Ρε φίλε, κάνε μου μια χάρη. Αν τύχει και πετύχει κάτι καλό η ομάδα στο τέλος, σκέψου να μην το πανηγυρίσεις.
Είναι πολύ μίρλας, είναι γνωστό αυτό, αλλά σε ό,τι αφορά τη δουλειά του ιατρικού τιμ στην ομάδα μπάσκετ έχει δίκιο. Ή τέλος πάντων συμφωνώ ότι υπάρχει πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν γίνεται να είναι θέμα απλής γκαντεμιάς ότι έχουμε χάσει όλους μας τους ξένους σέντερ. Δεν γίνεται να σου λένε θα λείψει τόσους μήνες ο Λεσόρ και να είναι εκτός ήδη υπερδιπλάσιους. Κάτι γίνεται πολύ λάθος.
Γι’ αυτό (Λεσόρ) και έφυγε ο γιατρός μετά από 24 χρόνια, είναι γνωστά αυτά. Έχει γίνει μεγάλη μαλακία με τον Λεσόρ. Τώρα, πώς μπορεί ας πούμε να φταίει ο Αταμάν γι’ αυτό, εγώ προσωπικά αδυνατώ να το καταλάβω. Και γενικώς, πολλή μίρλα βρε αδερφάκι μου.
Βαρετή και προβλέψιμη η εξυπνάδα σου.
Πες μας τώρα και σε τι διαφωνείς σε αυτά που γραφω αφού εγώ είμαι ο μιρλας.
11 μήνες εκτός και συννεχιζουμε. Πώς το εξηγείς εσύ αυτό;
Ίσως γιατί τον έβαλε να παίξει στο φ4;
Γιατί πριν λίγες ημέρες μας έλεγε ότι επιστρέφει στις προπονήσεις δείχνοντας ότι δεν ξέρει τι του γίνεται μέσα στην ομάδα;
Γνωρίζεις εσύ τι είχαν πει οι γιατροί στον Αταμάν; (εγώ όχι)
Άρα το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στην ομάδα ή ότι έβαλε τον Λεσόρ να παίξει στο F4 ενώ ήταν ανέτοιμος και τον κατέστρεψε; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς.
Εντάξει αυτό είναι σχετικό. Αν θυμηθούμε πχ πώς τραυματίστηκε ο Χολμς με το που επέστρεψε, ναι ήταν γκαντεμια. Ο Γιουρτζεβεν ίσως όχι
Το θέμα είναι ότι έχει γίνει μεγάλη ζημιά με τον Λεσορ. Και είναι πραγματικά κρίμα πρώτα απ’ όλους για τον ίδιο τον παίκτη, τον κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης μέχρι να τραυματιστεί και μια από τις τρεις κολώνες μας στο 7ο και μετά για την ομάδα.
Ο Λεσόρ ήταν ο MVP τη χρονιά 2023-24. Ο πιο σταθερός παίχτης όλη τη σαιζόν και με τρομερή απόδοση.
Ένα κάταγμα περόνης έπαθε και τον γαμήσανε.
Ποια είναι η διαφορά σε αυτό που γράφεις; και τα δύο το ίδιο λένε, έβαλε έναν ανέτοιμο παίκτη στο φ4 και τώρα δε ήξερε τι συμβαίνει με τον Ματιας λέγοντας φούμαρα.
Με λίγα λόγια, μόνο λάθη εκ μέρους του.
Δεν θελω να συμμετασχω, γιατι θα τσακωθω και βαριεμαι, αλλα να πω οτι βρισκω αυτην την εμπαθεια με τον Αταμαν (που ολοι ξερουμε απο ποτε ξεκινησε) πραγματικα αστεια. Δεν πειραζει, πουλος και αυτος, οπως γραφτηκε παραπανω. Δεν θα μαθουμε ποτε, γι’αυτο αξιζουμε ολα οσα περναμε.
Τις δηλώσεις του για τον Σορτς τις διάβασες; το ότι τον έβγαλε στη σέντρα και αυτόν ενώ δεν έχει κάνει την παραμικρή αυτοκριτική να υποθέσω ότι είναι λογικό και σωστό για εσάς.
Οκ.
Ο Αταμαν φετος εχει εκνευρισμο και φαινεται σε ΟΛΕΣ τις αντιδρασεις του. Το πως και γιατι ο καθενας μπορει να το υποθεσει, εγω εχω τις δικιες μου θεωριες και ας το αφησουμε εκει. Το να του δινουμε ευθυνη που η ομαδα δεν παιζει καλα ενω εχει μεινει χωρις σεντερ, η επειδη δεν εβγαλε ο ιδιος ιατρικο πορισμα για τον Λεσορ, εμενα μου φαινεται αστειο, αλλα οκ, δεν χρειαζεται να συμφωνησουμε στα παντα, ας το αφησουμε εδω. Στο κατω κατω θα φυγει στο τελος της χρονιας 99% οπως παει το πραγμα οποτε ικανοποιημενοι θα μεινετε.
