Διακοπές!

Εκεί θα μείνω στο farout hotel, πάνω απ το camping στο Μυλοπότα.

Εγώ διακοπές πάω με κριτήριο κυρίως το να μην έχω ξαναπάει και βεβαια να έχει ωραίες, αμμώδεις πάντα, παραλίες.

Ελα ρε, και γω Ιο θα παω μαλλον φετος!! Ειχα ξαναπαει πριν 4-5 χρονια και μου αρεσε αρκετα. Απ’οτι μου χαν πει τοτε καποιοι ντοπιοι δεν εχει πλεον καμια σχεση το νησι με τη ροκ κουλτουρα που υπηρχε πριν καποια χρονια. Παρ’ολα αυτα μ’αρεσε αρκετα και δεν το ειχα χορτασει με μια βδομαδα μονο που ειχα κατσει οποτε το ειχα απωθημενο να γυρισω καποια στιγμη… Το πληρωμα του χρονου φαινεται πως επιτελους εφτασε:D
Εχει αρκετα εντονη νυχτερινη ζωη ειδικα στην πολη απο 1-2 το βραδυ μεχρι τα ξημερωματα. Ειναι καπως χυμα τα πραγματα βεβαια αλλα αν δεν σε πειραζει αυτο θα περασεις καλα.

Και γω Μιλοποτα εμενα αλλα στο καμπινγκ και τωρα αν ξαναπαω παλι καμπινγκ εννοειται. Ειναι απο τα λιγα πραγματα που γουσταρω ακομα τρελα στην Ελλαδα. Καμπιγκ καλοκαιρι σε νησακι με καλη παρεα, αυτα ειναι!!!

Παντως η Ιος μαζι με Ζαμοθρακη ειναι απο τα λιγα μερη στην Ελλαδα που εχω παει και θελω καποια στιγμη να το επαναλαβω.

Ρε παπάρα την άλλη Παρασκευή τι θα κάνεις τελικά;

Τα κλασσικα, μεχρι τις 7 το απογευμα δουλεια και το βραδυ προπονηση. Δεν ειμαι για πολλα-πολλα δεν εχω ουτε χρονο ουτε λεφτα φετος. Το πολυ να παω για κανα μπανακι μεσα στο σαβ/κο ή αν μπορεσουμε να παμε να δουμε τον Prime στο σινεματαδικο:p

Πάρε μια μέρα άδεια… :-k

Κανονιζουμε για το επομενο σαβ/ριακο τιποτα για Αιγινα???:-s :smiley:

Aν θέλει η Όλγα κι ο αδερφός, τύφλα να 'χει ο Πάνος… 8O

Δεν πήγαινε αλλά δεν έβρισκα κάτι άλλο!!! :lol:

Εβοια τελικα δεν θα παω γιατι εχω ψιλοξενερωσει με την ολη καταστση…οποτε αν ειναι το κανονιζουμε…:smiley:

το αλλο Σαβ/κο θα παω ενα τριημερο Χαλκιδικη :smiley:

Εκλεισα 5μερο στη Σαντορινη!!!:smiley:

Tυχερε…:frowning: :stuck_out_tongue:

Σε 11 ώρες αναχωρώ για Σκιάθο! :smiley: :yahoo:

Έκλεισα κι εγώ τις διακοπές μου:
28/7-1/8: Σέριφος
6/8-11/8: Νάξος

Θα περάσω τέλεια λέμε :smiley: . Ιχααα!

(Η έκπληξη της τελευταίας στιγμής με Άνδρο η Χαλκιδική δεν έχει ακόμα αποκλειστεί.)

Λοιπόν έχουμε και λέμε

10/8 Αναχώρηση για τα πάτρια εδάφη διανυκτέρευση το χωριό

11/8 Αναχώρηση για το νεοαποκτηθέν εξοχικό στα απέραντα παράλια του νησιού μας παραμονή έως 23/8

23/8 Αναχώρηση για Σκιάθο Σκόπελο Αλλονησο

2/9 Επιστροφή Αθήνα τα κεφάλια μέσα πριτσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

23/9 έως 10/10 Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για επαγγελματικούς λόγους μεν αλλά :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ζηλευωωωωω!!!:frowning: :frowning: :cry: :cry: :cry:

Σεριφο ημουν περσι, Ναξο το 2004. Πολυ καλες επιλογες…

Σεριφο πηγαινε οπωσδηποτε στη χωρα. Ναξο, βολτα στην Απειρανθο…

Thanks, Νάξο έχω πάει ήδη δύο φορές οπότε τα έχω δει τα περισσότερα. Όντως τέλεια η Απείρανθος :wink:

Ειμαι στα αγαπημενα μου Χανια απο Πεμπτη!!!:smiley:
Ειπα να αφησω σημερα την παραλια και να παω απο το Νετ Καφε να μπω λιγο Ροκινγκ!!
Θα αραξω αλλες 4 μερες και θα γυρισω Αθηνα παλι…:frowning:

Σημερα πηγα Ελαφονησι…οσες φορες και αν εχω παει σε αυτο το μερος δεν το χορταινω!!
Οποιος καταιβει παιδια Χανια να παει οπωσδηποτε!!Μιλαμε για μαγικο μερος!!!

την κανω και γω απο αυριο για κανα μηνα…
χωριο στα ιωαννινα,παρο και λευκαδα για το τελος…:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
χρειαζεται και λιγο απεξαρτηση απο το μεταλ…:smiley: :smiley: :smiley:

Εγώ θα την κάνω 28/7 - 5/8 για Κω, και μετά θα πάω στο χωριό μου στην Φθιώτιδα για καμμιά 10 αριά μέρες, όπου και θα γίνει της γκραιμπάλης το κάγκελο :drunk: :drunk: :drunk: :blink: :blink: :naughty: :naughty: