Παναθηναϊκός

Το μεροκάματο που παίρνει τώρα το έβγαλε και με το παραπάνω όταν έφαγε την κροτίδα και σηκώθηκε να παίξει. Άστον να ξεκουραστεί λίγο στον πάγκο

Ο ντεσερς έκλεισε στα 5,5 και με 2,4 το χρόνο συμβόλαιο ενώ είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ στα 1,6 και ενώ στη Ρέιντζερς έπαιρνε 1…
Οι μίζες πάνε καλά…

*Τον έχω για 15 γκολ χωρίς τα πέναλτυ (μαζί με τα πλειοφς) πάντως

1 Like

Ή πληρώνεις υπεραξία, για να “κλέψεις” παίκτη. Λογικο ακουγεται.

Και εγω θεωρω οτι θα παει καλα - τον ηθελα και στην ΑΕΚ.

1 Like

Δεν ειναι θεμα ουτε …οργανωσης,ουτε …σκαουτινγκ,ουτε …ανικανοτητας.Θεμα (σιχαμερης και στημενης για καταστροφη)διοικησης ειναι(τουλαχιστον για τον Παναθηναικο)…

Τι έγινε ρε παιδιά με το “υπερσύγχρονο”;
Πηδάνε ένα ένα τα ποντίκια από το καράβι που βουλιάζει;

1 Like

τι έχω χάσει? πια ποντίκια από ποιο υπερσύγχρονο?

Αυτό που θα ήταν έτοιμο από πρόπερσι…
Έρχονται εξελίξεις

ok, δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσε.

Στο νέο γήπεδο.

2 Likes

thanks. μάλλον είναι χαζή η απορία, αλλά οι συμβάσεις δεν υπογράφηκαν πέρυσι? τότε δε ενέκρινε το σχέδιο ο ερασιτέχνης? πως θα ήταν έτοιμο πρόπερσι?

Προς Αφούς, τα αγγελούδια, τα καμάρια του ελληνικού μπασκέτ και αθλητισμού.

Ξυδάκι.

2 Likes

Που δεν προκαλούν και δε δημιουργούν εντάσεις

1 Like

Δε θα είχε καλή μίζα η μεταγραφή του τετέι, καλύτερα που ήρθε ο Σέρβος για τρίτος…

Ευτυχώς είχε την Εθνική και δεν είδα αυτό το τσίρκο, την ντροπή του συλλόγου.

Σας … ο Λέτο…

1 Like

Πραγματικά, πάλι καλά που πήραμε μια χαρά σήμερα, στο μπάσκετ. Άλλη μια ντροπιαστική μέρα για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

1 Like

Το αστείο είναι ότι ο Τετει ήταν στόχος μας αλλά οι σχέσεις του Αλαφούζου με τον ιδιοκτήτη της Κηφισιάς είναι στα τάρταρα. Ας προσέχαμε.

Κατά τα άλλα, τα ίδια Παντελιδη μου, τα ίδια Παντελή μου

1 Like

Αδιανόητα πράγματα σήμερα. Πραγματικά, μού ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.

Από εκεί που έχουμε πει ότι τουλάχιστον γλιτώσαμε τον πονοκέφαλο με το αμυντικό δίδυμο, σήμερα αλλού πατούσαν και αλλού βρίσκονταν αμφότεροι Τουμπά και Πάλμερ-Μπράουν.

Μετά το δώρο του 1-2, θεωρώ αδιανόητο να μην βγαίνουμε μπροστά για να τελειώσουμε το παιχνίδι και απλά να περιμένουμε συντηρητικά να βγει το 90λεπτο, απέναντι, μάλιστα, σε μία ομάδα που έδειχνε ξεκάθαρα πως είναι πολύ επικίνδυνη, όταν της το επιτρέψεις. Επίσης, κίνηση χωρίς καμία λογική από τον Βιτόρια η μεταφορά του Τσέριν στο 10, αποδυναμώνοντας ένα κέντρο που ήταν ήδη τέζα κουρασμένο. Αποτέλεσμα αυτού, το μοναδικό λάθος του -κατά τ’ άλλα εξαιρετικού- Σάντσεζ που έφερε και το 3-2. Α, επίσης, αν μπορεί να μου δανείσει το βύσμα του για κάποιον καιρό ο ανεκδιήγητος Μαντσίνι, το δέχομαι με χαρά.

Ξαναλέω: Αδιανόητα πράγματα και πολλά ψυχολογικά η ομάδα. Επίσης, την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με τους ακατανόμαστους στην Λεωφόρο, με κομμένα τα πόδια και την πλάτη στον τοίχο και ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για την πορεία της χρονιάς σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος.

1 Like

Περισσότερο από τους στόπερ, σήμερα απαράδεκτοι όλοι οι υπόλοιποι στην άμυνα, κυρίως τα μπακ και ο Τσιριβεγια. Μηδέν κάλυψη, στο δεύτερο γκολ ο (εκνευριστικος σε όλα του σήμερα) Κυριακόπουλος γυρνούσε περπατώντας. Στο τρίτο γκολ δε γύρισε κανείς. Ναι, στο 1 με 1 ο Τετει τους έφαγε τους στόπερ, αλλά τα δύο γκολ μπήκαν από άλλους, που ήταν η κάλυψη;

Εν τω μεταξύ αν ο Βιτόρια δε γουστάρει τον Μπακασετα ας τον διώξει ρε παιδί μου, να ησυχάσει κι αυτός. Παίζει δεν παίζει καλά, είναι πάντα η πρώτη αλλαγή. Σήμερα μαζί με Σάντσες και Τζουρισιτς ήταν οι μόνοι που κάτι έκαναν. Και φυσικά όχι στην καλή του θέση, πίσω από τον φορ, αλλά κατεβαίνοντας μέχρι τη σέντρα σχεδόν.

Δε χρειάζεται να πούμε βέβαια ότι ακόμα κι έτσι, αν είχαμε έναν ποδοσφαιριστή στη θέση του Μαντσίνι θα είχαμε κερδίσει. Δε λέω άλλο ποδοσφαιριστή, λέω κάποιον που να δικαιολογεί την ταμπέλα του ποδοσφαιριστή.

2 Likes

Να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές

1 Like

Και μην ξεχναμε… αυτοι στα χαφ ειχαν Ρούμπεν Πέρεθ και Βιγιαφανιεζ… και μπακ τον Χουχουμη…

1 Like