Εμενα η μονη αλλαγη που με χαλασε ηταν του Σβιντερσκι γιατι και καλος ηταν και μειναμε χωρις φορ. Αλλα τι φταιει ο Κοντης οταν εισαι 1.8 - 0.13 xG και σκορ 1-0. Φιρι φιρι να γινει η μαλακια, σβησαμε ουσιαστικα το εξαιρετικο αποτελεσμα μεσα στην Ελβετια. Μεχρι να φαμε το γκολ η εικονα του αγωνα ηταν ευκολα για 3-0. χωρις καμια υπερβολη. Μετα ο κλασσικος τρομος και ηττοπαθεια.
Τι πήγαμε να πάθουμε σήμερα.
Πάλι καλά που ο υπερπαιχτης, έβγαλε τα κάστανα απ’ τη φωτιά.
Με 7 πόντους προβάδισμα, πάμε για σκοτωμένη επίθεση σε αιφνιδιασμό και καπάκι τρώμε τρίποντο.
Τι να πω;
Σορτς καλός σήμερα .
Αυτός ο Χολμς ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω τι σέντερ είναι. Πολύ περίεργες κινήσεις στην επίθεση.
Αν σας ρωτήσω να μου πείτε με ποιον σέντερ μοιάζει στο παιχνίδι του. Ποιον θα μου λέγατε;
Ειλικρινά δεν βρίσκω κανένα.
Γραφούν παντού ότι πήραμε Τετέη και Παντελίδη πακέτο. Δεν ξέρω αν ισχύει, έχουμε ακούσει πολλές φήμες μέχρι τώρα, δε θα μου κάνει εντύπωση να είναι κάποιο κόλπο για να τους πάρει πχ ο Ολυμπιακός πιο ακριβά. Όλα παίζουν, ειδικά όταν επιβεβαίωναν όλοι ότι οι σχέσεις των δύο ομάδων ήταν πολύ κακές.
Αν ισχύει πάντως θεωρώ ότι είναι σωστή κίνηση. Αδιαφορώ πλήρως αν τα λεφτά είναι πολλά ή λίγα, με νοιάζει ότι είναι δύο καλοί, Έλληνες παίκτες, ο ένας εκ των οποίων θα μετράει και ως γηγενής στην Ευρώπη. Αν θες να έχεις μέλλον και να χτίζεις καλή ομάδα πρέπει και σε Έλληνες να επενδύεις και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά να αρπάζεις. 50% επιτυχία να έχουμε, κερδισμένοι θα είμαστε.
Το ίδιο ισχύει και για όποια ομάδα τους πάρει τελικά, αν δεν είναι ο Παναθηναίκός
Απλως αντι για ~500k που μπορουσε να τον παρει το καλοκαιρι, ο κυριος Ιωαννης τον πληρωσε 2,2m και εδωσε και ποσοστο μεταπωλησης στην Κηφισια. Και μετα λετε οτι δεν ειναι ανοιχτοχρρης βρε αχαριστοι.
Δεν έχει τύχει να δω ούτε έναν αγώνα της Κηφισιάς, οπότε δεν έχω εικόνα για το αν και πόσο καλοί παίκτες είναι, αλλά σας πιστεύω και χαίρομαι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον παράγοντα της ψυχολογίας που συνοδεύει τέτοιες “μεταγραφικές νίκες” και τον οποίο είχαμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλον.
Επίσης, να πω ότι τον κύριο Ιωάννη τον καταλαβαίνω. Το έχω πάθει με βινύλια.
Περαστικά στον Γιώργαρο, τι να πω, μακάρι να είναι όσο γίνεται λιγότερο σοβαρός ο τραυματισμός του.
Ότι και να λέμε ή έχουμε πει στο παρελθόν για αυτόν, είναι δικό μας παιδί και η εικόνα του να κλαίει ήταν πολύ στεναχωρη…
Πολύ καλή η ομάδα απόψε και χωρίς Ναν ουσιαστικά. Ο Χολμς μεστός, θα επαναλάβω ότι πιστεύω σε αυτόν.
Ένα σχόλιο που με έκανε και γέλασα σχετικά με το Μπενίτεθ:
Κ αν χαλάσει την τελευταία στιγμή τότε Άλεξ Φέργκιουσον, Ότμαρ Χίτσφελντ, Γιουπ Χάινκες, Ότο Ρεχάγκελ, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, Φελίπε Σκολάρι, Φάμπιο Καπέλο, Λουί Φαν Χάαλ είναι ελεύθεροι
Κι ο Μπενίτεθ θα μπει στη λίστα των αποτυχημένων προπονητών που πέρασαν, απ’ την ομάδα, γιατί πολύ απλά το πρόβλημα δεν ήταν αυτοί.
Το χθεσινό ματς απέναντι στον κάκιστο Άρη, οποιοδήποτε άλλη ομάδα θα είχε 2 με 3 γκολ προβάδισμα στο ημίχρονο. Δυστυχώς μια απ’ τα ίδια, απλά περιμέναμε να μας ισοφαρίσουν . Τον τρόπο δε ξέραμε.
Ας κάνουμε και λιγο χαβαλε μετά την πρόσληψη Μπενίτεθ.
Πρόβλεψη: του χρόνου παίρνουμε πρωτάθλημα με προπονητή…τον Λέτο και αστέρι της ομάδας τον Τεττεη!
Κοιτάμε την ιστορία της ομάδας και τι έγινε τις τελευταίες φορές που έφερε προπονητή “όνομα” (σχετικά πάντα, όχι όσο ο Μπενίτεθ).
Έρχεται ο Οσιμ, φτιάχνει μεν την ομάδα, αλλά έχοντας παροπλισμένο τον Μπορέλι κάτι λείπει. Αλλάζει στα μισά ο προπονητής και έρχεται ένας παλιός παίκτης της ομάδας για προπονητής που ξέρει αρκετά καλά τον παροπλισμένο παίκτη, τον βάζει στην ομάδα και με αυτόν μέσα κυριαρχεί και παίρνει το πρωτάθλημα. Μένει για πάντα η απορία αν η ομάδα ήταν του Οσιμ ή του Ρότσα.
Έρχεται ο Τεν Κάτε. Φτιάχνει κάπως την ομάδα (και με πολλές μεταγραφές) αλλά το αγαπημένο μας παιδί, Νίνης, είναι μεταξύ ενδεκάδας και πάγκου. Διώχνουμε τον προπονητή, έρχεται ένας παλιός παίκτης της ομάδας και προπονητής που ξέρει καλά τον Νίνη από την Εθνική, ο Νιόπλιας, τον κάνει πρωταγωνιστη, παίρνει το πρωτάθλημα. Μένει για πάντα η απορία αν η ομάδα ήταν του Τεν Κάτε ή του Νιόπλια.
Έρχεται ο Μπενίτεθ. Θα φτιάξει ομάδα αλλά δε θα πιστεύει τον Τεττεη, τη μεταγραφή που αυτή τη στιγμή γουστάρουν οι οπαδοί. Θα πάει καλά μεν αλλά κάτι θα λείπει για το πρωτάθλημα. Κάπου το Φεβρουάριο κι ενώ η ομάδα είναι κοντά στην κορυφή αλλά έχει κάνει και γκελες και ο κόσμος γκρινιάζει, διώχνουν τον Μπενίτεθ και φέρνουν τον παλιό παίκτη της ομάδας Λέτο που ξέρει καλά τον Τεττεη. Ο παίκτης βρίσκει το ρόλο του στην ομάδα, κάνει φοβερό τελείωμα σεζόν και ο Παναθηναϊκός παίρνει το πρωτάθλημα. Μένουμε για πάντα με την απορία αν η ομάδα ήταν του Μπενίτεθ ή του Λέτο.
Εντάξει, υπήρξαν και κάνα 2 ακόμη μεγάλα ονόματα ενδιάμεσα που δεν επιβεβαιώθηκε το σενάριο, αλλά, όπως και να 'χει, έριξα πολύ γέλιο.
Προσωπικά, αυτό στο οποίο ποντάρω για την περίπτωση Μπενίτεθ (που αν είμαστε ειλικρινείς, είναι ό,τι μεγαλύτερο έχει έρθει σαν όνομα στην Ελλάδα) είναι η υστεροφημία του. Ποτέ δεν μου έμοιαζε για καιροσκόπος ο εν λόγω και φαίνεται ότι εμείς είμαστε η ύστατη ζαριά του για να κλείσει την καριέρα του με κάποια επιτυχία (είτε αυτή αφορά την Ευρώπη, είτε ένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα).
Τέλος, πολλή συζήτηση/παραφιλολογία γίνεται εσχάτως σχετικά με το ότι ο νυν ιδιοκτήτης προσανατολίζεται στο να την κάνει, αλλά αναμένει να καρπωθεί και μία αξία, βάσει όσων έπρωξε μέσα στα χρόνια, αλλά -κυρίως- από την ιστορία του νέου γηπέδου.
Μιας και σας αρεσουν οι παραφιλολογίες πάντως, απορώ που δεν γράφεται ότι η πιάτσα λέει οτι ο ΠΑΟ θα πάρει πρωτάθλημα, την χρονιά που θα μπει στο νέο γήπεδο. Το οποιο Btw, πότε ειναι να ολοκληρωθεί ;
Τι λέει δηλαδή η πιάτσα; Ότι τότε θα τον “αφήσουν”; Ότι η δυναμική της έδρας θα του δώσει αυτό που του λείπει; Ότι τότε θα ρίξει χρήμα ο Αλαφούζος; Ότι τότε θα μπει επιτέλους στο παρασκήνιο ο Αλαφούζος;
Δεν καταλαβαίνω πως το λέει η πιάτσα και κανένα από τα παραπάνω δε μου βγάζει νόημα.