Παναθηναϊκός

στο μπασκετακιον η Παναθα θα παρει το 5ο αστερακι και οι γαυροι θα μας προσκυνουν…

Στο ποδοσφαιρακιον ομως?

Ε, εκει θα παρουμε το δευτερο (εχουμε ηδη 19 ΟΛΟΚΛΗΡΑ πρωταθληματα) και θα τρεμετε γιατι εσεις εχετε μοναχα 3 και σε 10 χρονακια θα σας εχουμε φτασει. Και τοτε δεν θα μπορειτε να κανετε τιποτα γιατι θα εχει πεθανει και το Κοκκαλισταν.

Μου το ειπε τσιγγανα πως θα τον πατησει καγκουρο οταν θα παει για μεταγραφικο σαφαρι στην Αυστραλια το 2016!!!

Σε παρακαλώ πες μου τι παίρνεις, θέλω πραγματικά να μάθω.

Μετρό και μετα λεωφορειο.

Για που; :-s

Χαιρομαι, γιατι εμεις δεν πανηγυριζουμε σαν τρελοι επειδη κερδισαμε ανετα μια ομαδα απο την Κρητη…[-X
Αυτα αλλωστε ειναι επιτυχιες για μικρες ομαδες!!!:yes:

Δεν ειναι απλα μια ομαδα απο την Κρητη.Ειναι το παραρτημα σας :smiley:

Σωστα, αλλωστε αυτο φαινεται και απο τα αποτελεσματα της συγκεκριμενης ομαδας τοσο περσυ οσο και ολα τα τελευταια χρονια γενικοτερα στα παιχνιδια της με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ…

ΥΓ1: Αληθεια, ποτε σας εκοψε τελευταια φορα βαθμους το παραρτημα στην εδρα σας? Ειχες γεννηθει?:-k

ΥΓ2: Μηπως και ο Εργοτελης ειναι παραρτημα του ΠΑΟ? Μηπως και η Αρτμεντια που “καθησε” και εφαγε το γκολ στο 90?:lol: :lol: :lol:

ΥΓ3: Τι θα λεγανε ολοι οι "αντικειμενικοι"¨αν το σκορ ημιχρονου στο ΠΑΟ-ΟΦΗ ηταν 5-1 και μαλιστα μετα απο τετοια τεραστια αποδοση του ΟΦΗ??? Ειδικα αν ειχε προηγηθει “ευρωπαικη αποτυχια” του ΠΑΟ…

ΥΓ4: Μακαρι για τον ΠΑΟ να ειχε και ο “θρυλος” τετοια παραρτηματα…

Τελικα εισαι βαζελος ή εισαι με τη Σελτικ? :lol: :lol: :lol:

καλά ναι,αν ήταν 5-1 στο ημίχρονο ματς ΠΑΟ-ΟΦΗ…:lol:
4 βαθμουλάκια δεν μας πήρε πέρσι ο ΟΦΗ?ή περισσότερα?:-k

Ε ναι, αμα ηταν 5-1 το ημιχρονο του ΠΑΟ-ΟΦΗ θα ηταν “περιεργο” αποτελεσμα. Με Γκαλετι, Λουα Λουα λογικο να ριχνεις 5αρες, με Ρομερο, Παπαδοπουλο οχι και τοσο…

Mωρε εγω Celtic ειμαι αλλα φετος παμε απο το κακο στο χειροτερο (γιατι?:frowning: )… πχ σημερα χασαμε 3-2 απο τη Hibernian8O ενω οι μισητοι αλλοθρησκοι κερδισαν 3-0 το παραρτημα(!!!:stuck_out_tongue: ) του γαυρου στη Σκωτια, την Aberdeen, και πλεον μας παιρνανε 2 βαθμους… Και στο Champions League σκατα, 2-0 απο καποια Σαχταρ.:frowning: :frowning:
Ετσι και γω παρηγορουμαι παρακολουθωντας την υπερομαδα που χτιζουν τα αδερφια μας εδω στο Ελλαντα, that is, Panathinaikos!!!:smiley:

E, σουτ, λιγα λογια για τον τρισμεγιστο, τον τεραστιο, τον γητευτη της μπαλας, τον διαστημικο τριπλαδορο ROMERO!!! Μπορει 1,5 χρονο να εκανε πως δεν ξερει τι συμβαινει γυρω του για να παραπλανησει εχθρους και φιλους αλλα σημερα να 2γκολ και τα σημαδια δειχνουν πως Η Προφητεια ολοκληρωνεται: Σταλθηκε στη γη με εντολη του Κυριου με εναν και μονο σκοπο: Να κανει τον ΠΑΟ την πρωτη δυναμη στο διαγαλαξιακο ποδοσφαιρο (μετα τη Σελτικ φυσικα!)!!!
Παμε μωρη μαλλιαρη τρελαρα Αργεντινα μου!! ΡΟΜΕΡΟ ρε απιστοι!:lightsabre:

0-1 από Ρομέρο

0-2 από Ρομέρο

0-3 από Σάλπι

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=103548

Παμε μωρη ομαδαρα!!!

Θα τα σαρώσουμε όλα και φέτος… Θα πάρω μάλλον φανέλα Αλβέρτη είναι γαμάτη…

Εγω εχω μια προπερσινη (του αρχηγου εννοειται) που ολως τυχαιως τη φοραω τωρα (!!!8O ) αλλα η φετινη επιβαλεται!:wink:
Χρυση φανελα για τον 5 φορες (με τη φετινη) χρυσο Πρωταθλητη Ευρωπης και Αυτοκρατορα της καρδιας μας!!!:bow:

ξερει κανεις τι γινεται με τον φυσσα??

τι να γίνεται?κάνα μέγα σκάνδαλο?
θα παίξει κι αυτός…

Στην Ελτσε ο Βικτορ Σαντσεθ. Επιτελους βρηκε ομαδα, επαιζε να παει στην Καντιθ αλλα ειχε χαλασει εκει η μεταγραφη του.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=103602