Ολυμπιακός

…πάλι η ίδια ιστορία, του πρώτου καλού με πίεση μπροστά ημίχρονου, και του δεύτερου που είμαστε χάλια…πάλι καλά που έγινε το μπάχαλο και έβαλε το γκολ ο Μαρκάνο
…ο Κοστάνσο σου λέει, που να πέφτω και να χαλάω και την φράντζα…πάντως ήταν άπιαστο, και απ’τα τρία που έχει φάει χωρίς να πέσει, μόνο σαυτό της Μαρσέηγ έχει ευθύνη
:):!:

Απιαστο, αλλα μου την σπαει οταν μενει αγαλμα ο τερματοφυλακας… Εγω δεν τον κραζω, απλα δεν ειναι αντιδραση αυτη. Απο εκει και περα καλη αποδοση στο πρωτο ημιχρονο και κακιστη στο δευτερο, δωσαμε πολλους χωρους στον Εργοτελη… Κατι πρεπει να γινει με αυτο, αν στην Αγγλια ειμαστε ετσι στο δευτερο κλαφτα…

ναι μωρε, θα πεταχτει στο αντιθετο δοκαρι απο το αλλο. ειναι εξ αρχης σε λαθος θεση πολυ πιο αντιθετα. δεν φταιει το οτι δεν πεταχτηκε, εκτος κια να ειναι ο κουκοδημος…

Angus δηλαδή τι θες να δεις απ’ την ομάδα μπάσκετ και τι εννοείς να “πειστείς”?
Ένα τσούρμο πιτσιρικάδων είναι με 2-3 έμπειρους παίκτες.

Είναι μια ομάδα σαν την εθνική, αν δεν την στηρίξουμε και τη φορτώσουμε ευθύνες από την πρώτη χρονιά τότε το μπάσκετ θα επιστρέψει στη διετία 2003-05 και μετά δεν θα υπάρχουν άλλοι Αγγελόπουλοι.

Για τη μπάλα κανένα ιδιαίτερο σχόλιο, άθλιο ματς, άθλιο γήπεδο, άθλιος διαιτητής (σε ένα από τα πιο ήρεμα παιχνίδια σφύριξε 60 φάουλ ο γελοίος). Μόνο νύστα θα έχουμε φέτος.

Εγώ το έκλεισα στο φάουλ που χάρισε στον Ορμπάιθ όταν έχασε μόνος του την μπάλα στο α’ημίχρονο. Δεν έχω άποψη για τίποτα μετά από αυτό.

Πολύ μέτριο παιχνίδι και χθες εκτός από το πρώτο καλό εικοσάλεπτο. Κατά τα άλλα με τέτοια εμφάνιση και τόσο μεγάλο πρόβλημα στα στημένα, την Τετάρτη θα γελάσει κάθε πικραμένος…

Τα γενομενα τα τελευταια, δεν ξερω και 'γω ποσα, χρονια δειχνουν οτι καθε χρονο αλλαζει η μιση ομαδα, οποτε δεν μου φαινεται πιθανο να ειναι η ιδια ομαδα του χρονου, για να σκεφτω “να την στηριξουμε για να τους δωσουμε χρονο να δεθουν”. Δεν γινεται να φτιαξεις ομαδα, αν αλλαζουν οι μισοι και παραπανω παικτες σε καθε σεζον.

Δεν βλέπω καμιά σχέση ανάμεσα στην ομάδα που πάει να φτιαχτεί τώρα με αυτή των προηγούμενων ετών. Τα προηγούμενα χρόνια σπαταλούσαν άσκοπα χρήματα με τη λογική του “εδώ και τώρα τίτλοι” και ακριβώς επειδή αυτοί δεν έρχονταν, κάθε καλοκαίρι άλλαζε η ομάδα.

Ενω τωρα που ειδαν οτι δεν λειτουργει ολο αυτο, πανε να φτιαξουν ομαδα για χρονια με μικρο μεσο ορο ηλικιας? Και εισαι σιγουρος οτι του χρονου δεν θα αλλαξει παλι η ομαδα?

Τουλάχιστον οι Έλληνες, εκτός του Λάζου, αποκτήθηκαν για να μείνουν:):!:

Είμαι σίγουρος ότι με άδειο γήπεδο, ή γήπεδο με μουρμούρες και μόνο, του χρόνου θα αλλάξει η ομάδα και θα φέρουμε Γιαννουζάκους, Σκλάβους και Τζογκάνοβιτς και τότε θα κλείσει οριστικά το μαγαζί.

