Παναθηναϊκός

Υπαρχουν και πιο γλοιωδεις αθλητικοι παραγοντες απο τον Μπαρτζωκα! Αταμαν και Σλουκας λεγονται!

1 Like

ok

Σίγουρα Παναθηναϊκός είναι, γι’αυτό φόραγε κόκκινο κασκόλ και καθόταν με ολυμπιακούς… και η γυναίκα με το παιδάκι που έβρισε χυδαία είναι Παναθηναϊκός Σικάγο :joy::joy::joy:

Ε ρε πλάκα που έχετε όταν ξεπλένετε τον άτιτλο

1 Like

Τρία χρόνια έχει φύγει ο Σλούκας, ξεπέρασε το επιτέλους.

1 Like

Το εχω ξεπερασει…μην ανησυχεις! Τι να κανουμε που ο ανθρωπος αντικειμενικα ειναι γλιτσας και γελοιος;

Το “αντικειμενικά” μου άρεσε…

4 Likes

Ρε άνθρωπε είσαι εκτός θέματος.

Τα οπαδικά που έχεις με τον όποιο Σλούκα και όποιον Αταμάν δε μας αφορούν. Εγώ μιλάω πέρα από ομάδες. Η σύντροφός μου για παράδειγμα που δεν έχει καμμία σχέση με ομάδες και σήματα, όταν βλέπει τον ΔΠΓ να μιλάει όπως μιλάει την πιάνει αναγούλα. Όταν βλέπει τον Μπαρτζώκα να βρίζει σα νταλικιέρης (συγγνώμη στη συμπαθή τάξη) όποιον βρει μπροστά του, το ίδιο. Χέστηκε αν ο Σλούκας, ο Παπανικολάου, ο Αταμάν ή ο Αγγελόπουλος μας ενοχλούν εμάς στα οπαδικά μας ή είναι τοξικοί ή εμπρηστικοί ή φανατικοί. Δε συζητάμε αυτό τώρα.

Αν δεν μπορείτε να δείτε λίγο με τα μάτια ενός κανονικού ανθρώπου κάποια πράγματα, τι να σας πω.

η δράση φέρνει αντίδραση… ότι ομάδα και να ήταν
οι φενερίτες μαζεύτηκαν για να βρίσουν Αταμάν, τους έστειλε στο διάολο μπροστά στις κάμερες
έβριζαν οι γαύροι τον Αταμάν στο σεφ και μετά τους είπε μπάσταρδους
έβριζαν τον Ναν και τον Λεσόρ στο σεφ και έκαναν τα δάχτυλα
έβριζαν τον Φουρνιέ στο οακα και έριξε τα ζάρια

όταν τα κάνουν οι δικοί μας είναι οι μαμιάδες και όταν τα κάνουν οι άλλοι είναι οι προκλητικοί
η διαφορά στα παραπάνω με τον τράκη είναι ότι όλα είναι αντιδράσεις… ο τράκης είναι δημιουργός, δεν γίνεται να τον βάζουμε στην ίδια κουβέντα, είναι στο ίδιο τσουβάλι με καραπαπάδες και σια

Γενικόλογη απάντηση ,να’χαμε να λέγαμε…
Να τιμωρηθεί η μαμά με το παιδάκι για τη δράση της

Τι προσπαθεις ρε συ. Ολα ισωμα, εχει τσακωθει σε καθε γηπεδο ο προπονητης κοσμημα, τσαμπουκαλευεται με γριες και αν τολμησεις να πεις τιποτα ‘ναι αλλα και ο Αταμαν καποτε εβρισε καποιον’, τι το σκαλιζεις.

3 Likes

αφού έτσι είναι τα πράγματα, γιατί γενικόλογη;
ποια μαμά, ποιο παιδάκι; αν ξέφυγε έτσι η φάση τι να πω… (η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τπτ)

Φυσικα και δεν ειναι το ιδιο με τον Τρακη για πολλους και διαφορους λογους. Δεν ειναι ομως και το ιδιο με τους υπολοιπους προπονητες και αθλητες, ξεφευγει πολυ απο τον μεσο ορο.

1 Like

Αν δεν κανω λαθος χρησιμοποιησες τη λεξη ‘γλειωδης’ η οποια εχει συγκεκριμενη ερμηνεια. Στα πλαισια αυτης της ερμηνειας λοιπον ειπα την ‘οπαδικη’ μου αποψη, καθως οι 2 προαναφερομενοι πιανουν τα στανταρντς!

ok

Γεντβαι λέει στα στόπερ; Ξεκινάμε δηλαδή από το 0-3 και βλέπουμε

1 Like

Μας έχουν κάνει 3-4 κλασσικές μέχρι στιγμής…

Ποσο μαλακας είσαι ρε Καλαμπρια.

1 Like

Δεν τις καταλαβαίνω τις αλλαγές του Μπενίτεθ, ο Κοντούρης ήταν από τους καλύτερους και ο Κάτρης δεν μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. Η ομάδα πήγαινε καλά, το γκολ μπήκε κόντρα στο παιχνίδι (έπρεπε να το φάμε στο 1ο, άλλο αυτό).

Επίσης ο Παντελίδης είναι για αντεπιθέσεις κυρίως. Σε κλειστή άμυνα, που λογικά θα πάιξει πλέον ο Παοκ είναι καλύτερος ο Ζαρουρί

Από την ώρα που βγήκε ο Κουντούρης μόνο γιόμες.