Αναμνηστικα συγκροτηματων!

Άντε ρε κωλοβύσματα όλοι σας! :lol:
Εγώ έχω ένα σετ λίστ απο τον Blaze Bayley και τις μπακέτες του Mikkey Dee (motorhead). Αααντε και λίγο ιδρώτα από τα μαλλιά του Steve Harris εκείνο το καλοκαίρι του 2005.

Εγω εχω ενα μπουκαλακι μιτσικελι απο τους Opeth (ενα απο τα δυο μοναδικα που πεταξε ο Martin Mendez στο κοινο) στο Principal στις 4/12/2009 :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Και την μπαγκετα του Van Williams των Nevermore (απο το live τους στην Θεσσαλονικη, στις 27-5-2010, στο Principal) 8)

απο αναμνηστικα εχω μονο ενα σετλιστ winger Που δεν ξερω που το βαλα :stuck_out_tongue:

αλλα εχω επισης ενα τηλεφωνημα απο Vinnie Moore στις 17/4 στα γενεθλια μου,που δεν μπορεσα να παω UFO να μου λεει χρονια πολλα και γω να τσιριζω “i love you” :smiley:

αυτο πως το καταφερες??

Αυτο εγινε κατα τη διαρκεια της συναυλιας??
Θυμαμαι αμυδρα ενα τετοιο σκηνικο
Ελπιζω η μνημη μου να μη μου κανει πλακα

στο τοπικ μονο ενα setlist Blue Oyster Cult εχω γιατι για καποιο ανεξηγητο τροπο ολοι πετανε πενες μπαγκετες κλπ παντου αλλου εκτος απο κει που βρισκομαι

Πρόσφατα προστέθηκε και τούτο εδώ στη συλλογή μου

πένα του kirk hammet από sonisphere (το λέω καθώς δεν φαίνεται καλά)

το τέλειο είναι ότι απλά η λατρεία ενός συγκροτήματος δικαιώνει, καθώς ήταν η πρώτη μου φορά στη μπάντα που με έχωσε στα πάντα, και η πένα έσκασε πάνω στην πλάτη του μπροστινού μου και την άρπαξα χωρίς κανένα κόπο :slight_smile: Μοίρα?

δεν νομιζω να εγινε κατα τη διαρκεια της συναυλιας…καλος μου φιλος που πηγε στο Live που πεφτε στα γενεθλια μου…ηξερε ποσο μεγαλη τρελα εχω με vinnie…και καταφερε μπηκε καμαρινια με μεσο και τον εβαλε να με παρει τηλ :smiley:

1 drum stick apo Celtic Frost kai 1 apo DHG.

Ειδε κανεις το σκηνικο με το drumstick του lombardo? Εγινε σφαγή :lol::lol:

Δε σε χαλασε :smiley: :stuck_out_tongue:
Εγω ομως απο που εχω μια τετοια αναμνηση???:-k

Ωραια πραγματα… αλλα εχω μια ερωτηση το θεμα ειναι αναμνηστικα συγκροτηματων Η τι πιασαμε στις συναυλιες? :roll:

Άν αντί για πένες, drum sticks κλπ. πιάσεις κάτι άλλο δε νομίζω να μετράει… :stuck_out_tongue:

set list απο

exodus
marauder
grave digger

foto με
grave digger, al di meola

αυτογραφα απο haunted , grave digger , exodus , al di meola

μερος απο τη πετσετα του tolki :p:p:p:p