Ισχύει, κακώς δεν έκανα τον διαχωρισμό ότι δεν έχουν το ίδιο στυλ.
Του έτρωγε τα λεπτά ο Σορτς αλλά ουσιαστικά δυάρι είναι. Βέβαια ο Αταμαν παίζει πολλές φορές με 3 γκαρντς, άρα χωρούσε εκεί ο Τολιό αλλά τα 3 από τα 5 μας γκαρντς έχουν εμφανείς αμυντικές αδυναμίες (Σλούκας, Τολιο, Σορτς) και η συνύπαρξή τους σε πεντάδα θα ήταν καταστροφική. Ειδικά αν σκεφτείς ότι υπάρχει στο βασικό ροτεισιον ο Ντινος κι ο Γιουρτσεβεν.
Ο Τολιοπουλος δε με έχει πείσει ακόμα στο αν είναι καλός decision maker στο επίπεδο Euroleague, πρέπει να πάρει κι άλλον χρόνο για να δούμε (ο Σορτς όμως έδειξε ότι είναι, πέρσι). Πάντως παίζει ικανοποιητικά το πικ εν ρολ (αν και δεν τον βοηθανε τα σωματικά του προσόντα), άρα μπορεί να δώσει κάποια λεπτά στον άσο. Στο άλλο που λες για Σορτς, εγώ πιστεύω ότι έχει οκ mid range shot… βασικά αυτό το floater που κάνει, αφού πάρει το σκριν ψηλά. Αλλά δεν αποτελεί απειλή στο τρίποντο.
Για Γκριγκονις, το κακό είναι ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1. Αν είχε, θα είχε βρει ρυθμό τώρα. Δυστυχώς αναγκαζόμαστε και έχουμε τον Γιουρτσεβεν να του τρώει τη θέση επειδή είναι ο τρίτος ψηλός. Αλλά κι αυτός θα χάσει τη θέση του στην Α1, όταν γυρίσει ο Λεσόρ. Πάντως του πρότειναν να πάει Μαρούσι αλλά δεν ήθελε δανεισμό εκτός κι αν ήταν σε ομάδα Euroleague.
Στην περίπτωση Σορτς, έχει σχεδόν την αποκλειστική ευθύνη. Στην περίπτωση Λορέντζο, έχει πολύ μεγάλη αλλά όχι την απόλυτη ευθύνη, για μένα.
Μόνο όταν παίζει η ομάδα του δημοσίου εντός εδρας έχει ακραία καιρικά φαινόμενα, σήμερα που έπαιζαν τα κορίτσια για τους 16 του eurocup στο ΟΑΚΑ, είχε λιακάδα.
Έχουμε πόλεμο με το γαυροσύστημα και εσείς κράζετε τον προπονητή και τους παίχτες. Τον προπονητή που έχει πάρει 3/5 τελευταίες Ευρωλίγκες.
Σε αυτό το ματς που σε χρειαζοταν η ομάδα με όλες αυτές τις απουσίες και ήσουν το απόλυτο μηδενικό. Θα μας αρρωστήσετε φέτος όλοι σας, προπονητής και παίκτες.
Αν τα βλέπω σωστά, κλειδωσαμε τη νοκ-αουτ φάση του Europa. Πολύ καλή εμφάνιση και στήσιμο της ομάδας απόψε, η οποία ξεκάθαρα άξιζε τη νίκη, αν δεν ήταν τόσο άστοχη στην τελική προσπάθεια και αν δεν είχε προδωθει από ένα (ακόμη) αβίαστο αμυντικό λάθος. Άρρωστο γκολ ο Ζαρουρι, πάντως.
Το πάλεψε χτες η ομάδα παρόλο που έπαιζε χωρίς τους δύο πρώτους σκόρερς της, ένα σουτ μακριά από το διπλό ήμασταν και χάθηκαν δύο σερί ελεύθερα. Shit happens, είδα διάθεση όμως,είδα άμυνες, είδα να ξυπνάνε. Αν επιστρέψει καλά ο Λεσόρ, όπως διαβάζουμε σήμερα, η ομάδα θα κάνει το σερί που πρέπει στο finish
Εγώ έχω αρχίσει να κρατάω (πολύ) μικρό καλάθι για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Τον αγαπάω, τον εκτιμάω τον Ματίας, αλλά αν είναι ότι περιμένουμε ότι ένας παίκτης που έχει απουσιάσει τόσον καιρό (και μετά από τέτοια περιπέτεια αποκατάστασης του τραυματισμού) θα μπει με τα μπούνια και θα αλλάξει την ομάδα, θαρρώ πως είμαστε σε εντελώς λανθασμένη λογική.
