Παναθηναϊκός

Ο Βυντρα δεν φορούσε κάποτε κόκκινα παπούτσια και για αυτό τον κράζατε;
:p:lol:

Σοβαρά τώρα, δεν είδα το ματς δεν έχω άποψη…

ναι αλλα ο βαρουχας ειπε οτι αν η μπαλα εβγαινε κορνερ μετα που την ακουμπησε ο γεωργεας θα ηταν κορνερ και οχι πεναλτυ…δε το καταλαβαινω αυτο,επειδη δε βγηκε η μπαλα πεναλτυ???μπαλα βρηκε πρωτα και μετα ναι βρηκε τον ρουκαβινα!!ακομα πανως και οι διαιτητες εχουν διαφορετικες αποψεις…

Ο Λεοντίου ήταν αυτός

Όταν η μπάλα βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου, σταματάει το παιχνίδι. Οποιαδήποτε παράβαση γίνει μετά δεν ισχύει (εκτός αν είναι χτύπημα εκτός φάσης). Άρα αν έβγαινε η μπάλα κόρνερ και σταματούσε το παιχνίδι η επαφή μετά θα ήταν σα να μην είχε γίνει. Αν η επαφή γινόταν πριν βγει η μπάλα και πάλι θα ήταν πέναλτι

θα προλαβαινε να ριξει κατω τον ρουκαβινα γιατι η μπαλα γκελαρε και δε πηγε ευθεια…οποτε εσυ εκει τι θα εδινες???

Αντί να αναλογίζεστε το ότι δεν έχετε πλήρες ρόστερ για να κάνετε πρωταθλητισμό, αντί να σκέφτεστε ότι ο Ζιλμπέρτο δεν μπορεί να σπρώξει τη μπάλα σε κενή εστία , αντί να βλέπετε πως ο Τεν Κάτε έχει εμμονές με παίκτες επιλέγετε να συζητάτε για διαιτησία. Καλά πάτε . Συνεχίστε.

Επαναλαμβάνω, αν η μπάλα βγει πριν την ανατροπή, η ανατροπή δεν σφυρίζεται. Αν η ανατροπή προηγηθεί και μετά βγει η μπάλα, σφυρίζεται. Η περίπτωση που μου περιγράφεις είναι η δεύτερη. Το ίδιο θα ίσχυε και αν έβγαινε άουτ, όχι μόνο στο κόρνερ.

Μήπως πρέπει να ανοίξουμε και ένα θρεντ που θα εξηγούμε και θα μαθαίνουμε τους κανόνες; :-k

Το κακό είναι πως τα ίδια ισχύουν και για τον ολυμπιακό αλλά αυτός τη βοήθειά του την πάιρνει όποτε χρειάζεται και τότε θυμόμαστε να μιλάμε για την κλάση των παικτών. #-o

Δε πειραζει,κατι χρωσταγε ο Κυρος στην Αεκ:p

και εγω σου επαναλαμβανω οτι ο κωστης ρωτησε το βαρουχα οτι αν απο τη στιγμη που ακουμπησε τη μπαλα ο γεωργεας μετα εριχνε το ρουκαβινα και μετα εβγαινε κορνερ τι θα ηταν??ο βαρουχας ειπε κορνερ…κανονισμους ξερω επισης γιατι επαιζα ποδοσφαιρο…

1ον, δεν ήταν ειρωνικό το σχόλιο λυπάμαι αν το εξέλαβες έτσι. Είναι ειλικρινές ερώτημα και δεν απυθύνεται σε εσένα.
2ον, αν ο βαρούχας είπε ότι δε θα ήταν πέναλτυ αν έβγαινε η μπάλα μετά την ανατροπή, τότε κάνει λάθος.

δεν το πηρα ειρωνικα απλα επισημανα οτι επαιζα μπαλα για να μην νομιζεις οτι μιλας με καποιον αδαη επι του θεματος…:slight_smile:

Μάλλον δεν έχουμε χρειαστεί και πολλή βοήθεια φέτος… :wink:
Φαίνεται και από την βαθμολογία.
Κια η διαφορά κλάσης παικτών -ειδικά φέτος- βγάζει μάτια. :!:

Διαφωνώ σφόδρα και στα δύο αλλά αν αρχίσω να το αναλύω θα καταντήσω σαν τους γραφικούς που βγαίνουν στα ραδιόφωνα και αυτός είναι ο λόγος που αποφεύγω να γράφω στο αθλητικό κομμάτι του φόρουμ. :roll:

Ναι, το ξέρω πως το αποφεύγεις και το σέβομαι. Κακώς πάω να σε “παρασύρω” :wink:
Τα λέμε από κοντά κάποια φορά. :slight_smile:

Λοιπόν ένα πράγμα έυχομαι να μην αλλάξουν τους διαιτήτες με υπολογιστές και κάμερες. Κάθε χρόνο οι οπαδοί έχουν το ίδιο χόμπυ, οι μεν ευνοούνται από την διαιτησία και οι άλλοι όχι και ο πανικός γίνεται κανονικά. Τουλάχιστον έχουμε κάτι να ασχολούμαστε αφού το θέαμα ήταν σκάτα ΄σχεδόν σε ολα τα παιχνίδια.:lol:

Το ματς δεν το είδα αλλά ένα είναι σίγουρο, ο παο είναι τελειωμένος και για φέτος με αυτό το -9. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να προσέξει το Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρει το κύπελλο μπας και σώσει την χρονιά.

να μπω και εγώ στην παρέα σας ??

βαζελίνα και γω 8)

:slight_smile:

Εμπα αμεσως τωρα. Γουελκαμ εννοω! Επιτελους και μια οπαδος της ομαδας στο τοπικ:thumbup: Πες μας ποσο sexy ειναι οι Βυντρα, Μαντζιος8O:p

τι να πω??

δεν μπορώ να τον περιγράψω !!!

είναι ΘΕΟΙ + ΚΟΥΚΛΟΙ !!!

την τετάρτη ποιοι παίζουν?

Πανθρακικός - Παναθηναϊκός νομίζω Σάββατο εεε ?? :roll:

Και με πιανει ναυτια :dizzy:

Την τεταρτη δε παιζει κανεις, απλα παιζει να βγει η αποφαση του συμβουλιου επικρατειας για το γηπεδο.

Το σαββατο σωστα παιζουμε με τον Π-Anthrax