ΟΚ, χρωστάνε και στην ΕΥΔΑΠ
Δεν είναι απλήρωτη, την έχω πληρώσει εγώ κι εσύ…
Λες και δε μου φτάνουν τα υπόλοιπα, έχω να θρεφω και κοπριτες
Ο Μαρινάκης είναι το ίδιο με dpg αλλά άμα βάλεις τον dpg μαζί με τους αφους, τσουβαλιαζεις. Μαλιστα
Ο ένας είναι κωλόπαιδο, αλήτης, φασίστας, σκουπιδι, πρεζακιας, ψευτόμαγκας και προσθέστε ότι άλλο θέλετε.
Ο άλλος είναι αρχιμαφιόζος, δολοφόνος, πρεζέμπορας, εγκληματίας ολκής που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν πίσω από τα κάγκελα τώρα με πολλά χρόνια στην πλάτη του.
Αν δεν μπορειτε να καταλάβετε την διαφορά και θέλετε να τους εξισώσετε, πρόβλημα σας.
Είπαμε, ότι σας κάνει να κοιμάστε καλύτερα τα βράδια.
Το θέμα μας τώρα είναι για αφούς και τράκη για τους οποίους ταιριάζει γάντι αυτό που λες από πάνω… αλλά αν δεν βάλετε και τον βαγγέλα μέσα, δεν μπορείτε να σταθείτε σε καμία κουβέντα
Η κουβέντα εδώ μέσα στα τελευταία σχόλια γίνεται για τον Βαγγέλα απ’ ότι βλέπω.
Και γίνονται συγκρίσεις με αυτόν.
Έγραψα λοιπόν και εγώ για να μην τρελαθώ τελείως με αυτά που διαβάζω από κάποιους για τον Cosa Nostra.
Άμα βάλουμε στην κουβέντα και παράγοντες του ερασιτέχνη θα γεμίσει το θρεντ με αίμα…
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει
Ας παραφράσουμε λίγο αυτό το κλασικό σύνθημα, τι λέτε;
ALL
CAPITALISTS
ARE
BASTARDS
Btw η άποψη ότι ο Μαρινάκης “σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν φυλακή” παίζει να είναι από τα πιο αφελή πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ.
Συνεχίστε.
Ρε συ, εγω αναφερομαι στην εξισωση DPG με αφους που κανετε μερικοι. Τον Βαγγελα εσεις τον βαλατε στη κουβεντα.
Σε ευχαριστώ.
Μου δείχνεις γιατί δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τίποτα σε αυτό το μπουρδέλο.
Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ εν τω μεταξύ, καληνύχτα
Διακρίνω έναν θαυμασμό για τον Βαγγέλα;
Με αυτά που γράφετε θα σας φανεί τα ψάρια ρε🙂
Η Αγγλια ειναι σοβαρη χωρα; Γιατι σε αυτη τη χωρα ο κυριος Βαγγελας εγινε ιδιοκτητης ομαδας, δεν πηγε φυλακη.
Γιατί έχει κάνει κάτι μεμπτό εκεί; κατηγορείται για κάτι;
Εκεί είναι από τους τελευταίους τροχούς της αμάξης στο πρωταθλημα, εδώ είναι κράτος εν κράτει.
Ας κάνει και εκεί τα κολπάκια του και θα έχει μπουζού. Αλλά δεν τον παίρνει γιατί ναι, προφανώς η Αγγλία είναι απείρως πιο σοβαρή χώρα.
Τα πρόσφατα με τον προπονητή του τα είδες;…το κράξιμο που έφαγε το είδες;
Εδώ σε κάτι παρόμοιο τι θα γινόταν και τι θα λεγόταν από αρδ και κόσμο; για πες μου.
Καλά, και στην Αγγλία κυκλοφορούν ναρκωτικά ε; Κάποιος τα φέρνει. Δεν είναι όλοι στη φυλακή.
Να τονίσω εδώ ότι είναι εντελώς άσχετο με τον Μαρινάκη το θέμα που θιγω. Αν παρακολουθεί κανένας και κάνει καμμία εντελώς ατεκμηρίωτη σύνδεση!
Κοτσόλης, Λέτο, Μπασινάς, Πέρεθ… Λέω να υποστηρίζω Κηφισιά του χρόνου.
Αποκλείται να εννοείς αυτό που καταλαβαίνω πάλι
Δηλαδή το να κάνεις κάτι μηνύσιμο (όπως το να βρίσεις κάποιον λέγοντας “θα σε %$#%#”) είναι επί της ουσίας το ίδιο με το να κάνεις μήνυση γιατί κάποιος ήρθε και σου είπε “θα σε %$#%#”;
Δεν εννοώ αυτό, μπορείς να είσαι ήσυχος ότι πάλι δεν κατάλαβες
Το “μέχρι” έγινε “από” και το οπωσδήποτε και οι δύο μαζί έγινε δεν είναι ανάγκη να είναι και οι δύο μαζί σε λιγότερο από 48 ώρες.
Αυτή είναι η κυβερνησάρα μας, κάτι λιγότερο από 48 ώρες το έπαιξαν τζάμπα μάγκες.
Προσωπικά θεωρούσα μόνη λύση την διακοπή, για να υπάρξει επιτέλους μια ουσιαστική τιμωρία, ένα ισχυρό ταρακούνημα σε αυτό το μπουρδέλο.
Αλλά για ακόμα μια φορά βλέπουμε γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ποτέ.
Κρίμα και είχα ψηθεί για τελικούς Αεκ-Προμηθεας