Ποιο τραγούδι λιώνετε αυτές τις μέρες;

σε πιανω, αλλα εγω το σκεφτομαι απ’ την αλλη(ασχετα απ’ το ποσο δεμενος ειμαι με αυτον τον δισκο) οτι ποσο προχωρημενος μπορει να εισαι οταν πιο πριν δεν υπηρχε αυτο που επαιζες και ποσο ακομα πιο προχωρημενος οταν ακομα δεν εχεις τριφτει με τη μουσικη καθεαυτη.

Cradle Of Filth - Her Ghost In The Fog:):!:

[B][U]http://www.youtube.com/watch?v=UaxE4EN3stU[/U][/B]
και είναι και πρόβα…
μια μπάντα που δεν ακούω συχνά ,αλλά όταν παίξει πάντα με εκπλήσει .

Απο Wasp τα Raging Storm και Wicked Heart και απο Whitesnake το Don’t Break My Heart Again.

Ανελεητα repeats.

martian, Don’t Break My Heart Again η Standing In The Shadow;

Δεν εχω ακουσει τον δισκο, το Don’t Break My Heart Again απο σποντα το εμαθα και απλα δεν λεει να ξεκολλησει απο το μυαλο μου.

το standing in the shadow ειναι απο αλλο δισκο (slide it in) και αν αν σε εχω κοψει σωστα, μαλλον θα αγαπησεις. βεβαια και το come an get it δισκαρος ειναι, αλλα δεν ειμαι αξιοπιστος γενικα με whitesnake, μου αρεσουν τα παντα! τα δυο συγκεκριμενα τραγουδια παντα τα ειχα διπλα διπλα στο μυαλο μου, αν και απο αρκετα διαφορετικους σε υφος δισκους (πιο μπλουζι το come an get it, ακου lonely days lonely nights να χασεις τον υπνο σου :smiley: ).

Ενδιαφερουσες πληροφοριες, καποτε θα ακουσω παραπανω.

Προς το παρον, εκτος απο διασπαρτα κομματια εχω ακουσει τα Lovehunter, 1987 και Slip Of The Tongue και λατρευω και τα τρια.

lovehunter και slip of the tongue απο τους μετριους δισκους τους, αν και τους εχω λιωσει κι αυτους. παντως απο ενα σημειο και μετα, τα τεσσερα τραγουδια του slip of the tongue που υπαρχουν στο starkers in tokyo τα ακουγα μονο απο το δευτερο. πρεπει να ξεθαψω με φαινεται :!:

Το Lovehunter ειναι τρομερος δισκος ρε, ο αγαπημενος μου απο τους τρεις. Δεν ξερω συγκριτικα με την υπολοιπη δισκογραφια αν θεωρειται μετριος, αλλα προσωπικα ειναι αδυναμια!

:smiley: Αστέρι παιδί. Με συγκινείς. Τόσο που θα παραβλέψω αυτό

Συντάσσομαι με σομν, άκου Standing in the Shadow!!

και μενα μαρεσει πολυ ρε (το χα και μπλουζα καποτε!), εχει μερικα τελεια κομματια μεσα (outlaw καυλα! και marsden γαμηστερα φωνητικα), απλως δεν τα θεωρω ολα τα το ιδιο καλα. αν και πλεον μπορω να το αναγωρισω σχεδον για ολους τους δισκους τους αυτο, εξαιρεση το slide it in.

To Outlaw εγκληματικα υποτιμημενο, ειναι τεραστιο κομματι και ο Marsden εχει γαμω τις φωνες!

οι μουσικοι που ειχε τοτε ο κοβερντεηλ γαμουσαν, ειδικα στα λαηβ. μεχρι κι ο κοβερντεηλ γαμουσε τοτε στα λαηβ! απ ο,τι θυμαμαι και η φωνη του galley, o οποιος πηγε αργοτερα, ηταν πολυ ωραια.

κυρίως μετά τα live όμως

yellao

[SPOILER][/SPOILER]

BLACK MOUNTAIN - set us free .

[B][I][U]The Raveonettes - Young And Cold[/U][/I][/B]

Τίμια μπάντα.Τίμια.

[B]Γυμνα Καλωδια[/B] - Η Πτωση

:!: http://www.youtube.com/watch?v=WQjl_eZuvgg

εδω ξανα και μεχρι το τελος της ζωης μου.