Παναθηναϊκός

χειρότερος δε μπορεί να είναι από μπουμσόνγκ και καντέ.και κάνει πιο δύσκολα το λάθος.πέραν του ότι στο κέντρο σέρνει τα πόδια του, και επιθετικά βοηθάει ελάχιστα.

πάει το χαμμερ?
δεν έχω δει ξεγραμμένο ποδοσφαιριστή πιο γρήγορα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο…

Ποιος κατουρησε το Καμπ Νου? Βλεπω να παιρνει μεταγραφη στην Ρεαλ

κάτι για καραγκούνη λένε :lol::lol::lol:
αλλά ο παο λέει στην ανακοίνωση του οτι κατούρησε κανονικά στις τουαλέτες.

απάντησε κιόλας ο παναθηναϊκός…? :lol:

ο Γιωργος Καραγκουνης αναμενεται σημερα να παρουσιασει το καινουργιο του βιβλιο με τιτλο “εκει που εχω κατουρησει εγω” :lol:

Xααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα εχω λιωσει!!!Νταξι ρε αν καποιος εχει κανει την δουλεια,στανταρ ειναι ο Καραγκουνης!

:lol3:

Μπαρδόν…που έχει κατουρήσει το άτομο δηλαδή, και είναι τόσο ενδιαφέρον που πρέπει να το διαβάσουμε:):!:

:lol: :respect:

Τέτοια του μάθαινε ο Πίπο στην Ιταλία … :lol:

“Μη γνωρίζοντας ισπανικά, δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με κάποιον από τους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκεί και αποφάσισε να κάνει την ανάγκη του δημόσια και συγκεκριμένα μέσα στη φυσούνα.”
Γιατί δε την έβγαζε και να τη κουνά γύρω γύρω να καταλάβουν.Άλλωστε το λέει και το άσμα για καρα-γκουσγκούνη.
Στα αγωνιστικά τώρα.Ο ΠΑΟ φέτος είναι ΓΤΠ αλλά στην Ευρώπη πάντα κάνει ανωμαλίες οπότε παίζει και να κερδίσει.Αν και δύσκολο το κόβω.Αλλά άσε εγώ έχω απογοητευτεί που δεν έφαγε 8 απο Μπάρτα.Αν όχι τώρα, πότε;

Για σου Καραγκούνη κατρουλού:lol: :slight_smile: :!:

Παρακάμπτω το γεγονός ότι “i fail to see the joke” με το κατούρημα.

Για το σημερινό ματσάκι τα πράγματα είναι περίεργα, γιατί όπως λένε και στο χωριό του Βαϊμάκη, “you 've got so much to lose and nothing to gain”.

Το να κερδίσουμε είναι ανάγκη, υποχρέωση και στην πραγματικότητα κάνουμε το αυτονόητο αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε σοβαροί. Κερδίζουμε την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου στην έδρα μας.

Το να μην κερδίσουμε θα θέσει για πρώτη φορά σοβαρά το θέμα Νιόπλια, θα πολλαπλασιάσει την πίεση και θα δημιουργήσει προβλήματα.

Με Ζιλμπέρτο στην άμυνα και τον Γκαρσία μέσα ο Νιόπλιας παίρνει ένα ρίσκο που έχει μια λογική. Φορτώνει επίθεση. Στην πραγματικότητα ξέρει πως να κατέβει από πίσω προς τα μπροστά η ομάδα δεν παίζει και το να θέλει να κερδίσει την κυκλοφορία είναι μάλλον ανέκδοτο, όχι λόγω αντιπάλου, λόγω κατάστασης των παικτών. Βουρ στο ψητό, δηλαδή στην επίθεση, που εκεί όντως είσαι καλύτερος και αν σου κάτσει και παίξουν καλά οι Σισέ, Λέτο, Νίνης, Γκαρσία μπορεί και κάποιοι να μιλάνε για ποδοσφαιρική μαγεία αύριο. Που δεν είναι όμως στην πραγματικότητα.

Μου θυμίζει εποχές που ο Ολυμπιακός έτρωγε 5 έξω σταθερά, αλλά π.χ. σε ένα ματς με τη Λεβερκούζεν έριξε και 6. Άμυνα δεν έχουμε, πάμε όσα φάμε και όσα βάλουμε.

παντως για μενα ειστε value bet αποψε. ειναι καλη αποδοση για το στοιχημα…

5 έχουμε φάει δύο φορές, 4 άλλες δύο οπότε να τελειώνει το παραμύθι. :wink:

Αυτό με τον Ζιλμπέρτο στόπερ είναι αλήθεια δηλαδή και όχι πλακίτσα. :-s

τι αποδόσεις παίζουν;

Είσαι σιγουρος; Εγώ θυμάμαι κάθε χρόνο να τρώτε τουλάχιστον μία τεσσάρα μέχρι τη χρονιά Λεμονή (αυτή με τις εκτός έδρας νίκες)

Τώρα για το Ζιλμπέρτο στόπερ πραγματικά απορώ. Αυτούς τους πειραματισμούς μόνο στον ΠΑΟ τους βλέπω. Λες και δεν ξέρουμε το φορ της Κοπενγχάγης (Εντοί) και είναι κανάς ταχύς βραχύσωμος που δεν μπορεί να πιάσει ο Μπουμσόνγκ.

Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και δυστυχώς τα καλά ματς του ΠΑΟ σε τέτοιες συνθήκες ήταν πάντα με μεγάλα ονόματα. Στα μικρά την πατάγαμε. Για να δούμε…

Εγώ δεν πιστεύω ότι τελικά θα παίξει ο Ζιλμπέρτο στόπερ πάντως.
Δηλαδή αυτό να δω και τί άλλο.

Επίσης στοιχηματικά πιστεύω ότι είναι value bet το over, στη betfair δίνει 2.3 νομίζω.

5-1 από Ρεάλ και Ρόζενμποργκ το 97/98
4-0 από Μάντσεστερ το 02/03 και 4-2 από Ρέαλ το 07/08 (βλέπεις, βάζω ακόμα και αυτό που κυνηγούσαμε την ισοφάριση μέχρι και το 93 με τον άγιο Ίκερ)

Και ΟΚ, το 7-0 από Γιουβέντους.

Πρόχειρα πρόχειρα, θυμάμαι και ένα 2-4 από τη Βαλένθια στο Καραισκάκη.

Έντιτ: υπάρχει και το 1-4 από τη Λυόν αν δεν κάνω λάθος.