Παναθηναϊκός

όχι ρε γμτ, θα βγάλουν κ λεφτά οι μέτοχοι αυτή τη μεταγραφική περίοδο :lol:

Φετος εχω χασει το πολυ 4 ματσακια. Αν συμβει δεν ξαναπαταω με τιποτα. Καλα για του χρονου δε το συζητω. Ακου απο Νιλμαρ, αλεξ στον Τσιμπουρ.

ΠΕΚ= Παναθηναικη Ενωση ΚΑΒΟΥΡΗΔΩΝ

Καλα, αν δωσουν τον Ιβ για να παρουν το μαλακισμενο τον Τζιμπουριαρη τι να πω. Θα ειναι απιστευτα αμπαλοι. Αν και η “συναλλαγη” λεγεται πως εκφραζει τις επιθυμιες του κ.Αντωνιου:-k οποτε δεν μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση… Δηλαδη συγγνωμη αλλα οι Ρουκα και Πετροπουλος ποσο χειροτεροι ειναι απο το πιθηκι?#-o

Και ο συγκεκριμενος εχει πει διαφορα κατα καιρους εναντιον της εξεδρας του ΠΑΟ κυριως οταν επαιζε με τον Πανιωνιο. Ας τον φερουν και ας απορουν μετα γιατι βριζουν οι οπαδοι του ΠΑΟ τους παικτες του…
Καλυτερα ΚΑΝΕΝΑΝ παρα κατι τετοιο. Θα δωσουν και τον Ιβ απο πανω#-o ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!8O

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ Νο2:

[I]Απο το site της “ΠΑΕ”:

100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!
22-01-2009

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κορυφώνει τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του με μια λαμπρή γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ.

Η ιστορία των 100 χρόνων του μεγαλύτερου ελληνικού αθλητικού συλλόγου θα τιμηθεί όπως της αξίζει, καθώς θα βραβευτούν οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του Παναθηναϊκού, που λάμπρυναν με την παρουσία, το ήθος και τις επιδόσεις τους τον Ελληνικό αθλητισμό στην πορεία ενός ολόκληρου αιώνα.

Μορφές από το Ποδόσφαιρο, το Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη θα χρωματίσουν με την παρουσία τους μια γιορτή, στην οποία οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με πληθώρα happenings και να απολαύσουν αγαπημένους τους δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Τη γιορτή θα “ντύσουν” μουσικά με τα τραγούδια τους οι Στέλιος και Άγγελος Διονυσίου, Γιώργος Δημητριάδης, Matisse και C: REAL.

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια (συμβολική τιμή ? 2) θα διατεθούν στην Ένωση “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ” (www.mazigiatopaidi.gr) που αποτελείται από 10 κοινωφελείς φορείς, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι οποίοι ξεκίνησαν το 1996 την κοινή συνεργασία τους με σκοπό να ενώσουν ισότιμα και αρμονικά τις προσπάθειές τους για τα παιδιά σε ανάγκη.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, ενώ τα σημεία και οι ώρες διάθεσης θα είναι τα ακόλουθα:

Γήπεδο Λ.Αλεξάνδρας (Θύρα 4): Καθημερινές, 10:30-18:30.
Boutique ΠΑΟ: Ημέρες και ώρες καταστημάτων.

Χαλάνδρι: Παπάγου 8, 210-6841585.
Μοναστηράκι: Πανδρόσου 47, 210-3216230.
Γήπεδο ΠΑΟ: Τσόχα (Θύρα 9-11), 210-6437333.
Περιστέρι: Σαρανταπόρου 52, 210-5770100.
Περισσός: Βυζαντινών Αυτοκρατόρων 31, 210-6470970.
Μαρούσι: Ηρ. Αττικού 12Α, 210-8094134

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (801 111 1908 - 2108094111), καθημερινές 10:30 - 18:30.[/I]