Δεν είπα ότι αυτή η ομάδα προορίζεται να τα σαρώσει όλα, αλλά το υλικό είναι υποσχόμενο και αν δίνουν το 100% σε κάθε ματς εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Η μόνη μαλακία για μένα φέτος έγινε με τον Μπουρούση.

Καλά, εννοείται πως θα στηρίξουμε την ομάδα, εδώ στηρίζαμε τους Γιαννουζάκους και τους Σκλάβους που γράφεις στα χρόνια του Κορυδαλλού.
Αλλά για διαρκείας δεν ψήνομαι, τα έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια στο μπάσκετ, όταν ξενέρωσα που μας χειροτέρευσαν τις θέσεις σε όσους εξαργυρώναμε πόντους. Παίρνω μεμονωμένα εισητήρια για τα ματς που θα πάω, ειδικά αφού ξέρω πως δεν θα πάω σε όλα, αντίθετα με το ποδόσφαιρο όπου σπάνια δεν θα πάω.

Για πείτε κορίτσια, πως το βλέπετε το ματς την Κυριακή;

Ναι για πείτε. Κι εμείς οι γαύροι ενδιαφερόμαστε να μάθουμε πως το βλέπετε.

Αν κάνουμε κλαρίνο στην Ρωσία την Πέμπτη, τότε θα είμαστε καλύτεροι πιστεύω εναντίον σας, αν όμως καρφώσουμε την Ρούμπιν τότε θα έρθουμε ίσως με αλαζονεία που δεν πρέπει, αλλά έτσι θα γίνει, πράγμα που μειώνει τις πιθανότητες μας. Βασικά άμα καρφώσουμε την Ρούμπιν, στα @@ μας για το ματς της Κυριακής αλλά τέσπα.

Στην αντίπερα όχθη, αν χάσετε την Τετάρτη με μεγάλο σκορ τότε καλύτερα για μας, αν όμως παίξετε καλά και χάσετε με μικρό σκορ τότε ίσως πεισμώσουν για το ματς της Κυριακής οι δικοί σας.

Οπότε για ολοκληρωμένη δική μου άποψη, θα περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη

Eννοείται πως τα ευρωπαϊκά μας θα επηρεάσουν την κατάσταση των ομάδων την Κυριακή και χωρίς να υπολογίζω ενδεχόμενους τραυματισμούς κλπ.

Αλλά το δικό μας το ματς το διαβάζεις λάθος αιώνιε:
O Θρύλος μετά από συντριβές στην Ευρώπη πάντα επιστρέφει στην Ελλάδα με την πλάτη στον τοίχο να αποδείξει ποιός είναι εδώ το αφεντικό και ξεσπάει.
Αντίθετα, με καλή εμφάνιση/αποτέλεσμα στην Άρσεναλ θα υπάρχει αλαζονεία.

…φοβάμαι ότι με ένα βαρύ σκορ την Τετάρτη στην πλάτη μας, δύσκολα θα σηκώσουμε κεφάλι…τον ΠΑΟΚ, δεν νομίζω να τον επιρεάσει το αποτέλεσμα την Πέμπτη, πέρα της κούρασης:):!:

Είδα χθες τον παοκ με την αεκ και ομολογώ ότι ο παοκ είναι η πιο στρωμένη ομάδα του πρωταθλήματος.Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι την Κυριακή και μάλλον πολύ κακό από θέμα ποιότητας. Λογικά θα είμαι μέσα.

Έχετε πίστη ρε και μη φοβάστε. Ολυμπιακός είμαστε.
Καταλάβετε τη διαφορά: Eμείς το σηκώνουμε κάθε Μάιο, αυτών κανένας παίχτης δεν (και από οπαδούς μόνο οι 35 και άνω) μπορεί να θυμηθεί την ομάδα του πρωταθλήτρια!
Ό,τι και να γίνει την Κυριακή, εγώ να σου πώ να χάσουμε όπως πρόπερσι (καμία σχέση οι ομάδες βέβαια), να τρέχουν στις Μίκρες, να πίνουν ρετσίνες και να γαβγίζουν στα ραδιόφωνα τους: Πρωτάθλημα θα πάρουν;
Κανείς δεν το πιστεύει! Δείτε πως εμείς δείξαμε χαρκτήρα στον Εργοτέλη εκεί που τους γύρισε το ματς λες και έπαιζαν με τη Man Utd!

Eπειδή ακριβώς υπάρχει αυτή η διαφορά στην ψυχολογία των ομάδων δεν πρέπει να φοβάται κανένας γαύρος! Και με συντριβή στην πλάτη να επιστρέψουμε από το Λονδίνο και με άσχημο κλίμα. Όλοι μέσα την Κυριακή, το Καραϊσκάκη να κοχλάζει!