Παναθηναϊκός

Μπουκάλες οξυγόνου απ’ το 60.
Το ότι ο Τζουρισιτς είναι για 60 λεπτά το γνωρίζουμε, ήθελε και Καμπιονάτο, όταν παίξαμε με Φιορεντίνα. Ο Ιταλός όμως που τα εργομετρικα του ήταν εξαιρετικά, από ότι έγραφαν, δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του στα δεύτερα ημίχρονα.
Πολύ φοβάμαι πως θα αρχίσουν και οι θλάσεις σιγά σιγά.
Αν ο Μεντιλιμπαρ το είχε πάρει ζεστά το ματς, απ’ την αρχή θα είχαμε χάσει.
Δυστυχώς οι παίκτες, που έχουν φύγει δεν έχουν αντικατασταθεί με ανάλογης ποιότητας και αξίας. Όταν τα λέγαμε το καλοκαίρι, ήμασταν γκρινιάρηδες και αντίπαναθηναϊκοι.
Ας παλέψουμε τώρα με τον Άρη για την τέταρτη θέση, στο αισιόδοξο σενάριο.

O ψηλός Σισέ λέει μπάινει στη διοίκηση

Ευχαριστούμε τα νεαρά αγόρια για τις συνεχόμενες μαλακίες τους :smile:

Το φάγαμε, ο Λαφον ξεχάστηκε μαλλον και πήγε να βγει από το γήπεδο.

Τι βλέπουμε ρε… :smile:

Τρομακτικα πράγματα στο πρωτο ημιχρονιο…
Άμυνες για γέλια. Τερματζηδες εγγυηση, ειδικά ο Λαφοντ. Συγκινητικός Σβιντερσκι, αλλα δεν ξερω πώς και πόσο θα αντέξουν οι πράσινοι.

Εχει γούστο παντως κι ενδιαφέρον για τους ουδέτερους.

1 Like

Εγώ μπαίνω να παίξω ένα 10ευρω που είχα στο στοίχημα, να σκοράρουμε πρώτοι. Τελικά το μετάνιωσα και λέω άσε καλύτερα να το παίξω άλλου.
Όπου το παίξω τώρα θα το χάσω χαχαχα.
Διαισθητικά πάντως το έβλεπα X2, κάποτε θα κερδίζαμε αλλά σπάνια ακουμπάω την ομάδα στοιχηματικά.

Ωραίος ο Ζαρουρι κι ο Ρενάτο μου άρεσε, η τριάδα του κέντρου λειτούργησε πολύ καλά.
Ευτυχώς δεν είδαμε Τζουρισιτς στην αρχική ενδεκάδα.
Ο Κόντης έβαλε τις γραμμές πολύ κοντά, με αποτέλεσμα να μη βρίσκουν πολλούς χώρους οι Ελβετοί.
Επίσης η φυσική κατάσταση δεν βελτιώθηκε σε τρεις ημέρες, αλλά η μη συμμετοχή στην ενδεκάδα ταυτόχρονα του Τζουρισιτς, Καλαμπρια, Μπακασέτα, Ρενάτο μας έκανε να δείχνουμε πολύ καλύτεροι.

Διαψεύστηκε η οποια ανησυχία μου. Στο δεύτερο εσβησε το ματς και η νικη σας ήταν και δικαιη και εντυπωσιακη, οσο και αν δεν σκοτώσατε το θηριο.
Δεν είναι ολες οι ομάδες Παφος (χιουμορ,ε;)

Κλαση Ρενατο. Αν είναι καλα, σε τετοια ματς ειναι κομβικός. Πανηγυριστε λιγο. Το αξιζετε…

Μπράβο στον Κόντη. Και μέχρι εκει, δεν υπάρχει λόγος για πανηγύρια ή πολλά λόγια. Ακολουθεί και ο Παναιτωλικός την Κυριακή. :smile:

Τόλμησε και άλλαξε την ενδεκάδα, είναι σίγουρο ότι πολλοί όταν την είδαν θα είπαν οκ δεν βλέπω καν το ματς.
Και ναι η Γιουνγκ Μπόις έδειξε και είναι λίγη, αστεία, παιδική άμυνα στην κυριολεξία, αλλά τους βαθμούς τους έχουμε χάσει από την Κηφισιά και τον Λεβαδειακό φετος. Στην κατάσταση που είναι η ομάδα, αγωνιστικά και ψυχολογικά, θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει και από αυτούς σήμερα.

Πάντως στην κατάσταση που είναι ο Λεβαδειακός αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι μπορεί να νικήσει κι αυτός τη Γιανγκ Μπόις

Δεν το λέω για να δικαιολογήσω τις δικές μας γελοιότητές ε

Ρε παίδες, κάπου δεν είμαστε ευχαριστημένοι και με τίποτα στο τέλος.

