E το πρωην κολληταρι ο Αμπραμοβιτς, θα του μετεφερε ιστοριες απο την ΕΣΣΔ!!!
Ιστορίες από την ΕΣΣΔ του Στάλιν ή την ΕΣΣΔ της περεστρόικα; Λέω γω τώρα. :roll:
μα αυτη δεν τη κλεισανε???#-o#-o:p:lol::lol::lol::lol:
Ε λογικα την καριερα θα την ξεκινησε ο (μπαμπας??? ποσο μικρος να ηταν τοτε ο Αμπρα??) Αμπραμοβιτς στις πρωτες ιδιωτικοποιησεις επι περεστροικα. Ειναι γκορμπατσωφικος, οπως καποτες κ η Αλεκα.
Το κείμενο είναι τροφή για σκέψη για το πώς αυτά που εμείς θεωρούμε επιτυχίες, από τους άλλους θεωρούνται μετριότητες. Για να μην πολυπιστεύουμε πρωτοσέλιδα του τύπου “παραμιλάει η Ευρώπη”. Ο Μουρίνιο έχει δίκιο όταν λέει ότι θα είναι τυχερός όποιος κληρωθεί με τον ΠΑΟ - ακόμα κι αν βγάζει χολή. Όλοι οι άλλοι πρώτοι είναι σαφώς μεγαλύτερα ονόματα. Άλλο που εμείς θα πάμε ενάντια στα προγνωστικά και θα πάρουμε την κούπα #-o
Κατά τα άλλα νομίζω ότι πιάνει καλά το νόημα με το Τσου-Λου. Έίναι άλλη μία απόδειξη περί συγκεντρωτισμού του κεφαλαίου. :roll: Συμφωνώ πάντως ότι το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την ίδια τη διοργάνωση.
Οι κατ’ εξοχήν γκορμπατσωφικοί της εποχής είναι και σήμερα γκορμπατσωφικοί μεγάλε (για ποιόν Αλέκο χτυπάει η καμπάνα; :roll:). Οσο για αυτούς που έμειναν, είχαν τα @@ να κάνουν αυτοκριτική, τα πράγματα πλέον έχουν έρθει στα ίσια τους και ο Αμπράμοβιτς είναι αυτό που έπρεπε να είναι πάντα: ΤΑΞΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ. :lightsabre:
Εγώ πάντως δεν θεωρώ πως αξίζει να πάρει τώρα και άλλον χαφ ο Παναθηναϊκός.
Με ένα σέντερ μπακ και έναν φορ είμαστε ψιλοκομπλε.
Αν χρειάζεται κάτι πιο πολύ αυτό είναι μπακ απ του Σπυρόπουλου γιατί σε άλλη περίπτωση γίνονται αλχημίες με Νιλσον και Μουν.
επιτελους ρε αουτσαιντ να μιλησουμε λιγο για μπαλα…
Μπορει να μην συμφωνω οτι κατα γενικη ομολογια ο Ολυμπιακος ηταν η χειροτερη ομαδα στην ιστορια των 16, αλλα συμφωνω απολυτα περι οικονομικου χασματος λογο Τσου Λου. Στην Αγγλια δεν δημιουργηται τετοιο χασμα λογο Τ.Λ. επειδη πολυ απλα τα λεφτα που παιρνουν απο την συμμετοχη και αποδοση τους στην Premierleague ειναι πολλα περισσοτερα.
Καλώς τον Μandrake σε αθλητικό θρεντ!
Καλά τα λες
Σωστό!
Σορρυ για το οφφ-τοπικ.Τελευταιο μου εδω μεσα.
Στην Αγγλια ο κοσμος ειναι φιλαθλος/οπαδος μιας ομαδας και το δειχνει.
Αγοραζει διαρκειας/φανελες και γενικα στηριζει την ομαδα οσο μπορει.
Οι 3 μεγαλοι κατι κανουν αλλα και αυτοι πισω ειναι σε αυτο το θεμα.
Η Μπαγερν περισυ εκανε μεταγραφες με τα λεφτα απο τα διαρκειας του 2009-2010 αν
δεν απατωμαι.
Εδω η στηριξη μεταφραζεται ως μπινελικια και ξυλο με τα αλλα κλαμπ φανατικων.
Θα επρεπε να ανοιχτει ενα τοπικ για γενικη συζητηση-προβληματισμο οσον αφορα την μπαλα…
μην ξεχνας φιλε μου οτι το ξυλικι επεφτε αφθονο στην αγγλια…και ακομα υπαρχουν πολλοι χουλιγκανς.και μιλαμε για τις μικρες της αγγλιας…
τεσπα.τερμα το οφφ τοπικ γκαυς!
Το ξύλο βασικά πέφτει στην Αγγλία όπως έπεφτε και παλιά, με τη διαφορά ότι πλέον έχει μεταφερθεί από τα γήπεδα στα σοκάκια και τις παμπ…
Τα γηπεδα τους πλεον ειναι εκκλησια και ενταξει, σπανιο επισης να πεσει ξυλο για οπαδικους λογους οπουδηπωτε στην Αγγλια.
αντε γαμω το ξεσταυρι!επιτελους!
Φυσικά εννοείς οποιοδήποτε γήπεδο. Γιατί στους δρόμους μπορεί να σε καθαρίσουν αν μπλεχτείς σε κανένα καβγά. Με είχε προειδοποιήσει ένας δάσκαλος Αγγλικών παλιά και μου λέει “Αν πας σε καμιά παμπ πες τους ότι είσαι Ελληνας γιατί λόγω της προφοράς θα νομίσουν ότι είσαι από άλλη πόλη και ήρθες για καβγά”. :!:
Φαντάσου τώρα να σε μαχαιρώσουν για μια ομάδα, μερικοί άνθρωποι απλά δεν έχουν ζωή ασχολούνται με τα πιο ασήμαντα πράγματα…[-X
με το γηπεδο τι παιζει??? ακυρωνεται επειδη δεν θα φταιχτει και ενα Mall μαζι ??
δεν είναι μόνο ένα mall.
ένα τέτοιο έργο δεν γίνεται χωρίς ένα business plan και μια μελέτη βιωσιμότητας.
αυτό σημαίνει ότι αναλύονται πολλοί παράμετροι και αυτοί που εκπονούν το business plan κυρίως από την πλευρά του Βωβού είδαν ότι οικονομικά χωρίς τις συγκεκριμένες παραμέτρους, η απαιτούμενη απόδοση δεν βγαίνει.
επιχειρηματίες είναι δεν είναι κυβερνητική ή φιλανθρωπική οργάνωση.
καλα τωρα βγαινουν εκτος πλανων…?? στην τελικη εσας πρεπει να σας νοιαζει το γηπεδο και μονο. σας βλεπω σε καμια λεωφορο παλι…
Ε, βλεπεις αυτο που μετραει στο modern football einai to business plan… Και μ αυτο να συμφωνουνε κι οι οπαδοι!!!
Τεσπα, εγω δεν εχω πατησει σε κανενα mall αρα δεν προκειται να πατησω κ στο νεο γηπεδο