Thx παίδες για τις πληροφορίες. Για camping λέμε ,εκεί στην στούπα.Από ότι είδα, έχει 2 . Το καλό είναι ότι θα παίζει αμάξι , άρα και δυνατότητα για γύρες. Εάν βαρεθούμε , η Ελαφόνησος είναι κοντα( αν και θα γίνεται πανικός). Εξάλλου τις μέρες που θα είμαι κει , 2-11/08 είναι η χειρότερη περίοδος αλλά τι να κάνεις…
Διακοπές, μεγάλη κούραση αδελφέ, μεγάλη κούραση…
Μέχρι την 1η Αυγούστου δεν υπάρχουν διακοπές για μας τους δύσμοιρους του '91
Πωωω διάβασα τώρα Στούπα και θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια… πόσα καλοκαίρια είχα περάσει εκεί ρεε
Και στην Ελαφόνησο είχαμε κάνει ελεύθερο camping με κάτι φίλους… άσε, τραγική εμπειρία… αλλά η παραλία τέλεια!
Leviathan γιατί τραγική εμπειρία η Ελαφόνησος ωρέ? Εγώ τελευταία φορά είχα πάει το καλοκαίρι του 2004 εκεί και έκατσα αρχικά στο camping το οργανωμένο και μετά έλιωσα στο ελεύθερο. Από τις καλύτερες διακοπές μου ever. Τότε φυσικά υπήρχε ακόμα το μπαράκι…
Έκλεισε,τελικά μόνο για Αμοργό και όχι και Αντίπαρο:(
πάμε να κάψουμε το Q:D
Ένα είναι το απόλυτο τουριστικό θέρετρο:
θα καούμε και πάλι τον Αύγουστο.
ειδικά αυτό το Κομποτάδες έχει κάτι το μεσογειακό
Ναι! ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΔΑΝΙΑ!
Διακοπες τέλος για φέτος αλλά τουλάχιστον έχω αποζημιωθεί για πολλά πολλά χρόνια.
Back to work…
Το πρώτο σκέλος των διακοπών στη Σκύρο (το προηγούμενο Π/Σ/Κ) ήταν αρκετά χαλαρό και όμορφο. Μ’ άρεσε η χώρα πάρα πολύ. Λίγος κόσμος βέβαια αλλά δε βαριέσαι.
Όσκαρ γκαντεμιάς στον κολλητό μου που είναι από κει και μείναμε σπίτι του. Με το που πατήσαμε το πόδι μας νάσου φωτιά (από το άλλο μέρος του νησιού, κάηκαν 6000 στρέματα), πάτησε σφήκα και του την έπεσε η πιο άσχημη του νησιού.
με βλεπω παλι να μενω ολο το καλοκαιρι σε αυτο το διαολεμενο το νησι, που παρεπιπτοντως ειναι απο τα 3-4 της ελλαδας που δεν ερχεται καμια καλη(και ελευθερη) τουριστρια.
αν εξαιρεσουμε το μονοημερο ταξιδι μου στην τρομερη πατρα και ενα διημερο στην ζακυνθο για μπιζινες
Σε λίγη ώρα την κάνω και θα έχετε την σπάνια ευκαιρία να με ξεφορτωθείτε μέχρι τον Αύγουστο!!!
Καλές διακοπές να έχουμε!!!
Θα ήθελα να αφιερώσω το παρακάτω τραγούδι σε όλους σας αλλά κυρίως στην…
πιο φανταστική, ξεχωριστή και χαρισματική ύπαρξη εδώ μέσα ΕΜΕΝΑ
:drunk: :drunk:
Ναιιιιιιιι !!! Απο άυριο …
[SIZE=“6”]ΔΙΑΚΟΠΕΣ [/SIZE]
Τυχερούληδες!!!
Τυχερούληδες!!!
Σε εναν μηνα ακριβως θα ειμαι στην Μηλο!Εχω κλεισει εισιτηρια και διαμονη και θα ειναι super…:yahoo:
:oops:
Faceless rania σου ερχομαι ρε!
ρε…θελω διακοπες…παμε καπου μακρια???:-k μεχρι το αλλοθι???:lol:
Θα παμε οσο μακρια θες !!!
Αλλα θα παμε εκει που θελω εγω …8) Ρε ειλικρινα ελεος ομως συνέχεια αλλοθι ειμαστε και οι πετρες μας εχουν μαθει …:lol:
οι μέρες στην Αθήνα πριν τις διακοπές είναι κατά βάθος απολαυστικές…
ειδικά τα βράδια,τώρα που φεύγει για…Πάρο το κάθε βλαμμένο και αδειάζει η πόλη,όμορφα:)
Παιδιά επειδή θα πάρω πλοίο από Πειραιά και δν έχω ιδέα μπορεί κάποιος να μου πει πόση ώρα περίπου κάνει το ταξί από σταθμό Λαρίσης μέχρι το λιμάνι?Φανταστείτε ότι θα είναι πολύ πρωί γύρω στις 6 οπότε ελπίζω δν θα έχει κίνηση.Ε από πάνω :roll: Πάρο θα πάω πρόσεχε τα λόγια σου:p