Διακοπές!

Μόνο και μόνο γι αυτά ανοίγω το τοπικ.

4 Likes

Από Basil, μόνο Fawlty.

8 Likes

10 Likes

Poledouris?

4 Likes

Το παίζετε μπούληδες και μ’ αρέσει…

Γερμανία, κυρίες και κύριοι. Συγκεκριμένα, κατά βάση, Gottingen και λίγο από Αννόβερο και Γκίφον. Μόνο Σαξονία.

Επίσης, τσίμπησα το “Heartwork” με 5 ευρώ, σεβασμός.
Και θα σας φτιάξω κι άλλο μες στον Αύγουστο.

24 Likes

Τέτοια τάξη Τέτοια αλφαδιά

9 Likes

Ωραίες παραλίες βλέπω. Καλά μπάνια.

3 Likes

Ασε βρε τωρα

Σαλονικαρα

6 Likes

Θα σας βγάλω φωτό από Αιγαλεάρα 15αυγουστο που είμαι εγώ, 5 ακόμα άνθρωποι και οι κατσαρίδες, να ψάχνετε το πρώτο λεωφορείο να γυρίσετε. Αννόβερα και μλκιες, μια ανάβαση στο Όρος Αιγάλεω (έχουμε και βουνό, ναι) είναι όλες σας οι διακοπές ρε έρμοι.

Κάποιος να με πετάξει σε μια παραλία πλιζ.

12 Likes

Ακομη καλυτερα, ας κλειδωθει το νημα μεχρι τις 20 Αυγουστου που φευγω διακοπες.

ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

8 Likes

Καλησπέρα σας

19 Likes

Η καρδούλα πάει για την πετσέτα Νέμο.

15 Likes

Βγαλμένα απ’ τη ζωή

Μετά από το περσινό, να έχω ανέβει 17 Αυγούστου Αθήνα για λόγους υπηρεσίας, αυθημερόν από το χωριό οπότε δεν είχα πολύ χρόνο, να μην υπάρχει τίποτα ανοιχτό για να πάρω να φάω, να είμαι σαν τον Τσίου που έψαχνε τα δικά του και να καταλήγω να παίρνω αραβική από το σουπερμάρκετ, ελπίζω να μην υπάρξει άνθρωπος που μπορεί την εβδομάδα του 15αύγουστου να πάει κάπου αλλού και να μείνει στην Αθήνα.

2 Likes

Υπαρχουν 24ωρα για να φας :stuck_out_tongue:

3 Likes

Εγω παλι οταν ζουσα Αθηνα, πηγαινα παντα διακοπες Ιουλιο για να ειμαι Αθηνα ολον τον Αυγουστο και να ειναι αδεια χωρις κινηση πουθενα, απο τα καλυτερα πραγματα εβερ. Υπαρχουν σουβλατζιδικα, εβερεστ, πιτες του παππου και διαφορα αλλα ωραια πραγματακια αν πειναει κανεις.

6 Likes

Εκείνη τη μέρα, ό,τι ήταν κοντά μου και είχε καθαρό φαγητό ήταν κλειστό.

Ο έμπειρος παίχτης φροντίζει να μην λείπουν βασικά πράγματα από το σπίτι (μην τρέχουμε για τα αναγκαία μες στην κωλόζεστη, μια και έξω οι αγορές), να φάει από το αγαπημένο του σουβλατζίδικο/φαστφουντάδικο πριν κλείσει για διακοπές και εν τέλει απολαμβάνει για 1-2 βδομάδες την περισσότερη δυνατή ησυχία που μπορεί να υπάρξει στην Αθήνα και τα προάστια. Νομίζω σαν ενήλικας δεν έχω φύγει ποτέ μετά την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου από Αθήνα, ούτε καν για χωριό, και αν έχει γίνει θα ήταν πριν πολλά χρόνια.

8 Likes

Εγώ πέρυσι έκατσα μέχρι περίπου 10 Αυγούστου πρώτη φορά Αθήνα, είχα εν τω μεταξύ πάει διακοπές αλλού. Ειχε όντως κόσμο, έβγαινες στα Εξάρχεια για μπύρα κι ήταν όλα γεμάτα. Η ησυχία που ειχε 17 Αυγούστου συν τα κλειστά μαγαζιά με απωθησαν. Θα κρατήσω όμως τις συμβουλές σας για παν ενδεχόμενο.

1 Like