Ποιο τραγούδι λιώνετε αυτές τις μέρες;

[I]Scott Kelly and The Road Home - Within It Blood[/I]

:expressionless:

:cry:

πάω έξω να βρω που κρύβεσαι
αν με δεις και θέλεις να με αποφύγεις είμαι 1.90, μακρύ μαλλί, τ shirt αναμνηστικό απο ευρωπαϊκό αγώνα αελ-ζενιτ

ον τοπικ
[B]
Flower Travellin’ Band - Unaware [/B]

:twisted:
Και να θες δε θα με βρεις. Κάνω απεξάρτηση από Λάρισα για κανα δυο βδομάδες ακόμα. Μη δώσω και πολύ τα φώτα μου στην πόλη. Αν πάρω και ως δεδομένο τα χαρακτηριστικά που μου έδωσες θα πρέπει να αποφύγω αρκετά άτομα.
Άντε να μπω και εγώ ον τόπικ.
Dead Can Dance-Rakim

ααα.οκ. να μην βγω το απόγευμα έξω δηλαδη…

[B]Gnidrolog - I Could Never Be A Soldier[/B]

Cavalera Conspiracy - Bloodbrawl

Chacarron Macarron by El Chombo

[SPOILER]Γυρναω μεσα στο σπιτι και σιγοτραγουδαω
Chacarron, Chacarron, aliluliron, Chacarron, Chacarron, aliluliron , Chacarron, n’ , Chacarron, , aliluliron , Chacarron, Chacarron, aliluliron,

ualuealuealeuale ualuelaelaellalea, alsualsualualauusualulus ,alsualsualualauusualulus …
ualuealuealeuale ualuelaelaellalea, alsualsualualauusualulus ,alsualsualualauusualulus …
cant help it :lol: [/SPOILER]

Πραγματικά πολλές φορές το Little Black Submarines των Black Keys.

Τώρα και με [I]βιδεο [/I]ε.

Πιθανοτατα κορυφαιο τραγουδι του 2011…Η λεξη λιωσιμο δε φτανει καν για να περιγραψει τη σχεση μας :lol:

ναι αλλά Nova Baby

To οποιο Little Black Submarines ειναι ολο κλεμμενο, παρεπιπτοντως. Κολλα λιγους κλασσικους Ζεπελιν και Περπλ, βαλε και το Black Angel των The Cult και ετοιμο το τραγουδακι. ;p

[I]Hammer Of Damnation[/I], ανα καιρους και κυριως για να με στανιαρει.

Θεωρώ τον Thomas Youngblood έναν πολύ μέτριο κιθαρίστα στην καλύτερη. Το να ανακαλύπτω λοιπόν ξαφνικά ότι έχει γράψει τέτοια leads αφ’ενός με σοκάρει και αφ’ ενός με παρακινεί να επισκεφτώ και τους πρώτους δίσκους των Kamelot το συντομότερο δυνατόν.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
αχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
χΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

[B][SIZE=“5”]ΤΙ ΛΕΣ ???!!![/SIZE][/B]

Αν απο Kamelot εχεις ακουσει μονο τα 2 τελευταια τους, δικαιολογεισαι. :slight_smile:
Αν εχεις ακουσει και απο ‘‘Epica’’ και πισω, κοιταξου σε ψυχιατρο. :smiley:

Fourth Legacy, Karma και λίγο Black Halo έχω ακούσει. Με εξαίρεση 4-5 riffs στο Fourth Legacy και κάνα δύο στο Karma, τίποτα απολύτως, ότι παίρνει το παίρνει από την παραγωγή και τα φρου φρου της μουσικής τους. Ας μην υπήρχε ο Khan και θα σου έλεγα πόσο μεγάλοι θα ήταν τώρα και πόσοι θα τους άκουγαν.

:lol3::lol3::lol3:

Δηλαδη σε ολοκληρο Κarma δεν ακους περισσοτερα απο ‘‘κανα-δυο’’ σημεια που να τον κανουν κατι παραπανω απο ‘‘μετριο κιθαριστα’’ ?? 8O

Ελα, ενταξει, ακου με προσοχη και ολοκληρο το Epica και αν δεν βρεις μερικες leadάρες να σκαλωσεις, τι να σου πω… φουλ για τον ψυχιατρο. :wink:

Επισης αυτο το ‘‘λιγο black halo’’ καντο ‘‘λιωσιμο black halo’’, γιατι και εγω οταν το πρωτοαγορασα οταν ειχε κυκλοφορησει νομιζα οτι δεν αξιζε τα λεφτα του και μολις περυσι ανακαλυψα κατι τρελα σημεια που δεν τα θυμομουν, καθως εμφανιζονται σε ανυποπτο χρονο, και προσκυνησα ακομη περισσοτερο once again. :yes:

Ξαναλεω : αμα θελεις ποιοτητα Joungblood ακου προσεκτικα το Epica. :!:

…’‘κανα-δυο riffs’’ στο Karma λεει…αδιανοητο !! :blink:

λιωνω αυτη τη θεικη υπερκομματαρα

http://www.youtube.com/watch?v=Q1Khr45wT4o

ζημιά

Lynyrd Skynyrd - Free Bird:):!:

Kyuss - Space Cadet

μετα τη συναυλια το σαββατο εχω λιωσει spitfire, lead me on και explosion πιο πολυ… ειδικα το δευτερο το βαζω στα καλυτερα μεταλ κομματια που εχω ακουσει…