καμια από τις 2 κινήσεις δεν καταλαβαίνω απόλυτα.
ο Ολλανδός ανάθεμα και αν έχει καταλάβει κανείς τι θέση παίζει. ούτε μπάκ, ούτε χαφ.
ο Μάτος αδικείται. ναι δεν παίζει καλά όποτε του δίνεται ευκαιρία, αλλά με μια στο μήνα τι απόδοση να πιάσει.
επιθετικό ή αμυντικό θέλουμε, μέσο παίρνουμε.
και βγαίνει και λέει ο Πατέρας ότι θα γίνουν 2 μεταγραφές.
που σημαίνει ότι ή επιθετικό ή αμυντικό δεν θα πάρουμε.
εχω μια υποψία πως η φήμη που βγήκε και έγινε πληροφορία είναι λίγο επικοινωνιακό τρικ, για να τους θορυβήσουν πριν βγάλουν την απόφαση τι μπορεί να προκαλέσει η στάση τους αυτή…
όσο για σήμερα κρατάω τη θέληση κάποιων παικτών να παίξουν ακόμα και όταν σε αυτό το γήπεδο κερδίζεις με 0-4.
Ακόμα κι έτσι αδικούμαστε, γιατί έπρεπε να παίζουμε με παίκτη παραπάνω.
Πάντως εγώ όταν είδα τις εμφανίσεις των σκουληκιών μελαγχόλησα, γιατί μου θύμισαν την αγαπημένη μου Πάρμα που τη διαλύσανε οι Γκαγκάτσηδες και οι Μητρόπουλοι της Ιταλίας και τώρα τραβιέται στην γ…μένη τη Serie B…
το πέναλντι δεν πρέπει να ήταν.
είναι λίγο περίεργη φάση, όπως και στο χέρι του Ρεγκεϊρο που μαλλον είναι.
ο Άρης ήταν απαράδεκτος, δεν μπορούσε να αλλάξει πάνω από 3 πάσες.
πρώτο ημίχρονο εκνευριστικός ο Νίνης που ήταν μέσα, αλλά με πολλά λάθη.
το ματς το έχασε ο Ερναντεθ όταν ο Μπατιον ήταν ανύπαρκτος και βγάζει τον Γκαρσια που ναι μεν δεν έπαιζε καλά, αλλά με το που ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο είχε μια τρύπα ΝΑ με το συμπάθειο στον άξονα.
Σίλβα, Μάντζιος, Ρουκάβινα και ο Καραγκούνης οι καλύτεροι από εμάς. Δεν πιάσαμε καμια φοβερή απόδοση αλλά ο Αρης παραήταν ψόφιος.
Η Παναθα καλα επαιξε αφ΄οτου ο χαζος Ερναντεθ εβγαλε ανεξηγητα το Νατσο Γκαρσια, ο οποιος δεν ηταν καλος αλλα γεμιζε την τρυπα στο κεντρο.
Εχω βεβαιωθει οτι οι ρεζερβες μας ειναι καλυτερες απο τους πρωτους, στο δημιουργικο κομματι τουλαχιστον.
Αν επαιζαν ποτε στο Καραισκακη, θα χαμε καβα 3 γκολακια ανετα (αν εισαι γαβρος, δεν ποσταρεις τακτικα στο τοπικ του ΠΑΟ και δε χρησιμοποιεις το γιουζερνειμ Κρισπ, αγνοησε αυτο το σχολιο)
Ρουκα λατρεια, 8 γκολ για πλακα με ουτε ενα ματς βασικος.
Αν εδιναν 16-20 μυρια, θα παιρναν Νιλμαρ και Αλεξ πακετο απ το Πορτο Αλεγκρε, και μαζι την προκριση στους 4 του Τσου Λου. Αλλα ουτε στα ονειρα τους.