηλά να κάνουμε, ούτε σοβαρούς αυτοματισμούς να έχουμε. Με αυτά ως δεδομένα, έπρεπε τουλάχιστον να γεμίσουμε το κέντρο.
Η Μαρσέιγ δεν έκανε πολλές φάσεις γιατί δεν το προσπάθησε.
Όποτε το προσπάθησε βγήκε μπροστά σχετικά άνετα.
[CENTER]Γέστε[COLOR=“White”] - [/COLOR]Μιραλας[COLOR=“White”] - [/COLOR]Αμπντουν
[COLOR=“White”]-----[/COLOR]Μακούν[COLOR=“White”]---------[/COLOR]Φέισα (Ορμπάιθ)
Μοντέστο
Μαρκάνο [COLOR=“White”]- [/COLOR]Μελμπεργκ [COLOR=“White”]- [/COLOR]Αβραάμ [COLOR=“White”]- [/COLOR]Τόρο[/CENTER]
Για να μην πω Τοροσίδη αντί Αμπντούν και Μανιάτη πίσω.
Αν αυτό το παιχνίδι είχε γίνει 13 Αυγούστου, στα πλαίσια των πλέη-οφ των προκριματικών του Τσάμπιονς-Λιγκ, αυτή η εμφάνιση θα ήταν δικαολογημένη…13 Σεπτεμβρίου όμως το να παίζεις έτσι δείχνει ότι έχεις πρόβλημα
…και η απραξία είναι ένας λόγος, και οι αλλαγές στο ρόστερ την τελευταία στιγμή,κ αλλά και η φτωχή απόδοση παικτών που περιμέναμε πολλα, και κάποιες επιλογές Βαλβέρδε, όπως το να κρατάει τον Αμπντούν στο παιχνίδι
…τώρα ακόμα το παιχνίδι της τρίτης τουλάχιστον θέση παίζεται, και πρέπει και με Άρσεναλ,πάρα πολύ δύσκολο, αλλά και με την Ντόρμουντ, και στα δύο παιχνίδια να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε
…ααα την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ-Λιγκ παίζουμε με Ξάνθη…πρέπει να δώσουμε λίγη προσοχή και εκεί
:):!:
septuple post
Εγώ πάντως, [U]μετά το ματς[/U], καταλήγω πως το καλύτερο δυνατόν θα ήταν
[CENTER]Πάντελιτς
Φουστέρ[COLOR=“White”]…[/COLOR] Μιραλάς
Γέστε [COLOR=“White”]…[/COLOR] Τοροσίδης
Μοντεστό
Μαρκάνο [COLOR=“White”]…[/COLOR] Αβράαμ [COLOR=“White”]…[/COLOR] Μέλμπεργκ [COLOR=“White”]…[/COLOR] Μανιάτης [/CENTER]
Ο Φουστέρ με τον Μαρκάνο θα κάλυπταν το αμυντικό κενό του Γέστε. Δίχως Γέστε ήταν χαζό να ξεκινήσεις. Αλλά αυτό είναι “μετά Χριστόν προφητεία” και είναι 11άδα που ο Βαλβέρδε δε θα κατέβαζε ποτέ. Δε θυμάμαι να έχει μεταφέρει ποτέ τον Τοροσίδη στα αμυντικά χαφ. Εννοείται πως στο 60-70 έβαζες Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ αλλαγή αν δεν πήγαινε το ματς.
Ε καλά δεν είναι και θέμα να χαίρεσαι από τις αποτυχίες του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη. Είναι πια τόσο συνηθισμένο. Βέβαια θα μου πεις εσείς χαίρεστε με τις “επιτυχίες” σας στην Ελλάδα απέναντι σε παραρτήματα (βλ. Κέρκυρα, Ξάνθη, Πανιώνιος, Βόλος, Πανσεραικός) ή με τη βοήθεια Καλόπουλων, Τσιρώνηδων κτλ κτλ. Αυτές οι επιτυχίες σας και η ευκολία με την οποία έρχονται είναι και μια από τις βασικότερες αιτίες που ο ΟΣΦΠ είναι η πιο εύκολη ομάδα όλων των Ευρωπαικών διοργανώσεων. Ο Άρης αν έβγαινε κάθε χρόνο CL για δέκα έτη όπως εσείς σίγουρα μεγαλύτερες επιτυχίες θα είχε. Ούτε το budget σας φταίει ούτε τίποτα. Σκεφτείται μόνο τη διαφορά budget ΠΑΟΚ με Ajax, Fener, Villareal, Csska (ακόμα και Dynamo Zagreb) και του Άρη από Αtletico, Leverkusen.
Y.Γ: Kαλά για τη δικαιολογία οτι δεν είχατε ματς έχω πεθάνει στο γέλιο. Λες και αν είχε αρχίσει το πρωτάθλημα θα είχατε.
Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει τέσσερα Ευρωπαικά παιχνίδια, και δύο παιχνίδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα, και έτσι είναι πιο έτοιμος απ’τον Ολυμπιακό, κιαν έπαιζαν το σκ τότε ο ΠΑΟΚ θα είχε το πανω χέρι:):!:
Εντάξει ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς στα 7 τελευταία ματς με ΟΣΦΠ έχει 5 νίκες και μια ισοπαλία
άλλο το νίκη στην Ευρώπη κι άλλο το επιτυχία. Επιτυχία είναι η πρόκριση. Και ο Ολυμπιακός έχει κάνει 2 μεγάλες προκρίσεις την τελευταία 5ετία. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει στην καλύτερη των περιπτώσεων, μη ντροπιαστικούς αποκλεισμούς κι αυτούς στο Europa. Ας μη μπερδεύουμε άσχετα πράγματα μεταξύ τους
Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε Φενερ που είχε budget 10 φορες το δικό του. Επίσης αποκλείστηκε χωρίς να χάσει στα εκτός έδρας γκολ απο τον αγιαξ απο ένα χαμένο πέναλτι. Κέρδισε την villareal, απέκλεισε τη dinamo Zagreb και αποκλειστηκε απο την csska μόσχας μετα απο τρομερή εμφάνιση και ατυχία. Ο ΠΑΟΚ δεν κατεβασε τα βρακια του σε κάθε Ευρωπαϊκή ομάδα που πέρασε και δεν έγινε περίγελος κανενός. Αυτα.
Sent from my iPad using Tapatalk
η αελαρα σας εχει όλους…:bleh:
άφησε απέξω την μπλακμπερν που μόνο ο κρουζ ήταν 12 φορές ολο το μπάτζετ της αελ…ολη η ομάδα καμιά 30 φορές πάνω…
Σοβαρά όμως. Ποιος τον χέζει τον ΠΑΟΚ και τον Άρη; Good for you που δεν ξεβρακωθήκατε από τον Άγιαξ, αλλά who gives a fuck?
Πρόσεχε πώς μιλάς σε ένα Τάπαταλκ :!:
εντάξει, δεν ήθελα να το γράψω εξ’αρχής για να μην προκαλέσω, αλλά δε μπορώ να κάτσω να απολογηθώ που οι φίλοι του ΠΑΟΚ, του Άρη, του Πανιωνίου και της ΑΕΛ νομίζουν πως είναι καλύτεροι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Μπράβο τους. Προσωπικά χέστηκα. Ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ θέλω να πηγαίνουν χειρότερα από εμάς! :lol:
Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να μην give a fuck αλλά να απαντά… χαχαχαχαχα
Υ.Γ: Εμένα με ενδιαφέρει η “πορεία” του γαύρου στην Ευρώπη. Προσφέρει κάθε χρόνο άπλετο γέλιο. Στενοχωρέθηκα που πέρσυ έπρεπε να παίξετε προκριματικά για όμιλο οπότε προφανώς και αποκλειστήκατε. Τώρα έχουμε σίγουρα 6 χιουμοριστικά επεισόδια.
Υ.Γ2: Το μόνο που ξέρουν οι γυναίκες σε μια συζήτηση για ποδόσφαιρο είναι ότι ο γαύρος είναι το ερωτικό αντικείμενο των πάντων στην Ευρώπη
επισης γνωριζουν οτι η αδικια εχει στερησει απο την παοκαρα 3-4 πρωταθληματα και αλλες τοσες ευκαιριες για να πρωταγωνιστησει στο τσαμπιονς λιγκ… δεν μας παρατας πρωινιατικα λεω εγω. που κανατε περσι μια καλη εμφανιση στο ουεφα και η προηγουμενη ηταν με την αρσεναλ και τον βρυζα?