Καλα ειστε απιστευτοι εσεις εκει περα ε!!! χαχαχαχα ΑΙΩΝΙΟ RESPECT!! :lol3::lol3::lol3: Αυτη ηταν η ΤΕΡΑΣΤΙΑ συναυλια ενος πολυ μεγαλου συγκροτηματος που δεν εχει ξαναρθει ποτε στην Ελλαδα για να τιμηθει η ιστορια του Παναθηναϊκου???:evil: Την παλευεται καθολου ρε γελοιοι? Εγω με αυτα τα “ονοματα” που διαλεξατε δεν θα τιμαγα ουτε τα γεννεθλια της σκυλας μου!!#-o

ΟΚ, θα παρω εισιτηριο μονο και μονο επειδη τα λεφτα θα πανε για καλο σκοπο αλλα θα το σκεφτω πολυ αν θα παω. Και αν το κανω σιγουρα θα φυγω μολις αρχισει το τρελο κεφι με τη συναυλιαρα (ελπιζω να ειναι στο τελος).

Μπραβο ρε, δηλαδη εχει αρχισει να μου λειπει ο Τζιγκερ!!!:lol:

Τραγικα πραγματα! Κατι σαν τα διοικητικα της ΑΕΚ δηλαδη!:lol:
Μ’αρεσει που ειχαμε ανοιξει και τοπικ στις συναυλιες γι’αυτο και συζητουσαμε ολο μεγαλα ονοματα!#-o

Παντως με 2 μιση και Ιβ, θα τον εδινα και με κορδελα τον Τζιμπουρ.:smiley:
Και σε τελικη αναλυση, αφου τσαμπα τον εχετε τον Ιβ, τον χαραμιζετε στον παγκο.

οποιον αεκτζη ρωταω παντως θελει τον ιβ!

και γαύρο να ρωτήσεις πάλι τον θέλει.
και βάζελο να ρωτήσεις πάλι τον θέλει.

μόνο ο Κάτε έχε σκαλώσει, εκτός και αν συμβαίνει κάτι που δε λένε.

Είναι πραγματικά ανεξήγητο γιατί όποτε μπαίνει παίζε το λιγότερο συμπαθητικά!

Και οκ όσο φιλότιμος και αν είναι ενδεχομένως ο Μελίσης εγώ στην ομάδα μου θέλω να βλέπω τον Μάτος αμυντικό χαφ που θα δημιουργήσει και λίγο παιχνίδι. Τι ηλιθιότητες είναι αυτές τώρα…

Είναι η δεύτερη φορά μετά την Κύπρο που πραγματικά έχω στραβώσει υπερβολικά με τον Ολλανδό και τις μαλακίες χειρισμούς του.

φαινόταν.

μπράβο Τεν Κάτε.
φαινόταν από χλμ η παπαριά που ετοιμάζες.
σταδιάλα και με το κάθε μαλακισμένο που αμέσως ψωνίζεται ότι είναι παιχτούρα.

O Ρουκαβινα γιατι πηρε κοκκινη απευθειας?

ΥΓ Με το Ιβανσιτς κατι παιζει σιγουρα εξωαγωνιστικο… ο ανθρωπος ειναι παιχταρας

Ποια αεκ ρε,η αεκαρα δεν ειναι για τετοιες παλτουδιες,σε μας στειλτε τον,ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ:p:p

στράβωσε με τον αμυντικό σε μια στημένη φάση και ενώ δεν παιζόταν καν η μπάλα μεσα στην περιοχή και τον πάτησε.

σοβαρα τωρα ο μελισσης επαιξε αμυντικο χαφ?WoW

μας μάγεψε όλους και αυτούς.

στο πρώτο ημίχρονο αμυντικό χαφ, η μπάλα δεν κατέβαινε με τπτ.
στο δεύτερο ημίχρονο ως στόπερ, το ένα λαθος μετά το άλλο και μια τρύπα στο κέντρο της άμυνας μεγαλύτερη από της Τζίνα Τζειμσον.

