Μόλις μπήκα καράβι. Ετοιμαστείτε…
μαι-ται θέλω απο σένα .
Α μισό, έβγαλα κ εγώ τέτοιες
ταπεινά τζι εν τι. την δεύτερη προσπαθούσα ημιμεθυσμένη να την βγάλω κ μόνο π δεν έριξα το ποτήρι, μεγάλη επιτυχία!
στην πρωτη εισαι στα αστερια(βαπορια),οκ
στην δευτερη εισαι Απανωχωρίτισσα(αν δεν κανω λαθος) και δεν ηπιατε τσιπουρο…τσ τσ τσ αστειευομαι καθενας πινει η δεν πινει οτι γουσταρει,απλα εχει σουπερ τσιπουρο εκει
)
Με αφορμή το αποπανω, στην Ζάκυνθο δοκίμασα Mojito με elderflower liquor στο αρκετά τουριστικό Banana Baya, και πλέον δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πιω μοχίτο. Θα πάω πίσω και θα δοκιμάσω να φτιάξω κι εγώ και να πετύχω την δοσολογία.
Πάντως η Banana Beach μάλλον η καλύτερη παραλία της Ζακύνθου. Τέλεια άμμος, φοβερή θέα , τέλεια θερμοκρασία νερού και πολύ σωστά οργανωμένη φάση. Το ότι ήταν κάπως τουριστικά δε με πείραξε και πολύ, άλλωστε δεν υπάρχει πλέον και καμία απάτητη παραλία σε κάποιο νησί τόσο διάσημο που να μην χρειάζεται ιδιωτικό σκάφος ξέρω γω.
Ότι λείπει ο τόνος, το κάνει παιχνιδιάρικο
Κουβανός \μ/
Από εκεί είναι ;;
Έχω πάει πριν 5-6 χρόνια, πολύ ωραία ήταν όλα
Μόνο σόδα με το τζιν, το τόνικ δεν μου αρέσει καθόλου (άντε και λίγο στυμμενο λεμόνι μέσα). Και από τα ευρείας κυκλοφορίας τζιν, εννοείται τανκερει
Εντίτ: κανονική σόδα εννοούσα, όχι με φρούτα που μόλις διαπίστωσα ότι εννοούσες😝
Μπορεί κάποιος να διευκρινίσει ποια είναι η διαφορά μεταξύ σόδας , τόνικ και ανθρακούχου νερού?
Το τόνικ εχει σίγουρα ζάχαρη και δεν είναι τόσο ανθρακούχο. Για σόδα και ανθρακούχο θα σε γελάσω
Savatage