A δεν ξέρω, για ευρωπανάθα μας την παρουσίαζαν τα τότε αντικειμενικά ΜΜΕ, μας έδειχνε και τη φανέλα ο άτιτλος νικολάκης, γεμάτη ήταν η λεωφόρος, νομίζω στο τέλος περάσαμε καλά.
Ε πες οτι είσαι μυρωδιας και δεν ηξερες καν αν ο Αποστολακης ηταν υπηρεσιακος, αν στην Ευρώπη είχαμε βγει τελευταίοι στη δεύτερη φάση των ομίλων (ξέρεις, τότε που δεν έπαιρνε ο γαύρος καν διπλό) και ο Άγγελος έφυγε με κλωτσιές. Θα μπορούσες απλά να πεις ότι σε είχε πονέσει τόσο η περίοδος Κοσκωτά που το κρατούσες 10+ χρόνια στον βλάχο από το Αγρίνιο😝
Πάντως προσωπικά και για να σε προλάβω, εννοείται με πόνεσε, πρώτη και τελευταία φορά που έχω φύγει από το γηπεδο πριν τη λήξη😂
Αυτά αλλού κύριε!
Τελικα το Σουπερ Καπ του 1990 θα γινει καποια στιγμη; Ή παραγραφεται στα 30+ χρονια;
Δες το πρώτο ημίχρονο μες στο Ολντ Τράφορντ που έπρεπε να είναι 0-3 και άσε τι λένε τα αντικειμενικά ΜΜΕ.
Τελικά, μεγάλε, που είσαι;
Αντίπαρο όπως κάθε καλοκαίρι
Δάκρυσα…το άκουγα πριν λίγο…
Οι θάλασσες πώς είναι από θερμοκρασία;
Από τη μία πλευρά του νησιού, μετά το αεροδρόμιο και το Κοντοπούλι, στη λεγόμενη παραλία “Μικρά Φαναράκια” η θάλασσα είναι ζεστή έως και σε σημείο αηδίας, γιατί βρωμάει από το λάδι. Στο Πλατύ, όμως, η θάλασσα είναι απίστευτα δροσερή, τόσο, που θες να μείνεις μέσα στο νερό. Εκεί, ειδικά, πίσω από το λιμάνι και κάτω από το εκκλησάκι του Άι Νικόλα, έχει δύο πολύ ωραίες “αμάραντες” παραλίες από ηχεία, ξαπλώστρες και τα γνωστά.
Βιτσιόζικη ανωμαλάρα με τους κάδους σκουπιδιών;
Μέσα.
Ένα θα σε πω. Όταν τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, ήμουν με το πουκάμισο, εντός κι εκτός χρόνου, να βρούμε κάτι φίλους που μόλις πρόλαβαν να φτάσουν στο νησί μετά την οδύσσειά τους με την aegean, ανεβοκατέβαινα τα στενά να τους βρω και να με βρουν -το λες και ότι παίζαμε κρυφτό-, και παράλληλα τράβαγα φωτογραφίες.
Ουφφφφ αργουν ακομα οι δικες μου διακοπες, σας ζηλευω.
Τώρα μιλάς σωστά.
Τελευταία έχω αναπτύξει δεσμούς με το Ηδωνικό.
Γενικά Γιάννενα πίνω σπιτικό και έξω ζοίνος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα
Noted.
Καλά άμα υπάρχει δυνατό σπιτικό, δεν το συζητάμε.
Όταν λέμε για ΥΓΡΟ ΠΥΡ στις μπασκετομαχίες, τι εννοούμε νομίζεις;;