Τι υπερθεϊκό τελείωμα είναι αυτό, ω θεέ.
Το συγκεκριμένο το λιώνω κ εγώ πάνω από ένα μήνα… και τις τελευταίες μέρες Long Nights από Eddie Vedder.
‘Νταξει ΟΛΟΣ ο δισκος ειναι τρομερος,αλλα το Part II απο το ΘΑΥΜΑ που λεγεται Satori (Flower Travellin’ Band) ειναι κατι τρομερο και ξεχωριστο.Εχω να ακουσω 5 απανωτες φορες το ιδιο τραγουδι καθημερινα και για 2 βδομαδες απο τοτε που η δισκοθηκη μου δεν αριθμουσε πανω απο 50 δισκογραφικες δουλειες.Το ποσο κολλητικες ειναι αυτες οι κιθαρες μονο αν το ακουσεις θα καταλαβεις.Σαν να παιζουν ενα παιχνιδι οι κιθαρες,ο ενας να ρωτα και ο αλλος να απαντα.#-o
[B][I][U]Moonspell - As We Eternally Sleep On It[/U][/I][/B] .
Δν ξερω ποσο δημοφιλες ειναι ,σιγουρα ομως προκειται για ενα απ τα καλυτερα κομματια των Πορτογαλων .!
απο τοτε που πηρα τον δισκο,σχεδον συνεχεια οποτε οδηγω
The Dandy Warhols - I Am A Scientist
καψιμο αρκετο
Sodom - The Saw Is The Low:):!:
paradise lost-say just words
ξέρω ποιος εθύνεται γι αυτό (wave)
Slayer - Seasons In The Abyss:):!:
[I]Wino & Conny Ochs-Dead Yesterday[/I]
[I]Wino & Conny Ochs-Dust[/I]
[I]Slash-Shots Fired[/I]
[I]Acid Bath-Dead Girl[/I]
[U][B][SIZE=“2”]Time is mine[/SIZE][/B][/U] απτη συνεργασια Iommi - Anselmo (3 τραγουδια, το ενα δεν βγηκε ποτε στη δημοσιοτητα) μεγαλο ριφφ, ωραια φωνητικα, κολαει ασχημα το ατιμο
Avenged Sevenfold - Critical Acclaim
Ειδικα το σημειο που τραγουδαει ο Rev παιζει συνεχεια στο μυαλο μου…
…όντως, τα σπάει το κομμάτι:):!:
[B]Kadavar - Forgotten Past[/B]
Exodus - Toxic Waltz:):!:
[B]Pixies [/B]- Nimrod’s Son
κλασσιξ
[B]Grand Magus - Son of the last breath [/B]
Φήμες που θέλουν τους παραγωγούς του Game of Thrones να το αποκλείουν από την χρήση του σε κάποιο επεισόδιο επειδή ήταν πιο επικό και από την ίδια την σειρά ελέγχονται ως αναληθείς.
(δεν υπάρχει στο youtube για να βάλω και λινκ)
μουσικα δεν ειναι σαν τα αλλα του αλμπουμ αλλα στιχουργικα το γουσταρω τα μαλα: