τι ειναι χειροτερο, το ιντερνετικο πεσιμο η η ιντερνετικη χυλοπιτα?
Αντε πες το ιντερνετικο πεσιμο ειναι αστα να πανε…
αλλα πες δεν εχεις κοπελα,εισαι καφρος και την πεφτεις και απο το ιντερνετ…
αλλα αμα φας και εκει Χ…:lol::lol::lol::lol:
το ιντερνετικο σεξ
Το ιντερνετικό γενικά ή το μσν ικό ειδικότερα?
Eξαρταται αν εχεις καμερα η οχι!:p:p
:lol::lol::lol::lol3::lol3::lol3:
καφριλίτσα:p
συμφωνω με νεκρομεηχεμ
8O
1)λίγο απόλυτος τρόπος σκέψης…:-k
2)ξέρεις πόσες φίλες μου πάσχουν από το γνωστό “μαλακομαγνήτη”? ό,τι ισχύει για εσάς ισχύει και για εμάς!
Είναι θέμα τύχης πολλές φορές αν πετύχεις κάποιον ή κάποια που να αξίζει…πολλές φορές συμβαίνει με την πρώτη άλλες με τη χιλιοστή!
κοιτάξτε, δεν υπάρχουν καλά και κακά κομμάτια. όλοι οι άντρες είναι λίγο γουρούνια, όλες μας είμαστε λίγο ΜΠΙΠ, απλα σε διαφορετικό βαθμό. Και τις φορές (ίσως να είναι και ΜΙΑ) που νιώθουμε όλοι ότι αξίζει ο κόπος, γινόμαστε καλύτεροι από ό,τι φανταζόμαστε… Γιατί δε θέλουμε πια να κάνουμε τις ίδιες βλακείες…
όσο για το ιντερνετικό σεξ… τί να κάνουμε για μερικούς γκαντέμηδες που έχουν σχέση από απόσταση, είναι αναγκαιότητα… οποτε αν το καλοσκεφτείς, είναι κοινωνική προσφορά, το msn…
lol
#Δεν διαφωνω με την οποιαδηποτε μορφη σεχ, αλλα οταν μιλαμε για σεχ δεν βαζω μεσα και τον ορο ιντερνετικο σεχ . Για να υπαρχει σεχ πρεπει να υπαρχει διεισδυση, συνεπως σωματικη επαφη. Αρα το ιντερνετικο σεχ δεν ειναι σεχ, ειναι αυτοικανοποιηση παιρνοντας “ματι”. Το αν θα το εκανα εγω: ναι ισως και να το εκανα δεν εχω κομπλεξ σιγα ειναι σαν να βλεπεις τσοντες και καλυτερα μη σου πω, αλλα δεν θα το ελεγα σεχ.
#Εννοειται οτι διαφωνω με την λογικη “κανω μσν ικη σχεση”… αλλο αυτο.
Η διαφορά των γνωρημιών στο Internet με τις γνωρημίες στην πραγματική ζωή είναι πλήθος των ανθρώπων που έρχεσαι σε επαφή. Από κεί κι έπειτα, αν θα γνωρίσεις κόσμο στο ιντερνετ που είναι “ΚΑΠΩΣ” , τις ίδιες πιθανότητες έχεις να τους γνωρίσεις κι απο κοντά. Κι αν μου πείς ότι είναι περισσότερες, τότε είναι πάλι περισσότερες και στην περίπτωση των οκ ατόμων. Οπότε δεν έχει σημασία ΠΟΥ γνωρίζεις κάποιον (ιντερνετ, η απο κοντά). Σημασία έχει ΠΟΙΟΝ γνωρίζεις. Και αυτό είναι απλά θέμα συγκυριών… :roll:
Όπως λέμε: ΚΙ ΆΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ…
Τι ιντερνετικο πεσιμο και ιντερνετικες χυλοπιτες και ιντερνετικα σεξ λετε.
Καλοκαιρι ειναι, οξω, κοριτσα, αγορακια, μπυρες, αμμουδιες, βλεμματα, εκει ειναι το ζουμι, με τα λολ, τα νατζ, τα :* και τις καρδουλες του μσν δεν γινεται δουλεια.
να μια σωστη αποψη…
τοτε γιατι καιγομαστε ολοι στο φορουμ?
Ειμαστε ανεραστοι.
Κακα τα ψεμματα, ο σημερινος (νεος) ανθρωπος (πλεον) φλερταρει κατα κυριο λογο μεσω νετ. Ξενερωτη κατασταση, δυστυχως.
Πιστευω οτι το προβλημα εστιαζεται στο οτι ο σημερινος ανθρωπος εχει μαθει να τα εχει ολα ετοιμα στο πιατο.
Ετσι και στην ερωτικη του ζωη ακολουθει την ιδια ακριβως τακτικη.
Βγαινει εξω, αν βρει κατι που τον ενδιαφερει ομως δυσκολα κανει την πρωτη κινηση. Απ τη μια τα κοριτσακια γουσταρουν να το παιζουν δυσκολες και απ την αλλη τα αγορακια περιμενουν συνιαλο απ τα κοριτσακια γιατι αλλιως δεν τολμουν, που ποτε ομως δεν θα ερθει.
Και ειναι κ τα δυο φυλα που εχουν προβλημα εδω…
Αντιθετα την βρισκει πιο καλα στο ινερνετ στρωμενος στον καναπε του, ξαπλα, ουτε να δειχνεις τη φατσα σου στον αλλο και να εχεις αμφιβολιες τι φταει μηπως και δεν του αρεσεις… ουτε να αγχωνεσαι ουτε να ζοριζεσαι…
Βαρεμενος ο σημερινος ανθρωπος.
ρε, ειμαι απο τους λιγους που δεν κανει ονλαιν πεσιμο?
Μωρε ολοι κανουν ιντενετικο πεσιμο, δεν ειναι εκει το θεμα… Το θεμα ειναι οτι μερικοι στιριζουν ολοκληρες σχεσεις στο μσν και αυτο δεν ειναι φυσιολογικο γιο μενα…
ενω οταν τις στηριζουν στα κινητα ειναι καλυτερα…
γαμημενη τεχνολογια(θεε μη με καψεις)
Μεγαλες αληθειες γαμω το κερας