Η ομάδα, το ρόστερ της εν προκειμένω, δεν είναι για να χάνει ούτε από την Κηφισιά, ούτε από τον οποιονδήποτε μικρομεσαίο. Εγώ επιμένω ότι το πρόβλημα είναι πρωτίστως ψυχολογικό και πολύ πιθανό και ζήτημα προετοιμασίας.

Επί του χθεσινού, ένα από τα πιο περίεργα ευρωπαϊκά μας ματς που έχω δει ποτέ. Μέχρι το 20-25 θα μπορούσαμε να έχουμε ρίξει 4-5, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου θα μπορούσαμε να έχουμε τσιμπήσει 3-4. Αυτό που προκαλεί έναν προβληματισμό είναι ότι φτιάχνει το ένα (χθες η επίθεση) και χαλάει το άλλο (η άμυνά μας ήταν για γέλια σε στιγμές / η αντίδραση του Λαφόντ στο γκολ καλύτερα ας μείνει ασχολίαστη).

Εννοείται πως κι εγώ μόλις είδα την εντεκάδα του Κόντη σκέφτηκα ότι ήπιε κάνα κρασάκι μπρούσκο και ζαλίστηκε, αλλά εντέλει με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα με βούλωσε για τα καλά.

Ας δούμε πώς θα συνεχιστεί αυτή η (μία ακόμη) αλλοπρόσαλλη χρονιά.

1 Like

Πηρε πολυ μεγαλο ρισκο ο Κοντης και θα ετρωγε παρα πολυ σκατο αμα στραβωνε, παρολο που το ματς δεν ηταν στα ‘υποχρεωτικα’. Παιξαμε πολυ καλα (τρικυμια λιγο στην αμυνα στα τελευταια 20’ του πρωτου ημιχρονου), παραξαμε φασεις, σταθεροποιηθηκαμε αμυντικα στο Β’, εξαιρετικο αποτελεσμα, τεσσαρα εκτος σε μια ομαδα με αξια στο TM κοντα στην δικη μας, δεν ειναι και κανα καφενειο. Μας εκατσε το ματς φυσικα, μπηκαν τα παντα, αλλα μπραβο και παλι μπραβο.

Ο Κοντης δεν ξερω αν ειναι Μουρινιο, αλλα ειναι ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, απολυτα φυσιολογικο αν δεις με ποιον συνεργαζοταν τοσα χρονια. Μια χαρα θα μου εκανε για βασικος προπονητης κυριως γιατι πιστευω οτι αυτος που θα επιλεξει ο Αλαφουζος και οι παρατρεχαμενοι του θα ειναι κλοουν.

Απο τις καλυτερες εμφανισεις του Σβιντερσκι που θυμαμαι εντωμεταξυ, εκανε εξαιρετικα την δουλεια του.

1 Like

να ρωτήσω - σήμερα στο ράδιο μιλώντας για τον Παπαδόπουλο του Λεβαδειακού και τον Κόντη, λέγανε πως στην Ελλαδα δεν μας κάνουν οι συγκεκριμένοι, αλλά αν έρθει ο Χ,Ψ βοηθός από τον Λεβαδειακό της Πορτογαλίας ή της Ισπανίας, κάνουμε τούμπες.

Μιας και είστε εν αναμονη Ρεμπροφ (που Btw ηταν και στη λίστα της ΑΕΚ, που μαλλον καποιος στον ΠΑΟ την έχει βγάλει φωτοτυπία), που λένε ότι παίζει φουλ όλοι πίσω, μήπως ο Κόντης αξίζει μια κανονική ευκαιρία ;

1 Like

Δεν μπορω να δωσω καλη απαντηση γιατι δεν εχω παρακολουθησει ομαδες του Ρεμπροφ σοβαρα. Ουτε του Κοντη εδω που τα λεμε, απλα προσωπικα, και δεδομενου οτι ηταν στην ομαδα επι Γιοβανοβιτς δεν θα μου φαινοταν αρνητικη εξελιξη το να εμενε.

1 Like

Κι εγώ πιστεύω ότι αξίζει να πάρει την ευκαιρία να κάτσει μέχρι το τέλος της σεζόν

Τι έχουμε να χάσουμε; Να μην πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα; :rofl:

(πικρό παναθηναϊκό χιούμορ)

7 Likes

Αρχικά η λίστα ήταν του Παπαδημητρίου, όχι της ΑΕΚ, προφανώς δε θα τον προτείνει και στον Παναθηναϊκό;

Κατά τα άλλα ότι έχει πάρει πρωτάθλημα σε όποια ομάδα δούλεψε τα τελευταία χρόνια είναι καλό. Αλλά περίπου το ίδιο είχε κάνει και ο Βιτόρια. Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο προπονητής (μόνο).