Μέγα λάθος
Κάτσε μη φύγει πριν το τέλος της χρονιάς γιατί κάποια παπαγαλάκια ΑΡΔ τρώγονται.
Ο Αστέρας προχθές έπαιζε χωρίς 4 σημαντικούς παίκτες. Και η διαφορά αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή είχε πάει στους 27. Αποτελουν οι σημαντικές απουσίες μας από μόνες τους δικαιολογία για την εμφανιση;
Με την Βίρτους που είχαμε σέντερ, με κατεβασμένα χέρια, με Μονακό τα ίδια. Η διαφορά στους 20 και εκεί και στο τέλος μειώσαμε.
Με Βιλερμπάν τα φτύσαμε να τους κερδίσουμε μέσα στο ΟΑΚΑ. Με Βασκονία σωθηκαμε απο τον Ναν. Με Μπαρτσελόνα χάσαμε εύκολα.
Το μόνο παιχνιδι που ειμασταν πραγματικά καλοί ήταν με την Εφές αλλά και εκει οι Τούρκοι έχασαν Οσμάνι και Παπαγιάννη στο πρώτο δεκαλεπτο. Παίξαμε όμως καλά και εκμεταλλεύτηκαμε τις απουσίες τους.
Κατά τ’αλλα πείτε μου ένα ματς φέτος που η ομάδα να έχει παίξει καλό μπάσκετ.
Και ναι καταλαβαίνω ότι το να μην έχεις σέντερ αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο πρόβλημα, είναι θεμα ανισορροπίας στο ρόστερ, αλλά όχι και ετσι. Όχι αυτό το σκορποχώρι.
Δεν έχει καταφέρει να βρει ρόλο στον Σορτς ο οποίος αυτή τη στιγμή μοιαζει ξένο σώμα, Ρογκαβόπουλος το ίδιο.
Και ξαναλέω, δεν τον έχω ακούσει μια φορά να αναλάβει την ευθύνη. Όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι άλλοι προπονητές. Μόνο οι παίκτες του φταίνε.
Τι μας είπε την Τετάρτη; Τέσσερα πράγματα.
Δεν ειμαστε ικανοποιημένοι από τον Σορτς κατά 90%, να φανταστώ ότι αυτός είναι ο τρόπος για να τον κερδισεις…να τον βγάζεις δημόσια στα μέσα.
Έκανε πλακιτσα με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα, ο Λεσορ θα καθυστερήσει και ότι αυτός είναι ο καλύτερος προπονητής σύμφωνα με τα αποτελέσματα.
Και εντέλει με όποιον Παναθηναϊκό μιλάω να μου λέει τι μας περιμένει μέσα στην εβδομάδα σε Μαδρίτη και Παρίσι…
Αν θεωρείτε ότι ο Αταμαν δεν φταίει σε κάτι οκ. Εγώ ξέρω ότι αυτός είναι ο προπονητής και ότι η ομάδα παίζει κακό μπάσκετ. Και αυτό το κάνει από το περσινό φ4, για να μην πω από τα πλέι οφ με Εφές.
Ολα στραβα πανε αλλα αυτο που βγαζει στη σεντρα τους παικτες δς μου αρεσει καθολου
Δεν ξέρω πώς θα πάει τελικά το ματς αλλά επιτέλους βλέπω έναν ΠΑΟ που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο.
Υ.γ Τον Τετε δεν τον θέλει με τίποτα, παρόμοιο δοκάρι με Μάλμε με την μπαλα με κάποιο τρόπο να μην μπαίνει στα τέρμα.
Πολύ ανοιχτό παιχνίδι, δε θα μου κάνει εντύπωση να μπουν πολλά γκολ ακόμα (από οποιαδήποτε πλευρά). Σε κάθε περίπτωση όμως αρκετά καλά στημμένοι και κυρίως με πολλή διάθεση στις μονομαχίες.
Κάπως έτσι τη φανταζόμασταν την ομάδα, αν έπαιζε εξαρχής ο Λεσόρ, απλά καλύτερη αμυντικά.
Μεγάλο πράγμα να έχεις κανονικό σύγχρονο σέντερ στο ρόστερ.
Οκ, στο σημερινό βοηθάει κι ότι ο Ναν επιτέλους άφησε τις τριπλές και διαβάζει καλύτερα την άμυνα. Δλδ αντί να πάρει το σκοτωμένο σουτ, ίσως δώσει και πάσα. Κι αντί να κάνει κατάχρηση τριπλας, πάει στη στιγμιαία εκτέλεση.
Για να δούμε τη συνέχεια όμως…