ίσως το καλύτερο κομμάτι τους.σίγουρα το αγαπημένο μου…
Motorhead - Overkill
David Bowie - Lady grinning soul
Primordial - As Rome Burns:):!:
Κομματάρα και άσχημο κόλλημα.
Με [B]έκαψε[/B] ο potofgold που το πόσταρε στο θρεντ για το πάρτυ.
ΒΑΝG BANG BANG BANG
Vamanos vamanos
[B]Hooverphonic - Electro Shock Faders[/B]…μετά από πολλααα χρόνια που είχα να το ακούσω…πόσο κομματάρα είναι…
τεράστια.
on topic, έχω κολλήσει με το κομμάτι που ανοίγει το νέο δίσκο των hooverphonic:
Δεν έχω ακούσει αυτό τον δίσκο, τους έχω αφήσει λίγο τους Hooverphonic αλλά το έβαλα τώρα στο youtube και όντως είναι ωραίο! Horror άνοιξε ένα thread Hooverphonic να γουστάρουμε
Enforcer - Black Angel
Enforcer - Into The Night
Slayer - Raining Blood
Slayer - Criminally Insane
Slayer - Reborn
λάθος ! delete this post !
καλύτερα να μην το δει αυτό ο Αλεξ…
αυτές τις μέρες κυκλοφορεί ο νέος τους δίσκος, ο οποίος είναι ο πρώτος μετά την αποχώρηση της geike arnaert.η νέα τργουδίστρια λέγεται noemi wolfs, και αν αρχικά δε μου έκατσε και πολύ καλά, τελικά μ’αρέσει!
και η πρότασή σου για thread hooverphonic θα εξεταστεί πολύ σοβαρά, μιας και είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες και δεν υπάρχει δικό τους thread…
Λιωνω τα Instinct, Against Me, End Of Season και Pillow Sickness απο Poem. Ολο το δισκο βασικα, αλλα αυτα τα ακουω πιο πολυ τις τελευταιες μερες.
Το [B]Winternight[/B] από τους [B]Visions of Atlantis[/B]…(http://www.youtube.com/watch?v=bvEgnfkpuT8)
Δεν το ακούω μέρες (βασικά σήμερα…ή μάλλον χθες το άκουσα πρώτη φορά) αλλά κόλλησα…πραγματικά το ερωτεύτηκα αυτό το τραγούδι…
Aka Prime feat. Αντίγνωμος - Μακριά μου <3
Muse-uprising
Ποσο κομματάρα;
Antimatter - Flowers
My Dying Bride - Black Heart Romance
Pain Of Salvation - Waking Every God
Heaven’s A Lie - Lacuna Coil
Evolutio 169 - Nevermore
Cut-Throat - Sepultura
\m/\m/