Ποιο τραγούδι λιώνετε αυτές τις μέρες;

Earshot - Wait

όποιος της γενιάς μου πει ότι τον αγγίζει αυτό το κομμάτι,μάλλον λέει ψέματα…φοβεροί στίχοι,χαρακτηριστικοί μιας γενιάς…

Μαμα, σορρυ αλλα το συγκεκριμενο δεν μου αρεσει, για το λογο που αναφερει ο rudlof…:expressionless:

Slipknot - Duality

Iron Maiden - Killers

Iron Maiden - Revelations

Metallica - Fade to Black

The Gathering - On Most Surfaces

Black Sabbath - Black Sabbath

Black Sabbath - Evil Woman

αυτα τα λιγα :stuck_out_tongue:

Queen-All dead,all dead

είχα να φάω κόλλημα με αυτό από το γυμνάσιο όταν έλιωνα το news of the world… και μου θύμισε κάτι που είχα ξεχάσει εδώ και καιρό… αχχ, memories:roll:

Οπωσδήποτε, αν δεν το έχεις κάνει, πάρε και άκουσε και τον επόμενο δίσκο των Queen , το Jazz του 1978. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΣΚΑΡΑ, πολύ καλύτερος από το News Of The World. 8) 8) 8)

Φυσικά και το έχω ακούσει… Όλες τις δισκάρες των Queen μέχρι το Jazz… Αλλά πολύ καλά κάνεις και το αναφέρεις :thumbup:

το καινούριο των korn

ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ!!! Σε συγχαίρω ατελείωτα!!! :smiley: :smiley: :smiley: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

On topic:

Τις πολύ λατρεμένες σε εμένα κομματάρες των Dream Theater, The Mirror και Lie.

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Pantera - 10’s

Dio - All The Fools Sailed Away
Tι σολαρα ειναι αυτη στο 4:01. :bow:

Επίσης το Space dye vest από theater…κολοσσιαίο κομμάτι…

Since I’ve Been Loving You - Led Zeppelin

Bruce Dickinson - Cyclops

Megadeth - Holy Wars…The Punishment Due

Megadeth - Almost Honest

Hostile violent-Sister Sin

Head over Hills - Sister Sin

Writing on the wall - Sister Sin

Πραγματικά…Γενικά το κομμάτι είναι αριστούργημα!Αν και εγώ προτημώ το 2ο ρεφρεν και το τελείωμα που ο Dio δεινει όλα!!!

HARHS.RED HOT CHILLY PEPERS-SNOW,PINDER BROTHERS,CAISSER CHEIIFS RUBY BLEPETE EXO AMERIKaNIKO BLEND KAI ENGLISH BLED,GIA AUTO DEN MPORO NA AKOUSO AUTA POU AKOUT ESIES EDO STIN ELADA,LOVE 60S ROCK, 70S PROGRESSIVE ,CLASSIK ROCK KAI AKOUO RADI OGOLD,RED FM,RADIO CAROLINE,BBCRADIO.AN DEN ARESOUN OI MOODY BLUES TOTE DEITE TADVD TOUS EINE FOVEROI.[-X

Εχετε παρατηρσει οτι ολα τα τραγουδια του Dio εχουν φανταστικα drums μεσα?

“Chain Gang On The Road” by Brian Johnson, Cliff Williams, Steve Luongo & Mark Hitt

Αυτό ουσιαστικά είναι πολύ περισσότερο Kevin Moore κομμάτι (είναι εξ ολοκλήρου δική του σύνθεση, και στίχοι και μουσική), παρά Theater. Θα έλεγα ότι στο Space Dye Vest οι Τheater συνοδεύουν τον Moore στην εκτέλεση του κομματιού. Aπό την όλη του ατμόσφαιρα, άλλωστε, φαίνεται ότι είναι σύνθεση ενός αποκλειστικά ατόμου, παρά συλλογική συνεισφορά ενός γκρούπ. :slight_smile: