Τι και δεν τα εχουν καψει? :-k
Τhorgal? Thooooorgal? Που εισαι παιδι μου?
Πολύ γαμάτο, το είχα κάνει το Χειμώνα…
Εχω παει Σκωτια…μονο τα εισιτηρια πηγαινε-ελα…οποτε οπως καταλαβαινεις για να κανεις την εκδρομουλα που καλα κανεις και ονειρευεσαι θελεις κοντα στα 1500ευρω μαλλον και πιο πανω…εξαρταται και που θα μεινεις, ποσες μερουλες σχεδιαζεις να πας,που θα τρως,τι ψωνια θα κανεις κλπ…
Παντως αν τα καταφερεις,μαζι σου,αξιζει…καλη τυχη…
Εχω παει Σκωτια…μονο τα εισιτηρια πηγαινε-ελα400ευρουδακια…οποτε οπως καταλαβαινεις για να κανεις την εκδρομουλα που καλα κανεις και ονειρευεσαι θελεις κοντα στα 1500ευρω μαλλον και πιο πανω…εξαρταται και που θα μεινεις, ποσες μερουλες σχεδιαζεις να πας,που θα τρως,τι ψωνια θα κανεις κλπ…
Παντως αν τα καταφερεις,μαζι σου,αξιζει…καλη τυχη…
Thanx. Bασικά αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η Ιρλανδία, αλλά σκέφτηκα να το συνδυάσω με τα υπόλοιπα. Για μέρες σκεφτόμουνα να πάω για μπόλικες, εφόσον όμως έβρισκα κανένα στέκι ή καμμιά κατάληψη για να φιλοξενηθώ δωρεάν, αλλά δεν ξέρω κατά πόσον παίζουν τέτοια πράγματα εκεί. Δηλαδή απ`ότι κατάλαβα θέλει χοντρές οικονομίες. Αν μπορέσω και βρώ δουλειά της προκοπής τότε θα τις αρχίσω.
On topic: Tελικά δεν πάω Καλλιθέα Χαλκιδικής καθώς δεν βρήκαμε που να αράξουμε (2 άτομα από την παρέα δεν ψήνονταν για κάμπινγκ) και θα κάνουμε ντου με αμάξια Θάσο. Αν βρούμε κάτι έχει καλώς, αλλιώς οι 2 που δεν γουστάρουν κατασκηνώσεις θα γυρίσουν πίσω και εγώ με ένα φιλαράκι είτε θα κάνουμε free camping, είτε αν έχει αστυνομίες κλπ, θα την πέφτουμε στο αμάξι του.
Αν σε φιλοξενησουν ακομα καλυτερα φιλαρακο μου…για πολλες μερες θα σου στοιχισει 700ευρω λιγοτερα πιστευω:) …Εχω ακουσει οτι ειναι ωραια εκει πανω…{Ιρλανδια} με πολυ πρασινο,καλο κοσμο…μεταλοκοσμο…:D:D
Παντως αν στα σχεδια σου μεινει η Σκωτια να πας με κλειστα τα ματια…ειναι πανεμορφα…ειδικα στα Χαιλαντς,Λοχ-Νες,Εδιμβουργο…Ααααχ ειναι φανταστικα…
αχ εγώ σήμερα γύρισα από camping που έκανα με 4 φιλαράκια μου στο Γαιδουρονήσι…είναι νότια της κρήτης απέναντι από την ιεράπετρα και από κει πας με καραβάκι σε μια ώρα…είναι εθνικός δρυμός.έχει άσπρη άμμο σε ολόκληρο το νησί και είναι γεμάτο κοχύλια (κάποτε είχε μόνο κοχύλια και δεν έβλεπες άμμο).έχει ένα είδους κέδρου που φυτρώνει αποκλειστικά και μόνο εκεί.υπάρχει μόνο μία ταβέρνα και ένα μπαράκι.δεν έχει τρεχούμενο νερό,ούτε ρεύμα (μόνο από γεννήτριες των μαγαζιών αυτών). έχει πεντακάθαρη θάλασσα (λιβυκό πέλαγος είναι αυτό)…Με ξενέρωσε λίγο που μέχρι τις 5 το απόγευμα έχει τουρίστες…αλλά μόλις φύγει και το τελευταίο καραβάκι τότε είναι τέλεια…εμείς βέβαια ούτε σκηνές είχαμε ούτε τίποτα…μόνο πολύ νερό και μπάλα…και μια κιθάρα…είναι καταπληκτικό πως σε αυτό το camping που δεν είναι οργανωμένο φυσικά-απλά αράζεις κάτω από έναν κέδρο γυρνάνε όλοι από σκηνή σε σκηνή και γνωρίζονται μεταξύ τους…κάτσαμε 2 βράδια και περάσαμε φοβερά…αν θέλετε να χαλαρώσετε και δεν θέλετε να έχετε φασαρία και πολυκοσμία πάνω απτα κεφάλια σας, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα…
και βέβαια απαγορεύονται φωτιές και να πάρεις οτιδήποτε απτο νησί…
Ωραιο ονομα!!!
Ειχαμε παει σε μια ταβερνα στην πενταημερη που λεγοταν γαιδουροταβερνα8O …δεν πιστευω να χουν καμια σχεση…
σέρβιρε γαϊδούρια ή σε γαϊδούρια?ή μήπως οι μαγαζάτορες ήταν γαϊδούρια?
Σερρβιρε γαιδουργια μαλλον…παντως ουτε κατσικι ηταν, ουτε αρνι…η σκυλος, η γατουλα, η γαιδουρακι…ηταν:D
Ώρα να την κάνουμε και πάλι!
Σε λίγες ώρες το καραβάκι αναχωρεί για Νάξο! 3η φορά σε 5 χρόνια. Αυτή τη φορά θα είναι η καλύτερη
Take care you all!
Τα λέμε σε 6 μέρες!
Θελω ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Τ Ω Ρ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Χειροτερο μερος απο αυτο που εμεινα στην Κρητη δεν υπηρχε. Τεσπα, η παρεα ηταν καλη οποτε…
Εφτασε και η δικη μου ωρα λοιπον!Αυριο παιρνω το σαπιοκαραβακι απο το Λαυριο για το κατσικονησακι μου και θα ταξιδευω 10 ωρες.8O
Επειδη παιζει να μην ξαναμπω λογω ετοιμασιων (πρεπει να φτιαξω την αναθεματισμενη βαλιτσα!), καλο καλοκαιρι σε ολους και τα ξαναλεμε σε 1 week!
Να προσεχετε ολα σαααααας!!!
που έμεινες?
Καλα να περασεις γλυκια μου!!!:bye: :bye: :bye:
Χαιρετισματα απο την Λευκαδα:bye: :bye: :bye:
Ναι, γύρισα από 10ήμερο στην Πάρο!
Είχα ξεχάσει πώς μοιάζει το pc! Ήταν πολύ rocking.gr όμως οι διακοπές μου, καθώς:
- Χτυπηθήκαμε με το hit-άκι που λέγεται “rocking”
- Ήπιαμε καφέ στη Νάουσα στο “Cozy Cafe” :lol: #-o
- Συνάντησα τον Μάνο!!! Ναι, το γνωστό spambot manos87 που αποδείχτηκε άνθρωπος!!! Πιστέψτε με, είναι αλήθεια! Σύντομα θα έρθει και φώτο.
Όμορφα ήταν, πανέεεμορφα! 10 μέρες ξεχάστηκα τελείως, αν και σπάστηκα που συνάντησα τυχαία πολλούς γνωστούς που δεν ήθελα να δω… :dunno:
Τον bluezlick δε τον είδα… Μόνο 2 βραδιές ήμουν Παροικιά, λογικά εκεί άραζε! :roll:
Έχουμε και συνέχεια τώρα. Ίσως και Άνδρο αν προλάβω, προτάσεις υπάρχουν πάντως πολλές για εκεί!
Καλό υπόλοιπο!!!