Παναθηναϊκός

Ο Βύντρα παίζει την Κυριακή και Δευτέρα με το καλό φέρνει στην ομάδα 1,7 ? και πάει Χέρτα.

Μακαρι να παιξει την Κυριακη…

'Ελα μωρή Πανάθα.
Πάμε μωρή αρρώστια…

Νταξ, δεν ξέρω γιατί έχουμε ελλειπή δεδομένα τη δεδομένη χρονική περίοδο, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι οι ξενοι του γαύρου δεν ξέρουν που ακριβώς έρχονται να παίξουν…

Παρουσιαστικαν οι νεες φανελες της ομαδας.

Αποχωρησε ο Νινης απο τη σημερινη προπονηση, ακομα εχει ιωση ο Ν’ Ντογιε. Τη γκαντεμια μου μεσα!!!

Απορριφθηκε η εφεση οριστικα εκτος ο σαλπιγγιδης, οκ νινης κ ν’ντογιε.

ΑΑΑΑ ρε τριφυλλαρα…αν και η προ τελευταια μου θυμιζει εμφανιση της ΑΕΚ…ητελευταια σαν μπιτζαμα ειναι…οι δυο πρωτες ειναι…ΟΥΑΟΥ!!!

H προτελευταια ειναι η εμφανιση των τερματοφυλακων…

Η λαχανί θα είναι πάλι για το κύπελλο;

Θα ειναι για οταν τους πετανε λαχανα!

Θέλω να δω απάντηση Rychehead! :stuck_out_tongue:

Τουλαχιστον εμεις δεν ειχαμε ποτε χρυση εμφανιση σαν και σας που την ειδατε ξαφνικα Manchester!!! #-o :lol2: :lol3: :lol3:

Εσεις που εχετε λαχανι πως την ειδατε? WC?

Παντως το πιο καλτ σκηνικο θα ηταν ντερμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ με χρυσες και λαχανι εμφανισεις αντιστοιχα…

ειμαστε οικολογικη ομαδα φυλικη προς το περιβαλλον αλλα που κολαει το λαχανι με το WC ???

οσο για το αλλο δες το μονο στο προ θα ειναι αστειο!!!:lol:

Θες να λεγεσαι και βαζελος τρομαρα σου!

Στη Λεοφωρο εχουν βαψει ενα τμημα του εξωτερικου χωρου λαχανι και καποιοι της θυρας 13 εχουν γραψει απο πανω “αυτο ειναι χρωμα για WC, οχι για γηπεδο”…

α για αυτο το λες, αυτο που γραψανε δεν το χω δει παντως.

Και δεν ειμαι βαζελος, ειμαι Παναθηναικος!!!

[SIZE=“1”]σε ποσα θρεντ θα κοντραριζομαστε ταυτοχρονα ???[/SIZE]

Ρε συ η πρασινη μ’αρεσει τρελα!! Παιζει να παω και αυριο πρωι να την παρω!8O 8O 8O Ουτε γω θυμαμαι ποσα χρονια εχω να αγορασω εμφάνισή μας… Εξαλου η πρωτη συναυλια που θελω να παω αργει κανα μηνα οποτε με παιρνει!:yahoo:

Α, και μην κοροϊδευτε τη λαχανη εμφανιση γιατι και το φωτοσπαθο λαχανι ειναι!:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
Ασε που εχει για συνδιασμο ενα μαυρο σορτσακι που σπερνει!!

To laxani einai xroma gia WC??? Isos o Tzigger thelei na mas pei kati…oti exei ton Panathinaiko XESMENO!!!:blow:
Den xero an diavase kaneis sas tin sinenteuxi tou Dousan Bayievits(an den to egrapsa sosta to onoma kante mou minisi!)
“mou prosferan polla xrimata gia na pao ston Panathinaiko alla den piga giati ekei i dioikisi anakateuete stin douleia tou proponiti”
Xero oti polloi den ton thelete ton Dousan alla auto pou leei exei vasi. for example

Mounioth(oute auto to egrapsa sosta alla xestikame!):Theloume epithetiko.
Tzigger: Oxi den theloume, mia xara tha ta pame sto protathlima kai xoris.#-o

όπως είπε και ο manos87 μη γράφεις με greeklish παρακαλώ :slight_smile:

Από περιέργεια, γιατί θίγεστε όταν σας λένε βάζελους? Τι σημαίνει αυτή η λέξη ?

o ΠΑΟ ήταν κατ’εξοχήν η ομάδα της αριστοκρατικής Αθήνας και επειδή τα χέρια των οπαδών του ΠΑΟ δεν ήταν σκληραγωγημένα τους κορόιδευαν οι υπόλοιποι ότι βάζουν στα χέρια τους βαζελίνη. Με τα χρόνια φτιάχτηκε το παρατσούκλι βάζελος και μετά από πολλά ακόμα χρόνια πολλοί άρχισαν να το συγχέουν με τις άλλες χρήσεις της βαζελίνης… (δε τις λέω γιατί διαβάζουν και ανήλικα…:p)