Όσο για τον Κόντη, καλά όλα αυτά αλλά δεν έχει εμπειρία να στρώσει μία ομάδα μακροπρόθεσμα. Είναι άλλο να φέρεις κάποια αποτελέσματα και άλλο να χτίσεις ομάδα που να αντέχει. Επίσης δεν έχει απαραίτητα εμπειρία στην πίεση και στις μεγάλες αποφάσεις. Δε νομίζω ότι μπορεί να χτίσει κάτι σοβαρό για το μέλλον. Επειδή όμως πρωτάθλημα φέτος δε θα πάρουμε, αν είναι να έρθει ένας προπονητής-λύση ανάγκης καλύτερα να μείνει ο Κόντης και να αναλάβει κάποιος φρέσκος το καλοκαίρι. Αλλιώς ας αναλάβει κάποιος τώρα ώστε να φτιάξει σιγά σιγά την ομάδα για του χρόνου. Αλλά να το πουν κιόλας, μην αρχίσουν τα “πάμε για πρωτάθλημα”

Το σιγά σιγά, πόσα χρόνια συνεπάγεται περίπου;
Εδώ για μένα χρειάζεται ότι έκανε ο Γιαννακόπουλος στην Ευρωλίγκα, δηλαδή απ’ τη τελευταία θέση στη πρώτη. Πως το έκανε; Πήρε το καλύτερο προπονητή και ανέβασε το μπάτζετ στο Θεό. Νίκησε μέχρι και τους διαιτητές εδώ τη πρώτη χρονιά.
Είναι εφικτό να γίνει αυτό στο ποδόσφαιρο;
Όχι.
Αρα πρωτάθλημα δεν έχει, εκτός αν το αφεντικό του του δώσει κάνα ψίχουλο δηλαδή το κύπελλο.

Αφού λέω για του χρόνου, πόσα χρόνια να είναι αυτό; Φέτος ο στόχος πρέπει να είναι να παίξουμε ξανά μπάλα. Κάτι που έχουμε να κάνουμε από την εποχή του Ιβάν. Τα αποτελέσματα ακολουθούν

Επειδή το ακούω απ’ το 2016 το να φτιάξει ομάδα πρώτα και μετά να πάρει πρωτάθλημα, από διάφορους σε σταθμούς, ιστοσελίδες κτλ. Δεν ήταν προσωπική η ερώτηση. Ειλικρινά έχω κουραστεί.
Και ομάδα να κάνεις, μετά θα σου πούνε φτιάξε να μπορεί να κερδίζει και τους διαιτητές. Το έχουμε ακούσει και στο παρελθόν, που είχαμε καλές ομάδες. Μπορεί η συγκεκριμένη διοίκηση να κάνει αυτά τα πράγματα;
Σε καμία περίπτωση, κατά τη γνώμη μου πάντα.

Προσωπικά με νοιάζει να κάνουμε ομάδα, να παίζουμε μπαλάρα κι ας χάνουμε από τη διαιτησία. Τι είναι το πρωτάθλημα παρά ένας και καλά “αντικειμενικός” τρόπος να παραδεχόμαστε όλοι ποια ομάδα είναι η καλύτερη. Ας μας παραδέχονται κι ας μην έχουμε το πρωτάθλημα (βλέπε Κυράστα, Μαρκαριάν κτλ). Σε κάθε περίπτωση πάντως, κι αν δεν είναι ικανή συνθήκη, σίγουρα είναι αναγκαία για να πάρεις πρωτάθλημα

1 Like

Αντί να ψάχνουμε για γυρολόγους από την Ευρώπη καλύτερα να μείνει ο Κόντης που ξέρει την ομάδα. Και βέβαια το ότι δούλεψε δίπλα στον Ιβάν όπως ειπώθηκε πιο πάνω, είναι σημαντικό.

Ας τον αφήσουν τώρα να στρώσει την ομάδα, να της δώσει αυτοπεποίθηση και να αρχίσει να παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο που θα μας επιτρέψει να γίνουμε διεκδικητές του τίτλου και όταν γίνουν αυτά, τοτε να έρθει ο κυρ.Γιαννης και να τον διώξει.

2 Likes

Λαφοντ. Ο ίδιος είπε οτι δεν βγήκε αλλα πήγε πλάι για να παρει μπάλα απο τον Ρενάτο. Αν προσέξετε την φάση ο Ρενατο παει πρώτος στην μπάλα (ξαφνικά σβήνει και την χανει βέβαια) και τον ακολουθεί ο Λαφοντ προς τα εκεί για να του δώσει επιλογή πάσας και μετά το γκολ μιλάνε και φαίνεται να του το λεει…