… είναι δουλειά της θεάς τύχης :lol::lol::lol:
κοιταξτε την benfica εσεις μην την πατησετε και αφηστε τις τυχες και τα λοιπα!!!
το ξαναλεω [SIZE=“7”]FUCKIN’ GLORY DAYS[/SIZE]
πάντως, είχε πλάκα όταν ο Ελευθεράτος πήγε να πείσει τον Κάρπετ πως η σημερινή ήταν η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟ και ακόμα πιο μεγάλη από το 0-1 στο Άμστερνταμ :lol:
αν μη τι άλλο τυχερούς δε μας λες φέτος στο CL.
η εικόνα με Ιντερ στο πρώτο ματς δεν ήταν για 0-2 και η εικόνα με τη Βέρντερ δεν ήταν για Χ.
όλοι έθεταν (κάποιοι ακόμα θέτουν) την Ιντερ μέσα στα 3 πρώτα φαβορί για CL.
αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του διπλού?
Καλα ειδικα φετος δεν νομιζω να μιλησει κανεις για τυχη.
ΠΡαγματικα απο κει που και το ουεφα εμοιαζε δυσκολο, μια αγωνιστικη πριν το τελος το χουμε εξασφαλισει και μαθηματικα… ΚΑΙ ΓΑΜΩ!!!
Ρεεε!!! Για πλάκα το είπα, επειδή είχες βάλει τις τρεις τελίτσες!
Εδώ πριν λέω ότι είναι πρόκριση με @@!
[SIZE=5]ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ…[/SIZE]
Βαριεμαι να πω και παρα πολλα, θα επανελθω στα επομενα ποστ με αναλυσεις.
Απλα να πω ενα ευχαριστω στον πιο κ@υλι@ρη αμυντικο
ρε μουρη, το λεγα οτι δεν εισαι hopeless case of a kid in denial κι οτι η ροκια σου μια μερα θα με εβγαζε ασπροπροσωπο.
Σου αφιερωνω ολη τη δισκογραφια της μπλουζας που φορας
Ειναι απ τις λιγες φορες που πιστευω οτι νικησαμε διχως να χρειαστει ο παραγοντας τυχη στο πλευρο μας. Καθαρα και ξαστερα δηλαδη.
Η Ιντερ σημερα ητανε λιγο φολα. Οχι πως παιξαμε καμια μπαλαρα στο πρωτο ημιχρονο, μπορουσαν δλδ να εκμεταλλευτουν τις τρυπες στην αμυνα και να τελειωσει εκει η υποθεση. Στο δευτερο νταξ, παιξαν σκληρα, δυνατα, αλλα και παλι δεν εδειξαν καποια κλαση. Πολυ δικαιο το τελικο αποτελεσμα κι αυτο μ εκανε να χαρω εις διπλουν.
A, δεν μπορώ να σου πω, προσωπικά δεδομένα… [-X
Στο sport.gr. Όσοι θέλετε, ρίξτε μια ματια στο ρεπορτάζ της Ανόρθωσης να μου πείτε κανένα σχόλιο… Όχι τίποτα άλλο να ξέρω μήπως χάνω τον καιρό μου σε αυτήν την δουλειά! :-s
Για τα του ματς, δεν την είδα την Πανάθα αλλα απ’ ότι κατάλαβα απ τα σχόλια των συναδέλφων ο Ten Kate άφησε κατά μέρος τα περίεργα τα δικά του και η ομάδα πήρε το διπλό χάρη στον πατροπαράδοτο ελληνικό κλεφτοπόλεμο… Δεν πειράζει, δεν συμβαίνουν κάθε μέρα αυτά!
Ten Kate, αυτός ο άνθρωπος μια μέρα θα μας πάει πολύ ψηλά… ελπίζω να μην τον κάψουμε κι αυτόν και τον χάσουμε γιατί έχει παραγίνει το κακό, να μην μπορεί ένας ικανός άνθρωπος να κάνει τη δουλειά του… :bounce:
Mπραβο στον ΠΑΟ που νικησε οπως οφειλε αυτην την αθλια Ιντερ. Την ειδαν οτι θα παρουν το ματς χωρις να παιξουν και ετσι. Την ωρα που ανοιξα την τηλεοραση μπηκε το γκολ.
Mας επρηξε τα @@ ο Πουρουπουπου. Απο το 69’ που ανοιξα την τηλεοραση γκαριζε και φωναζε λες και ηταν στο πεδιο της μαχης. Τραυλιζε, μιλουσε για καταστασεις εκτακτης αναγκης και κρισιμες πολιορκιες. Μονο που δεν αλλαξε καμμια πανα.
Αυτα ειναι ρε ΠΑΝΑΘΑ μου!! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΡΕ!!! Θεος ο Ολλανδος. Εχεις το παιχνιδι 0-0 μεσα στο Μιλανο μεχρι το 63 χωρις να εχεις κινδυνεψει ιδιαιτερα και αντι να προσπαθησει να το κρατησει εκει, βγαζει τον Καραγκουνη και βαζει Σαλπιγγιδη για να παρει το διπλο!!! χαχαχαχα εεεεετσι ρε, τρελανε μας!!!:lol:
Γενικα το πηγαμε πολυ καλα. Εχασα το πρωτα 5-10 λεπτα γιατι γυρισα αργα απο τη δουλεια αλλα ειδα κατα το 35 που εδειξε κατοχη μπαλας και ηταν 49-51 για τον ΠΑΟ!!!8O Στο τελος λογικο να πιεστουμε οσο δεν παει. Δεν θα σε αφησει η Ιντερ να φυγεις ανετος κα ωραιος με το διπλο απο το σπιτακι της…
[SIZE=“5”]
Welcome back PANATHINAKOS![/SIZE]
χαχα, στον Παναθηναϊκο μπορουμε και με Γκουμα - Σαριεγκι μπορστα!!!:lol:
Καλα αυτο ουτε κατα διανοια ε. Αν χαναμε θα μπορουσες να το πεις γιατi το Χ στην Κυπρο θα ηταν το μονο που μας κρατουσε ζωντανους. Τωρα μαλλον πιο πολυ την Ιντερ και την Βερντερ ευννοησε που σωσαν το τομαρι τους…
Μαλιστα μεγαλυτερη αξια εχει το οτι οι παικτες οταν ημασταν στο 0-0 εμαθαν πως η Ανορθωση ηταν 2-0 και αντι να πανικοβληθουνε (ουσιαστικα με ενα γκολ της Ιντερ τελιεωναμε εκεινη την ωρα) παιξανε τσαμπουκαλεμενα και πηραν ενα απιστευτο διπλο!! Ετσι, γιατι γουσταρουμε να κανονιζουμε την τυχη μας εμεις! Ετσι κ αλλιως δεν νομιζω να στοχευαμε ποτε στο Χ με την Ανορθωση εδω μεσα αν και ειναι “περιεργο” παιχνιδι ε. Δεν το εχω σιγουρο.
ΟΚ, ισως οχι πιο μεγαλη αλλα σιγουρα η δευτερη μεγαλυτερη. Τοτε ηταν ο πρωταθλητης κοσμου που ηταν αητητος μεσα στην εδρα του ουτε και γω θυμαμαι για ποσα χρονια στην Ευρωπη και ηταν ενα αποτελεσμα που μας εφερε μια ανασα πριν απο τον τελικο της Ρωμης.
Τωρα με μια εκ των 2-3 καλυτερων ομαδων της Ευρωπης (και μαλιστα με τον Μουρινιο προπονητη) πετυχαμε ενα εξισου απιστευτο αποτελεσμα.
ΥΓ: Ο τελικος ΚΑΙ φετος ειναι στη Ρωμη!!! Συμπτωση?:-k Ή μηπως κατι μας χρωσταει…?:D:lol:
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!
ΟΚ, δεν θα το εθετα ακριβως ετσι:p αλλα σιγουρα ειναι απο τις πιο επικες που εχουμε πετυχει!! Με μολις 1 βαθμο και τελευταιοι μετα τον πρωτο γυρο και τωρα θα γινει καμια στραβη και θα ερθουμε και πρωτοι!!!#-o:lol:
ε νταξει οι δυο κολλητοι μου ηταν μεσα και με φαγαν ολη την μερα και “μαλακα επρεπε να ρθεις και μαλακα επρεπε να ρθεις” αλλα εγω ειχα παρει την αποφαση να κανω αλλου ειδους ταξιδι φετος για κατι αυστραλους…
αλλα πραγματικα μετα απο αυτο δεν παιζει να εχω ξαναζηλεψει τοσο πολυ στην ζωη μου…
τουλαχιστον ας το γλεντησουμεεεεεεεεε!!!
O Γκουμας την εκανε παλι την βρωμοδουλεια. Πηρε μεσα σε ολους τους μαντραχαλους καρφωτη κεφαλια και ειναι και 1.80 (τοσο το πολυ τον κανω δηλαδη).
Αρα επιβεβαιωνεται ο σοφος μεταλ_λως που ελεγε να μην βαλει τον εγωισμο του πανω απο το καλο της ομαδα ο 10Κατε στο θεμα Γκουμα.#-o:p
Μεγάλη νίκη ο π.α.ο.:!: Πολύ χρήσιμη και για την Ελλάδα. Πάμε ακόμα και για δωδέκατη θέση:!:
πιστευω να καταλαβατε γιατι δεν παιζει ο ματος…τεραστια εμφανιση απο σιμαο και ζιλμπερτο…συγλονιστικος ο σπυροπουλος…αξιοπιστος ο νιλσον…περιτεχνος και παραλληλα ουσιαστικος ο γκαμπριελ…μεγαλη εμφανιση…θα περασουμε πρωτοι…
Το γεγονός ότι και πάλι ένα ιστορικό διπλό του ΠΑΟ έρχεται πακετο με μια μεγάλη καταστροφή ή μια πολύ κακή είδηση τελος πάντων γιατί μένει ασχολίαστο?
Από το in.gr
"Τουλάχιστον 78 άτομα σκοτώθηκαν και πάνω από 250 τραυματίστηκαν από μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στη Βομβάη, την οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας. Οι ένοπλοι πήραν ομήρους δυτικούς σε δύο πολυτελή ξενοδοχεία και σε νοσοκομείο. Οι επιθέσεις σημειώθηκαν σε σημεία που συχνάζουν δυτικοί τουρίστες και επιχειρηματίες.
Ο αριθμός των νεκρών δεν αποκλείεται να αυξηθεί αφού πολλοί από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Oι επιθέσεις σημειώθηκαν, το βράδυ της Τετάρτης τοπική ώρα, σε 16 σημεία της πόλης. Στους δρόμους της πόλης βγήκαν δυνάμεις του στρατού.
Διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν ότι την ευθύνη ανέλαβε η σχετικά άγνωστη οργάνωση Μουτζαχεντίν του Ντεκάν.
Τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί μετέδωσαν ότι ο αρχηγός της αντι-τρομοκρατικής υπηρεσίας της Βομβάης, Χεμάντ Καρκάρε, σκοτώθηκε στη διάρκεια των επιθέσεων."
Τελικά είναι σίγουρο ότι η εκλογή Ομπάμα (Διπλό στη Βρέμη) δεν θα είναι για το καλό του πλανήτη…
o Ομπαμα ειναι ο Αντιχριστος.
Κατα πως δειχνουν τα πράγματα, μαλλον αυτός είναι…
το γήπεδο το Σάββατο θα είναι καλή φάση.
θα έχει πολύ κόσμο και καλή ατμόσφαιρα.
και, λογικά, άλλη ενδεκάδα με Ιβανσιτς - Κλειτον μέσα λεω εγώ.
Και πείτε μου αν έχετε κάποιο πρόβλημα να δείτε μέσα στην ενδεκάδα κάποιον ή κάποιους εκ των Ματος, Νίνη, Σαλπιγγίδη, Πετρόπουλο.
αυτό λέγεται rotation ή καλό roster και αξιοποίησή του?
ρε μάγκες όλα τα λεφτά η τρίπλα που σκάει ο Γκάμπριελ στο πρώτο ημίχρονο (στο οποίο ήταν και ο καλύτερος παίκτης μας).
επίσης, παρατηρήσατε δύο - τρια στοιχεία στατιστικά. 50%-50% κατοχή μπάλας. πολύ καλό και γρήγορο passing game με τον Ζιλμπέρτο να πάντα μέσα στις εναλλαγές. Μόλις 12 φάουλ με 2 κάρτες στο τέλος (Γκαλίνοβιτς-Γκούμας) για καθυστέρηση.
Οντως πολυ σημαντικες οι παρατηρησεις σου outshined… Για να μη λεμε για κλεφτοπολεμο…