Διακοπές!

Xero_pou_parkareis.

2 Likes
Καλό μήνα είπαμε;

22 Likes

Καλό μήνα

18 Likes

και εκει που ημουν παραλια χθες εσκασε μυτη ο πλανηταρχης…

12 Likes

Όταν μετά τη βροχή κάνεις εξόρμηση στη φύση για να μπεις σε φθινοπωρινό mood (έστω για λίγο :sweat_smile:)

15 Likes

Υπέροχο μέρος, θυμίζει Πάρνωνα.

1 Like

Καπέσοβο ζαγορίου είναι

2 Likes

Τι μερη ειναι αυτα, το κερατο σας εκει στην Ηπειρο. Εχω και ενα σωρο βιντεο.

Btw, ωραια και γλυκια η αναβαση για Χρυσοβιτσα - Πηγες Αωου :rofl: :

ΥΓ: @Primordial_hordes οποτε θες καφε, στειλε πμ

25 Likes

Προετοιμάζεσαι για Tour de France το καλοκαίρι; :smiley:

1 Like

Συγγνώμη αλλά εγω εκανα ζουμ στο ποδήλατο

1 Like

Ειπαμε τον χειμωνα κανουμε βαση :smiley: . Τρομερη εποχη για ποδηλατο παντως αμα δεν βρεχει εδω πανω, που βρεχει αρκετα συχνα, αλλα τι να κανεις :smiley:

1 Like

Μονοήμερη εκδρομή απο θεσσαλονίκη να πεταχτούμε με την κοπέλα μέχρι την νάουσα για βόλτα και φαγητό.
Έχουμε να προτείνουμε κάτι για καλό φαί(κρέας) καλό κρασί και γενικά για βολτάρισμα;
Εχω πάει νάουσα με το σχολείο αλλα ειναι πολλά τα χρονια απο τότε και ειναι σαν να μην πήγα. Δεν ξερω καν πως πως έκατσε η ιδέα απλα ειναι σχετικά κοντά και δεν θα με φανε τα χιλιόμετρα. Αξίζει λέτε για την εποχή;

1 Like

Έρχεται δηλαδή το κορίτσι και σου λέει πάμε.

Τη βάζεις στο φορτηγό και πάτε;
Και γίνεται μαύρο από πάνω μέχρι κάτω;

Summary

7 Likes

Συνφορουμίτες τα φώτα σας! Περιμένω παρέα απ το εξωτερικό τον Μάιο κ ψήνουμε λίγες μέρες διαμονή στη Θεσσαλονίκη. Δεν εχω πάει ποτέ (ναι, κι όμως… Β. Ελλάδα είναι άγνωστο πεδίο για μένα) κ ιδανικά θα θελα να πάω διαβασμένη, μιας κ η παρέα δεν είναι Έλληνες κ πέφτει πάνω μου η ξενάγηση…:sweat_smile:
Θα εκτιμούσα must see μέρη για περιήγηση, φαγητό κ κατάλληλη τοποθεσία για διαμονή που να βολεύει στην περιήγηση μιας κ δεν θα παίζει αυτοκίνηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

3 Likes

Τζαααα

13 Likes

Το νέο μαι ται

16 Likes

Γιατί
Χαλάς
Το Φίλινγκ
Με
Το
Νεροπότηρο
Goddammit