Όχι ρε Ρογκα γαμωτοοοο…
Σερέλη πάρτο πάνω σου
Ολα καλά, την Παρασκευή τελειώνει
Ξεπερνώντας τα παραληρήματα πανταχόθεν, για 30’ και κάτι ψιλά κάναμε 3-4 πράγματα τόσο λάθος που μοιραία η Βαλένθια (η οποία ήταν σε mode RS) το είχε άνετα το ματς από την πρώτη φάση κιόλας. Ειδικά αμυντικά, ήμασταν για γέλια και για κλάματα.
Από εκεί και πέρα έγινε ένα άλλο παιχνίδι, στο οποίο λίγο πιο καθαροί να ήμασταν επιθετικά, θα το παίρναμε, καθότι οι άλλοι είχαν πελαγωσει τελείως.
Αναντίρρητα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν 3 φαλτσοσφυριγματα στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο (και για να είμαστε συγκεκριμένοι το φάουλ που δόθηκε στον Ρογκαβοπουλο και 2 βήματα που δεν σφυρίχτηκαν), τα οποία έγραψαν 7 ποντακια κατά μας στη ροή.
Όπως και να 'χει, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Βαλένθια δεν μπορεί να κάνει 3 συνεχόμενες νίκες στη σειρά κι εύχομαι να μη διαψευστω, γιατί θα πρόκειται για αυτοκτονία από τις λίγες.
Αν τα απεφευγες και αυτά που τα κάνεις συχνά, εσύ και άλλοι εδώ μέσα, θα ήταν καλύτερα.
Γράψε ότι θες και ότι γουστάρεις και μην προκαλείς και προσβάλεις.
Α, βλέπω, μεταξύ όλων των άλλων, έχεις και τη μύγα αδερφέ. Αν νιώθεις ότι αφορά εσένα, δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Δεν είμαι χαζός φίλε…
Άσε τις μαλακιουλες.
Αν βάζεις κι εμένα μέσα ειλικρινά σε ευχαριστώ ![]()
Τις “μαλακιουλες” και τα λοιπά πες τα αλλού. Αν έχεις νεύρα, ξέσπασέ τα σε κανέναν άλλον. Ούτε σε ανέφερα, ούτε σου απάντησα σε κάτι, ούτε τίποτα. Κι εδώ σταματάει η κουβέντα.
Γράψε λοιπόν όταν μιλάς για παραληρήματα σε ποιους αναφέρεσαι. Και μην πουλας τρελίτσα μετά για μύγες.
Και εγώ διαφωνώ 100% σε ότι έγραψες. Στα πάντα. Να γράψω για παραλήρημα;
Και όχι η κουβέντα δεν τελείωσε, η προσβολή και η τζάμπα μαγκιά κάποιων εδώ μέσα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει
Μάθετε να σέβεστε τον συνομιλητή σας.
Από τη μια πήραμε αυτό που αξιζαμε συνολικά στο παιχνίδι, από την άλλη κρίμα γιατί ένα λεπτό παραπάνω να είχε το ματς θα το παίρναμε έτσι όπως κατέρρευσαν στο τέλος.
Έχω όμως μια άλλη απορία. Εντάξει ο Ντίνος κάνει γενικά κακή χρονιά. Εντάξει η Βαλένθια δεν του ταιριάζει, όταν παίζουμε ειδικά άμυνα με αλλαγές και έχοντας αργά πόδια γενικά. Και εντάξει, έχουμε Ντέιβις και Χουαντσο. Αλλά όταν είναι τα τεσσερια μας σε τόσο κακή βραδιά, όταν μας λείπει το τρίποντο πλην του 3, όταν ακόμα και οι σέντερ μας (ο σέντερ μας ουσιαστικά) δεν κάνει καλό ματς, γιατί δεν άξιζε να μπει; Πότε έγινε από βασικό 4αρι πριν δύο χρόνια σε παίκτης για dnp;
Απο τοτε που ο Αταμαν πριν κανα διμηνο αποφάσισε να παιξει μπασκετ της προκοπης με συγκεκριμενο ροστερ.
Αυτές είναι αστεία δογματικές καταστάσεις. Πριν κανένα δίμηνο ο Σορτς ήταν για τα μπάζα. Και στα πλεη οφφ μας ξελασπωνει.
Προπερσι ο Παπι ήταν όλη τη σεζον απών, και από τα πλεη οφφ και μετά, από τους καλύτερους παίκτες.
Όταν το παιχνίδι δε σου πάει, πρέπει να χρησιμοποιείς τα όπλα που έχεις.
Ας τον βάλει 10 λεπτά.
Εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι ο Μήτογλου έχει πολύ καιρό να παίξει καλό μπάσκετ αλλά παίκτης για συνεχόμενα dnp δεν είναι.
Παρακμή Τρακη…
Ναι οκ, κραξτε τον Αταμαν για ο,τι θελετε, αλλα να μας λειπει ο κωμικος φετος Ντινος και να του χρεωνουμε πως δεν τον εβαλε ειναι εμπαθεια παιδια και σορυ κιολας. Αν δεν ειχε Ελληνικο συμβολαιο θα ειχε φυγει παρεα με τον Ομερ καιρο τωρα.
Εμενα σε ολη την σειρα με εντυπωσιαζει η φαση με τα ριμπαουντ, σε καποια φαση στην τριτη περιοδη ειχαν 11, δεν ξερω με ποσα τελειωσαν, δεν πας πουθενα ετσι.
Ο Παναθηναϊκός δύο χρόνια τώρα.
Πλάκα πλάκα ίσως ο Γιουρτζεβεν να χρειαζόταν τώρα ως τρίτος. Ή αυτός ή ο Χολμς για κάποια λεπτά.
Φαριντ χρησιμοποιείται λίγο και ο Ματιας δεν είναι αυτός που ξέραμε, κατι που περιμέναμε.
Δεν έχω καμμια εμπάθεια με τον Αταμάν, δεν έχω ούτε αντιπάθεια, δε θέλω καν να φύγει.
Είμαι όμως γενικά της άποψης όταν οι βασικοί σου είναι κακοί, δοκιμάζεις τους αναπληρωματικους. Τους βάζεις για δύο επιθέσεις και βλέπεις. Όπως έκανε με τον Γκριγκο (στο πρώτο παιχνίδι προσέφερε, στο χθεσινό όχι). Η παντελής περιθωριοποίηση ποιον ακριβώς εξυπηρετεί; Για μένα είναι λάθος ο χειρισμός αν και πιστεύω ότι με άλλη ομάδα αν με το καλό πάμε Φ4 θα έχει πιθανότητες να παίξει, η Βαλένθια είναι που δεν του πάει καθόλου
Δεν πήρε ένα ταιμ άουτ. Απίστευτο.
Που να μην ήταν και δικός μας ο Ντιφαλα.
0-100 μέσα στο ΟΑΚΑ απόψε, μπροστά στη μούρη μας μας το λένε ξεκάθαρα.
Πραγματικά θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για την εμφάνιση μας γενικά αλλά δεν έχει νόημα γιατι μιλάμε για ΣΦΑΓΗ.
4-5 ανάποδα σφυρίγματα που έχουν οδηγήσει και σε τεχνικές ποινες, επιτρέπουν το ανελέητο ξύλο της Βαλένθια και από την άλλη τους δίνουν φάουλ και βολες πανευκολα.
Πατήστε τους ρε στο δεύτερο πάμε ομάδα και κόσμος!