Διακοπές!

Μόλις μπήκα καράβι. Ετοιμαστείτε…

6 Likes

μαι-ται θέλω απο σένα :green_heart:.

7 Likes

Τιμή μαι ται σχεδόν

19 Likes

Α μισό, έβγαλα κ εγώ τέτοιες

ταπεινά τζι εν τι. την δεύτερη προσπαθούσα ημιμεθυσμένη να την βγάλω κ μόνο π δεν έριξα το ποτήρι, μεγάλη επιτυχία!

12 Likes

στην πρωτη εισαι στα αστερια(βαπορια),οκ

στην δευτερη εισαι Απανωχωρίτισσα(αν δεν κανω λαθος) και δεν ηπιατε τσιπουρο…τσ τσ τσ :grinning: αστειευομαι καθενας πινει η δεν πινει οτι γουσταρει,απλα εχει σουπερ τσιπουρο εκει :ok_hand:)

3 Likes

14 Likes

Με αφορμή το αποπανω, στην Ζάκυνθο δοκίμασα Mojito με elderflower liquor στο αρκετά τουριστικό Banana Baya, και πλέον δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πιω μοχίτο. Θα πάω πίσω και θα δοκιμάσω να φτιάξω κι εγώ και να πετύχω την δοσολογία.

Πάντως η Banana Beach μάλλον η καλύτερη παραλία της Ζακύνθου. Τέλεια άμμος, φοβερή θέα , τέλεια θερμοκρασία νερού και πολύ σωστά οργανωμένη φάση. Το ότι ήταν κάπως τουριστικά δε με πείραξε και πολύ, άλλωστε δεν υπάρχει πλέον και καμία απάτητη παραλία σε κάποιο νησί τόσο διάσημο που να μην χρειάζεται ιδιωτικό σκάφος ξέρω γω.

3 Likes

Όχι, ήταν στην βραζιλιάνα αυτό. Δεν το σήκωσε η φάση πάντως για τσίπουρα.

@eviL ΟΤΚ

2 Likes

Κουλη θέλατε

16 Likes

Ότι λείπει ο τόνος, το κάνει παιχνιδιάρικο

6 Likes

Μέχρι τζιν τόνικ με μέσι έφτασα σήμερα

6 Likes

Κουβανός \μ/

4 Likes

Από εκεί είναι ;;

Έχω πάει πριν 5-6 χρόνια, πολύ ωραία ήταν όλα

1 Like

Χαλαρό καφεδάκι

16 Likes

Άργησα αλλά

23 Likes

Συνεχίζω να σπαμάρω

Η σόδα μαζί με τανκερέι γαμάει

16 Likes

Μόνο σόδα με το τζιν, το τόνικ δεν μου αρέσει καθόλου (άντε και λίγο στυμμενο λεμόνι μέσα). Και από τα ευρείας κυκλοφορίας τζιν, εννοείται τανκερει

Εντίτ: κανονική σόδα εννοούσα, όχι με φρούτα που μόλις διαπίστωσα ότι εννοούσες😝

Μπορεί κάποιος να διευκρινίσει ποια είναι η διαφορά μεταξύ σόδας , τόνικ και ανθρακούχου νερού?

Το τόνικ εχει σίγουρα ζάχαρη και δεν είναι τόσο ανθρακούχο. Για σόδα και ανθρακούχο θα σε γελάσω

2 Likes

Savatage

2 Likes