Διακοπές!

Εγώ λέω να κανονίσουν και οι υπόλοιποι να γυρίσουν 6 και να γίνει στο πλοίο :stuck_out_tongue: Τι καλύτερο από μια rocking κρουαζιερα:metal:

Άσε με να κάνω τις διακοπές μου!!! Αξίζει
Επίσης πρέπει να αρχίσω να μαζεύω λεφτά για Χριστούγεννα 2008 στην Αυστραλία! :lol: Πρωτοχρονιά στη θάλασσα και τέτοια όμορφα 8) :smiley: :smiley: :smiley:
Αυτά!

Εγώ έχω πάει Σαλαμίνα(μιας και από κει είναι ο πατέρας μου)Νάξο,Πάρο,Σίφνο,Σέριφο,Κως,Κύθνο,Δονούσα,Σάμο κ.α. Αυτά από νησιά. Έχω πάει και σε πολλά άλλα μέρη που δε θυμάμαι τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχω πάει Κρήτη, Μακεδονία κι επτάνησα. Φέτος θα ξαναπάω Νάξο. Για ηλικίες έφηβοι - νέοι λέει πάααρα πολύ η Σέριφος και η Σίφνος. Από κει και πέρα παρέα να υπάρχει… Πιστεύω πως τα νησιά της Ελλάδας μπορούν να συγκεντρώσουν πολλά “είδη” ανθρώπων.

Me and Rangel are going to be away for a month so farewell guys! take care! kisses!

ta hand om ni! kram!Witch

Μαλλον για Ροδο με βλεπω αλλα Σεπτεμβρη καλη ωρα!:smiley:

Εγω!!

ΡΟΔΟΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2007. Ο dark_of_the_sun και ο freedomofrock θα είναι εκει…

Πάει η Ρόδος από τον χάρτη…

:lol: :stuck_out_tongue:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Οχι μόνο η Ρόδος… Και τα γύρω νησιά!

Αχ, αγάπες μου! :smiley:

Υπερβολες…[-X [-X

Να πάτε να αράξετε στη δεύτερη προβλήτα στο λιμάνι! Όχι εκεί με τα ελάφια, στην επόμενη. Την είχα βρει πολύ άσχημα εκεί το Μάρτιο :stuck_out_tongue: 8)

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο dark of the sun!

Δηλαδη σε αλλο νησι δεν μπορεις να *ηδηξεις,ε?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

Άλλη χάρη έχει η ρόδος…!:naughty: :naughty:

Στη Ρόδο δεν έχει σπίτι και ο Gilmour ??

νομιζω στο Καστελοριζο, η τουλαχιστον ετσι λεγεται ενα τραγουδι απ’τον τελευταιο του δισκο…

:dunno:

Καλοκαιρινές διακοπές… ταμ ταμ του ρου ρου… για πάντα… ταμ ταμ του ρου ρου

:lol:
Τα σπάει!!!