Παναθηναϊκός

ΟΚ thanks για την απαντηση αλλα μαλλον δεν ειναι ακρινως ετσι. Στα δικα σου “πετρινα χρονια” μηπως θυμασαι σε τι ακριβως κατασταση ηταν ο Ολυμπιακος? Επιπλεον, κατα τη διαρκεια τουλαχιστον των δυο τελευταιων σεζον (για παλαιοτερα δεν θυμαμαι) πριν αρχισει η Κοκκαλοκρατια, δηλαδη 1994-95 και 1995-96 (τα 2πρωταθληματα του ΠΑΟ δηλαδη), ο Ολυμπιακος ειχε κερδισει αρκετα “πεναλτυ” (αν δεν κανω λαθος περισσοτερα απ’οτι ο ΠΑΟ) αλλα τοτε ειχατε και το επιπλεον προνομιο να μην μπορειτε να ευστοχησετε ουτε σε πεναλτυ!!!#-o Κανε μια ανασκοπηση, δες ποσα ΧΑΜΕΝΑ πεναλτυ ειχε ο ΟΣΦΠ εκεινες τις περιοδους, τα οποια ΑΝ ειχαν μπει ελα να μου πεις μετα ποιος θα ειχε παρει και αυτα τα πρωταθληματα…:wink:

Ξερω, δεν μιλαμε με ΑΝ…:stuck_out_tongue:

Ή ισως αντιστοιχη με αυτην της Καλαμαριας περσι…

…δηλαδη να επαιρνε ο γαυρος ΚΑΙ αυτο το πρωταθλημα στα χαρτια!!!#-o:p:p:p

Θοργκαλ δε μου απαντησες ομως…

Την Παρασκευη εχω κανονισει να παω με τον Εντοϊ και 3-4 ακομα παιδια για βαφλες. Θα τον ρωτησω και αν δεν ντραπει που θα ειναι και οι αλλοι μπροστα και μου πει I’ll let you know!!! OK?:smiley:

Ασε ρε φρουλη!

ΑΝ όντως είναι έτσι, ο Παναθηναϊκός που ακριβώς φταίει;

Αν εγω που ειμαι γαυρος και διαιτητης σφυριζω υπερ του γαυρου…ο ολυμπιακος τι φταιει?

δε φταίει ο γαύρος, εσύ φταις. ουστ αλήτη.

Χριστουγεννιάτικη αποκάλυψη:

Έχω ασφαλείς πληροφορίες τι έγινε στην επίμαχη περίπτωση Εντόι

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, έχοντας μάθει το μάθημά της από το προπέρσινο 3-3 που δεν έγινε 3-4 την τελευταία στιγμή από καποιους λίγους που δεν “ήξεραν” (Ντρούλιτς, Οφορίκουε, Πίτσος που σκόραραν και Ουέλιγκτον που απέκρουσε στη γραμμή, καθώς και όσοι έδωσαν πάσα για να σκοράρουν οι παραπάνω, όσοι έκοψαν τους πάικτες του Παναθηναικού σε άλλες ευκαιρίες κτλ κτλ) και απηυδησμένη από τα “δικά” της παιδιά που ενώ “ήξεραν” της έβγαζαν την πίστη να της κάνουν τη χάρη (Βόκολος στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ που “ήξερε” αλλά άφησε να πάει το 93 για να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟ τρεις μπαλιές χωρίς να σκάσει η μπάλα στο έδαφος για να σκοράρουν) αποφάσισε να μη διαθέσει για συμμετοχή τους δικής της ιδιοκτησίας Μάλαρτζ και Δημούτσο, ξέρωντας ότι αν θέλει να “αγοράσει” το παιχνίδι αυτοί θα ήταν οι πρώτοι που θα έφερναν αντίρρηση, και τον “δικό της” Εντόι παρόλο που είχαν ξεχάσει να κάνουν συμφωνητικό ίδιο με αυτό που έκαναν στους άλλους δύο (άτιμο Αλτσχάιμερ). Για να είναι σίγουροι λοιπόν αυτή τη φορά, ενημέρωσαν τους 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές και επειδή έναν δεν τον βρήκαν, διέταξαν τον διαιτητή (είναι γνωστές οι σχέσεις του ΠΑΟ με τους διαιτητές) να τον αποβάλλει. Έτσι πλέον με 10 στους 10 να “ξέρουν” ο ΠΑΟ πήρε μία ακόμα έυκολη νίκη στο Ηράκλειο, σαν αυτή που μας συνηθίζει τα τελευταία χρόνια…

Τι άλλο θα ακούσουμε… #-o

Δεν έχεις και πολύ άδικο…

Mάλλον πρόκειται για “χιουμοριστικό” κέιμενο. Που το βρήκες;

δικο του πρεπει ναναι!!παντως μια χαρα τα λεει!!!

Αλήθεια δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά;

Εγώ το έγραψα. Είχε σκοπό να είναι σαρκαστικό, αλλά δεν ξέρω τελικά αν πέτυχε… :?

πετυχε πολυ καλα φιλε!!:wink:

Ωχ, ωχ, για να το λέει ο WISE καταλαβαίνεις.

Μπορεις να μου εξηγησεις τον χαρακτηρισμο?:-k Ευχαριστω και Χρονια σου Πολλα!

Δεν σου φτάνει το ροκινγκ; Θέλεις να αρχίσεις να αρθρογραφείς και στο Ντέρμπυ; :p:lol:

καταλαβαινεις ρισπεκτ που εχει το παληκαρι δηλαδη…:slight_smile:

Eπειδη εισαι αεροπορος :lol::lol::lol:
Αστεισμος ηταν ρε Θαναση χαλαρωσε

Είμαι οπαδός της Gonzo και όχι της Γκόντζο δημοσιογραφίας! :lol: