Η ομάδα κάνει μια συγκλονιστική προσπάθεια στον τελικό κυπέλου πόλο και προηγείται 7-6 στο ημίχρονο. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντέξει αλλά τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πρόοδο του τμήματος τα τελευταία χρόνια.
Όλοι μέλη!!!
Δεν βλέπω τους Παναθηναϊκούς εδώ να μιλούν καθόλου για μπάσκετ. Ούτε κιχ για τον Αταμάν και την ομαδάρα του. Μηδέν σχόλια.
Ας πω λοιπόν εγώ ο γκρινιάρης και μιρλας του θρεντ τώρα ότι αυτό είναι το απόλυτο ξεφτιλικι και ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια εκτός πλέι ιν και να τιναχτει τελείως στον αέρα η χρονιά. Τα λέω από την αρχή της χρονιάς βέβαια για τον Αταμάν, αλλά είπαμε, είμαι ο μιρλας.
16-14, τέσσερις συνεχόμενες ήττες, 6 ήττες στο ΟΑΚΑ ήδη όπου πλέον έχει γίνει πάρκο αναψυχής για τον οποιοδήποτε, η Αρμάνι με 0-2 νίκες από κάτω και η Ντουμπάι που τους έχουμε έξω.
.
Και βέβαια 0-6 με Αταμάν απέναντι στον γαύρο αφήνοντας εκτός το παντελώς αδιάφορο μικρό τελικό περισυ. Σήμερα μας κέρδισαν με τον Τζοσεφ.
0-6…όσοι Παναθηναϊκοί μπορούν να το ανεχτούν αυτό το πράγμα δικαίωμα τους, εγώ δεν μπορώ, να μας γλενταει ο Μπαρτζώκας.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ομάδα δεν σηκώνει αλλαγή προπονητή αυτήν την εποχή. Γιατί και αποφασισμένο να είναι αυτό, δεν υπάρχει ουδείς αυτήν τη στιγμή που να μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην τελική ευθεία. Πλέον, θεωρώ πως ο μόνος τρόπος να αλλάξει ο Αταμάν την ιστορία και να μείνει του χρόνου είναι να πάρει τα πάντα ή έστω την Ευρωλίγκα. Και με την τωρινή εικόνα και κατάσταση, αρχίζουν να μοιάζουν πολύ δύσκολα αυτά τα σενάρια. Επίσης, δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι οι παίκτες έχουν το οποίο κίνητρο να παίζουν γι’ αυτόν τον coach, γιατί κάτι τέτοιο βγάζουν. Όπως και να 'χει, θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε φέτος με τον Αταμάν, κάνοντας το δίκαιο ταμείο στο τέλος της σεζόν, όπου μάλλον φαίνεται να χαιρετάει ο Τούρκος (ακόμη κι αν τα σηκώσει όλα ή έστω την Ευρωλίγκα). Μέγα ερωτηματικό η επόμενη ημέρα του πάγκου, βέβαια, γιατί αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν 3-4 μεγάλα ονόματα, ικανά να σηκώσουν το ειδικό βάρος του συλλόγου και του ρόστερ, που (θα) κυκλοφορούν ελεύθερα, σχεδόν όλα είναι απαγορευτικά, λόγω των σχέσεων με τον Γιαννακόπουλο. Είμαι πραγματικά πολύ περίεργος στο πώς θα ολοκληρωθεί αυτή η χρονιά. Τότε, θα μιλήσουμε πολύ πιο αναλυτικά.
Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο στο να απολυθεί τώρα, δεν μπορεί να υπάρξει βελτιωση με αυτόν στον πάγκο. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.
Το να μιλάμε για φ4 ή Ευρωλίγκα με αυτό το κάτι σαν μπάσκετ που παίζουμε είναι παντελώς ουτοπικό.
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να το καταλάβουμε;
Επειδή είναι ο Αταμάν; το όνομα; Έχει χαθεί παντελώς ο έλεγχος από αυτόν, κάκιστη και άδικη διαχείριση του ρόστερ και οι παίκτες δεν τον γουστάρουν.
Ούτε στα έσοδα έξοδα δεν τα βλέπαμε αυτά, την άλλη εβδομάδα παίζουμε με ΑΕΚ για την δεύτερη θέση…
Εντάξει, την έχεις κάνει κατανοητή την άποψη που έχεις. Εγώ τυγχάνει να έχω διαφορετική. Για εμένα δεν είναι θέμα προσώπου. Δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια/αδυναμία στον Αταμάν για δικούς μου λόγους, αλλά γενικά δεν πιστεύω στα ηλεκτροσόκ των αλλαγών προπονητών, αν α) δεν μπορείς να πας άμεσα σε κάτι ανώτερο (βλ. Μπενίτεθ στην μπάλα), και β) δεν έχεις βγει εκτός στόχων (θυμίζω ότι είμαστε ακόμη εντός στόχων στο μπάσκετ, όπου η θέση, ναι, παίζει ρόλο, αλλά στα POs -σε Ελλάδα κι Ευρώπη- μπορούμε άνετα να σπάσουμε όποια έδρα, σε κάθε σειρά).
Η διαφωνία μου είναι ότι η εικόνα της ομάδας σε καμία περίπτωση δεν μου δείχνει ότι ξαφνικά μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα, ως δια μαγείας. Το ότι είμαστε ακόμα εντός στόχων δεν μου λέει κάτι με αυτή την εικόνα.
Όταν είσαι από την αρχή της χρονιάς ένα ατελείωτο rollercoaster και η σταθερότητα αγνοείται, με πολλές ήττες που απλά είναι ανεπίτρεπτες, επέτρεψε μου να λέω και εγώ ότι δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος.
Να πω απλά τι έχει γίνει μόνο το τελευταίο διάστημα.
Χάνουμε από την Άρη, κερδίζουμε δύο μέρες μετά την Ρεάλ και μετά συντριβή από Παρτιζάν.
Χάνουμε από Κολοσσό, παίρνουμε το κύπελλο σχετικά άνετα και από εκεί και πέρα έχουμε τρεις ήττες.
Δεν βγαίνει έτσι το πράγμα…
Άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση, με ουσία, μάλιστα, καθότι κλείδωσε η τετράδα και συνεπώς η Ευρώπη.
Τρελή βελτίωση από την ΑΕΚ και μετά η ομάδα, η οποία πάει στο ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο, ελπίζω) στην καλύτερη κατάσταση ψυχολογικά και αγωνιστικά.
Δεν ξέρω, επίσης, πώς βλέπουν οι υπόλοιποι 3 -που διεκδικούν στα ίσα το πρωτάθλημα- τη δική μας παρουσία στην τετράδα, χωρίς άγχος και σε ρόλο ρυθμιστή. Στο οποίο πρωτάθλημα θα ήμασταν μέσα, αν είχαμε αποφύγει όχι παραπάνω από 2 αυτοκτονίες με τους μικρομεσαίους.
Εγώ πιστεύω ότι όπως είμαστε αυτήν την περίοδο, κανείς δεν μας θέλει. Κακά τα ψέματα: άλλο μια τετράδα με Λεβαδειακό, άλλο με εμάς, και ας είμαστε αδιάφοροι.
Επίσης, αναγνωρίζοντας ότι δεν μας πάνε οι ισπανικές και ότι η Μπέτις είναι το φαβορί, δεν είναι και στα πολύ καλά της αυτόν τον καιρό. Πάμε με σχετικά καλές προϋποθέσεις στο πρώτο ματς.
Αδιαφοροι δεν ειμαστε καθολου, εχουν κινητρο οι παιχτες. Λεω οτι οι δυο (οι δικεφαλοι) μας ηθελαν γιατι θεωρουν πρωτον οτι οι ιδιοι μας “εχουν” και δευτερον οτι θα κοντραρουμε τον τριτο, που γι’ αυτον τον λογο δεν μας ηθελε. Εγω θεωρω οτι θα παιξουμε απεναντι σε ολους. Θα δειξει πως θα παει.
Για Μπετις, οπως τα λες. Οι Ισπανοι γενικως δεν μας βλεπουν, αλλα η Μπετις παλι εχασε σημερα. Μικρες οι πιθανοτητες, αλλα υπαρχουν.