Δεν σας φταιμε εμεις,θελατε να ψωνισετε φτηνα,ας μας δινατε 5-6 εκατομμυρια να παιρνατε τον Κνολ:p:p

:D:D:D:D

Eυτυχως που μυριστηκα τι παιζει και δε μας ειδα σημερα. Ελεος, πρωτη φορα που συμφωνησα με το Γκοτζο στη ζωη μου (ελεγε για τα πειραματα του ΤενΚατε). Αλλα η αλλη μιση αληθεια που δεν ειπε ειναι οτι οι μεγαλομετοχοι με την ανακοινωση που χαν βγαλει τον οδηγησαν στα πειραματα.

Κατα τ’ αλλα, ολοι που δουλευουν στην ομαδα, δεν εχουν καταλαβει οτι δεν ονειρευομαστε αυτη το συνοθυλευμα. Και για να ανατραπει αυτη η σαπιλα πρεπει να δουλεψουν με καθε κοστος (πχ ο Βγενοπουλος να αντιπαρατεθει στον Κοκκαλη, ο προπονητης να σταματησει τις δημοσιες σχεσεις και να βαλει μεσα τους καλυτερους, οι παιχτες να σταματησουν το κωλοβαρεμα)

ρε μαγκες ελεος…απαραδεκτος σημερα ο τεν κατε δεν λεω…αλλα μην βγαλουμε και παιχταρα τον ιβα…μονο καλα στημενα εχει…μπαλλα δεν ξερει…το περιεργο ειναι που δεν παιζει ο ματος…παιχτης που ο παο συνολικα εδωσε 6 μυρια για αυτον…κια αντι του βραζιλανου μου βαζει εναν παιχτη που σε σωματοδομη θυμιζει σταθη ψαλτη…τον μελιση…λιγος και ο μουν…μονο γρηγορος…τιποτα αλλο…δεν ηξερε τι να κανει την μπαλλα…αν μας ειχε δοθει ομως το καθαροτατο πεναλτυ ισως να μην τα λεγαμε τωρα αυτα…rukavina,clayton,gabriel,simao,gilberto,matos,spyropoulos,ninhs…για μενα σε αυτοι πρεπει να μεινουν στην ομαδα και επιγοντως να αποκτιθουν παιχτες μεγαλης αξιας…θελουμε δεξι μπακ,2 κεντρικους αμυντικους και ενα μεγαλο φορ…αλλα ο κυριος αντωνιου θεωρει οτι η ομαδα ειναι πληρης…

Δίκιο έχει ο Αντωνίου.
Αν έδιναν στον ΠΑΟ τα 153 πέναλτι που του έχουν κλέψει φέτος τώρα θα ήταν πρώτος με 25 βαθμούς διαφορά.

Έτσι και αλλιώς αν έδινε ο βάζελος στην ΑΕΚ τον ϊβανσιτς για τον Τζιμπούρ θα έκανε μία ανταλλαγή που δεν τον συμφέρει.
Αλλά εδώ συζητάνε να δώσουν και λεφτά… #-o
Το μέγεθος της ποδοσφαιρικής ασχετοσύνης αυτών που κάνουν κουμάντο στον βάζελο από κάτι τέτοια φαίνεται.

Ρε παιδιά, προφανώς και ξέρει μπάλα ο Τεν Κάτε, αλλά από κάτι τέτοια καταλαβαίνεις γιατί πάντα ήταν βοηθός και όχι πρώτος προπονητής. Δηλαδή, έχει φτάσει Φεβρουάριος, και ακόμα πειραματίζεται; 8O
Οι πειραματισμοί είναι μέχρι το πολύ τον Οκτώβριο. Η μόνη λογική θα ήταν αν έπαιζαν χθες κάποιοι νέοι παίκτες, αλλά τώρα; :-k

Καλα, εσας σας δινονται ακομα και αυτα που δεν υπαρχουν οποτε καλυτερα να μην μιλατε.:wink:

Αλλα μαλλον μιλας με τη σιγουρια του “δημοσιου” ως διορισμενος…