Παναθηναϊκός

Μόνο με γερά σοκ γυρίζουν τέτοιες καταστάσεις και αν…
Μια κατάσταση που είναι παγιωμένη δεν αλλάζει.

Το θέμα είναι ότι στο μπάσκετ δεν μπορώ να σκεφτώ αντίστοιχη περίπτωση. Που σημαίνει ότι μάλλον δεν γίνεται.

Επίσης, δόξα και τιμή στον μεγάλο Ρομπέρτο ΝτιΜατέο.

1 Like

Μακάρι Σκροπολιθας για να το σηκώσουμε!!!

Ηρεμία, ρε παίδες, με τα σοκ και τον Τιτ Σοκ (μεγάλη μορφή και μουστάκι Κα Γκε Μπε).

Ίσως έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο όπου δεν υπάρχουν καλές επιλογές.

Αλλά επιμένω, να διώξεις τον προπονητή ΤΩΡΑ, νομίζω ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Τουλάχιστον όχι προς το καλύτερο.

3 Likes

Θα έχει αν οι παίκτες είναι τσακωμένοι και δεν τον γουστάρουν ιγα τους χ,ψ λόγους.

ΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ θα έχει, αυτό πες μου.

Ξαφνικά θα αρχίσουν όλοι να πετάνε και θα πάρουν το όγδοο χωρίς προπονητή;;;;;

Δεν είδα το παιχνίδι αλλά αν ο αντίπαλος σου κάνει 50% στο τρίποντο (και δεν είναι καν ομάδα euroleague) για μένα αυτό λέει αδιαφορία στην άμυνα. Και αδιαφορία σημάινει ότι κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Επειδή όλοι λένε, και φαίνεται να ισχύει, ότι το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες παραμένει καλό, κάτι άλλο παίζει. Αν δεν αλλάξει κάτι, δε βλέπω πως θα αλλάξει κάτι (βαριά φιλοσοφία είπα τώρα).

Καλά, Ιτούδης και δπγ είναι σκοτωμένοι, θα είναι τεράστια έκπληξη να το δούμε κι αυτό. Λιγότερο θα απέκλεια να ρίξει τα μούτρα του ο δπγ στον Ζέλικο και ο δεύτερος να θελήσει να αποδείξει ότι Παρτιζάν ήταν μία κακή παρένθεση και να κλείσει την καριέρα του αλλιώς

Ρε παιδιά μην ονειρεύεστε Ζέλικο

1 Like

Απίθανο, αλλά πιο πιθανό από Ιτούδη. Μέχρι να με διαψεύσει η πραγματικότητα

Οτι δηλαδη ο Ζελικο τα εχει καλα με τον Τρακη :grinning:

3 Likes

Στα σοβαρά, αν τα αποδυτήρια είναι διαλυμένα ποτέ δεν φταίει το ένα μέρος αποκλειστικά. Άρα, επισημαίνοντας ότι δεν είμαι και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Αταμάν εν γένει (για πολλούς και διάφορους λόγους, όχι αποκλειστικά αγωνιστικούς), δεν κατανοώ πώς αφαιρούμε ή υποτιμούμε τις δεδομένες ευθύνες των παικτών, ε; Δηλαδή, για να μη φας κατοστάρα από τον Κολοσσό δεν χρειάζεσαι τον κάθε Αταμάν. Κι αν το κάνεις επί τούτου για να τον φας, είσαι ακόμη πιο καταπτυστος. Θεωρητικά όλα τα παραπάνω.

Πραγματικά δεν νομίζω

Πρέπει να ήταν απλά μπλαζέ εμφάνιση χωρίς ένταση, γιατί ποιος Κολοσσός κλπ

Γι’ αυτό είπα “θεωρητικά”.

Ο Ζελικο δεν τα εχει καλα με τον Τρακη αλλα τουλαχιστον με αυτον εχει αρχισει τα γλυψιματικα, ειναι σαν πατερας μου κτλ. Τον Ιτουδη τον κραζει οπου σταθει, εν’ολιγοις τον λεει προδοτη, οτι αυτος διελυσε την ομαδα και ενα σωρο μαλακιες. Πολυ χειροτερες οι σχεσεις τους ιμο, εξ’ισου απιθανο να ερθουν και οι δυο.

Εμας γιατι μας χαλαει ο Ιτουδης δεν καταλαβα εντωμεταξυ, αλλα ας μην ανοιξω και αλλο can of worms.

Btw τετοιες ηττες δειχνουν οτι καποιοι θελουν να φανε τον προπονητη. Που προφανως εχει και ο ιδιος μεγαλη ευθυνη αν εχει χασει τα αποδυτηρια, δεν το λεω για να τον αθωωσω.

1 Like

Προφανώς και έχουν ευθύνη ΚΑΙ οι παίκτες.
Απαράδεκτη συμπεριφορά για επαγγελματίες παίκτες, αδιαφορία, εγωισμοι, μή επίγνωση πού παίζουν.

Το θέμα όμως είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν δύο δρόμοι.
Διώχνεις προπονητή ή διώχνεις παίκτες.
Το πρώτο είναι το πιο εύκολο να γίνει, καλώς ή κακώς…

Από τις δηλώσεις που έγιναν φαίνεται ότι δεν θα φύγει κανείς, επομένως, πάμε και κρίνουμε στο τέλος.

Μέσα σε όλους τους στόχους είμαστε ακόμη. Δεν χρειάζονται κινήσεις εν θερμώ, απλά για να πούμε ότι έγιναν. Προφανώς, κι έχουν γίνει πολλά λάθη από όλες τις μεριές έως τώρα μέσα στη σεζόν, αλλά τώρα ό,τι έγινε έγινε. Δεν υπάρχουν άλλα “παράθυρα” για αλλαγές. Ας κάνουμε τον απολογισμό στο τέλος.

2 Likes

Ο Τράκης ζήτησε να προστατευθεί σαν ιδιοκτήτης. :laughing:

Ρε τι ζούμε εμείς οι Παναθηναϊκοί…

2 Likes

Για τον Αταμάν λέμε, αλλά μην ψάχνουμε κανέναν Μπενίτεθ στο τέλος της ημέρας. Κάπου ώπα, ρε παιδιά, εκεί στο τμήμα της μπαλίτσας. Είπαμε να το γαμήσουμε το θέμα, αλλά όχι κι έτσι.

Μπακασετας, Ιωαννίδης, Κουρμπελης, Μπασινάς, Γκούμας και δεν ξέρω κι εγώ ποιους άλλους ξεχνάω.

Μεγαλώνει η σειρά Ελλήνων (πάντα) παικτων που στοχοποιουμε επειδή δεν κάνουν θαύματα να πάρουν μόνοι τους παιχνίδια και πρωταθληματα. Και συνήθως αν δεν είναι από τους καλύτερους της ομάδας είναι σίγουρα από τους πιο φιλότιμους. Και ποτέ μα ποτέ δεν έρχεται κάποιος καλύτερος που να δικαιώνει τη στοχοποίηση.

Κρίμα. Δε μαθαίνουμε ποτέ, απλά εξοντώνουμε τον έναν μετά τον άλλον για να ικανοποιήσουμε τη δίψα μας για αίμα.

4 Likes

image

2 Likes