Εννοείται ότι μακάρι να με διαψεύσει ο γίγαντας και να παραδεχτώ δημοσίως την άστοχη πρόβλέψή μου. Το καλό της ομάδας πάνω απ’ όλα.
Αλλά μετά από τόσον καιρό, θεωρώ πως η όλη διαχείριση και στο δικό του θέμα, και το θέμα του Γκριγκόνις ήταν για τα πανηγύρια (και για τον Γκριγκόνις νομίζω ότι έχει ξεπεράσει τα όρια του αδικαιολόγητου).
Παλι καλα παντως, γιατι με τα λουσιματα με κατι Γκο Αχεντ Ηγκλς θα μπορουσαμε και να μεινουμε απ’εξω. Σαν αποτελεσμα και σαν εμφανιση καλα ηταν, αν δεν το παπαριζε ο Πελιστρι θα μπορουσαμε να φυγουμε και με διπλο, το ψιλοαξιζαμε κιολας θα πω.
Α ρε Ναν ΑΛΗΤΑΡΑ που κλειδώνεις επικίνδυνα το χέρι του αντιπάλου με σκοπό να τον τραυματίσεις και μετά αρχίζεις και τα κουτουλίδια. Ένα καλόπαιδο δεν θα τα έκανε ποτέ αυτά!
Στα αγωνιστικά πάντως, αν και χαμηλής δυναμικότητας ο αντίπαλος (παρόλο που έπαιξε πολύ δυνατά), είδαμε για 2ο συνεχόμενο ματς δυνατή άμυνα από όλους τους παίκτες, κυνήγι στις διεκδικούμενες μπάλες, ενεργά χέρια στην άμυνα και διάθεση να τρέξουν γρήγορα μετά τις περιστροφές στην άμυνα.
Θετικό σημάδι, αν αναλογιστούμε ότι ούτε αυτά δεν έκαναν πριν μια εβδομάδα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και την Παρασκευή και μακάρι να έχουμε και καλά νέα από τους τραυματίες…
Με ενοχλεί να κατεβαίνουμε στην σουπερλιγδα σε κρίσιμα ματς λες και ειναι φιλικό… Δεν μας νοιάζει να ξεφτιλιστουμε; Δεν μας νοιάζει να μην βγουμε Ευρωπη; Εχουμε σίγουρο το κυπελλο;
Το κακό ειναι οτι φαίνεται ότι καποιος σαν να τους είπε όταν ηρθε ο μπαρμπαραφα, “χαλαρα παιδια δεν τρεχει τίποτα, του χρόνου παλι”…
Παρα το γκολ πάντως και παρά την όρεξη που είχε (η μάλλον ακριβώς επειδή είχε όρεξη), εμένα ο Ταμπορδα δε μου είπε τίποτα στο πρώτο σοβαρό ματς που τον βλέπουμε. Έτρεξε πολύ, προσπάθησε, αλλά όλες οι μπαλιές του ήταν προς τα πίσω και από τριπλά η 1 εναντίον 1, τίποτα.
Ο δε Παντοβιτς δράμα.
Παρόλα αυτά αυτοί οι παίκτες με την κόκκινη και το γκολ, έκριναν το παιχνίδι.
Εγώ ποδόσφαιρο σταμάτησα να βλέπω όταν ο κύριος Ιωάννης κατάφερε να μας κρατήσει στην πρώτη κατηγορία πριν καμιά δεκαετία, επομένως μη δίνετε πολλή σημασία στο σχόλιό μου αλλά ήθελα να πω κάτι για αυτόν τον Ταμπόρδα.
Επειδή διάβαζα στα σάιτ ότι έβαλε ωραίο γκολ, μπήκα να το δω. Πέραν ότι δε μου φάνηκε φοβερό γκολ για έναν καλό παίχτη, - δε θέλω να σχολιάσω αυτό βέβαια - μου φάνηκε λίγο υπέρβαρος; Ή τέλος πάντων το σουλούπι του δεν ήταν πολύ αθλητικό, έτσι όπως τον είδα για πρώτη φορά.