Παναθηναϊκός

Κλασικό παιχνίδι Παναθηναϊκού στην Ευρώπη για να πάρει αποτέλεσμα. Και το πήρε!
Με κόντρα διαιτησία, παρόλα αυτά τα κατέφερε. Μπάλα βέβαια δεν είδαμε, αλλά χαλάλι.
Ο Καραγκούνης όσο και να μας σπάει τα νεύρα, βάζει κάτι γκολάρες στην Ευρώπη απίστευτες!
Ο Μάντζιος ή που θα μας τρελάνει α λα Βέρντερ, ή που θα μας κάνει να χτυπιόμαστε.
Με πιο επιθετικογενές σχήμα, έχουμε ελπίδες. Η άμυνα της Βιγιαρεάλ δε μου γέμισε το μάτι.
Πάμε γερά!

εχω δει πολλη βιγιαρεαλ φετος, την εχω βαρεθει πια…γι αυτο δεν ειδα καν το ματς σημερα :stuck_out_tongue:

παντως το 1-1 ειναι πολυ υπουλο σκορ, γιατι η βιγιαρεαλ εξω θα σκοραρει, ειναι απ τις ομαδες που αν κατεβουν να παιξουν επιθετικα θα το βαλουν το γκολ και αυτο δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισει ο παο, οντως απο κανα σκορ τυπου 1-0, δεν το συζητω καλυτερο ειναι(γενικα το γκολ που πετυχε ειναι χρυσαφι, αλλαζει ισορροπιες)…

τωρα δεν ξερω πως κατεβηκε σημερα, αλλα ο επαναληπτικος δεν θα να ευκολη υποθεση…

μια ερωτηση γιατι βαριεμαι να ψαχνω…κατεβηκε με guille franco και rossi μπροστα?

Mηδένα προ του γάβρου μακάριζε.

Εντάξει πολύ καλό αποτέλεσμα σίγουρα, αν σκεφτείς με 7-8 παίχτες κάτω του μετρίου.

Μπάλα παίξαμε λίγη μετά το γκολ μας. Κι η Βιγιαρεάλ τίποτα σπουδαίο, πολύ φλύαρη για ισπανική ομάδα.

Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτεροι εδώ μέσα που θα απλωθούν στο μεγάλο τερέν του ΟΑΚΑ.

Καλό θα ναι να παίξουν λίγη μπάλα εδώ οι δικοί μας. Αν κατεβάσει πάλι 5 αμυντικούς θα μαστε για κλάματα.

Οutshined τα πες περίφημα για το Μάντζιο, τα ίδια σκεφτόμουν κι εγώ όταν τα έβλεπα.

Και τώρα ο γκάφρος.

Α, και ο ίδιος διαιτητής δεν αδίκησε μόνο εμάς. Αδίκησε και το ΟΣΦΠ στο 7-0 με τη Γιούβε (γιατί δεν είχε σφυρίξει τη λήξη στο 5’ :p:lol:)

Καλα 2 προκρισεις μας εχουν κλεψει τα κορακια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα:p

Σφαγη σημερα,αλλα με ισπανικια ομαδα τι περιμενατε…ΟΑΚΑ προβλεπω πολυ ξυλικι(αγωνιστικο)

Έχω και μια απορία.

Ο Silberto πότε περιμένει να κάνει καλό παιχνίδι; Με τον Θρασύβουλα;
Υποτίθεται ότι οι μεγάλοι παίχτες είναι για τα μεγάλα ματς!
Σήμερα, μόνο προς το τέλος άρχισε να γκαζώνει (!!!)

στοιχεία που άκουσα στο ράδιο για Ζιλμπέρτο.
Ήταν με διαφορά ο πρώτος παίκτης του γηπέδου σε τρέξιμο με πάνω από 12 χμλ που θεωρείται εκπληκτικό.
Πιο κάτω ήταν ο Σιμάο και ο Σένα με 1,5-2 χλμ λιγότερα από τον Ζιλμπέρτο.

ο Ζιλμπέρτο δεν μου άρεσε αλλά…
έχανε την μπάλα όταν έπρεπε να την κρατήσει και έκανε λάθος πάσες με τη μια.
αν το σκεφτήτε σε αυτό έχουν μερίδιο και οι συμπαίκτες με την κίνηση που (δεν) κάνουν.

επίσης, όποιος δεν είδε τη μπάλα που έπαιξε στο 2ο ημίχρονο στη Βρέμη ο Ζιλμπέρτο και στο Μιλάνο…
http://opraktwr.blogspot.com/2008/11/0-1.html
http://opraktwr.blogspot.com/2008/11/werder-bremen-panathinaikos-0-3-cl-08.html

κατεβάζει και βλέπει.

γκούμας, κάρα και μάντζιος δύσκολα για κυριακή.

Δεν αμφισβητείται η αξία του παίκτη! Προφανώς!
Για σήμερα μιλάω. Δεν μου άφησε καλή εντύπωση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Τέλος πάντων. Κυριακή κοντή γιορτή. Με … Σπάθα!

Μπορείς να θυμηθείς το τελευταίο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟ από το οποίο έχετε δίκαια παράπονα; Πάντα έχετε υπέρ σας διαιτησίες στο Καραϊσκάκη τα τελευταία χρόνια…

ρε πραγματικα αντι να χαρειτε που πηρατε αποτελεσμα καλο μεσα σε ισπανια, κανετε θεμα για το σπαθα, για το ντερμπυ της κυριακης?
μου κανει εντυπωση που ασχολειστε μετα απο μια βραδια τσσουλου με ολυμπιακο…εδω εμεις ζηλευουμε που θα αποκλειστουμε στους 32 απο stettien στο ουεφα και εσεις ειστε κοντα να περασετε στους 8 του τσουλου και εσεις κανετε θεμα για το σπαθα? πραγματικα δεν παιζεστε

Define τα τελευταία χρόνια:-k

@haliseco: Με το ΤσουΛου έχουμε ρεβάνς σε 2 βδομάδες. Εξάλλου εμείς πανηγυρίζουμε από τη φάση των 8 και πέρα :stuck_out_tongue:

από το 2004 και μετά δε μπορώ να σκεφτώ σημαντικό παράπονο σας σε μεταξύ μας ντέρμπυ. Απεναντίας, θυμάμαι να έχετε βάλει κάτι γκολ από σέντρες που είχαν βγει εκτός και κάτι αστεία πέναλτυ (πιο αστεία από την αστειότητα τη δικιά μας με το Θρασύβουλο). Άσε που και στο τελευταίο μεταξύ μας αγώνα η σημαντικότερη σας φάση ήταν οφ σάιντ.

Με λίγα λόγια, κακώς φοβάστε τα μεταξύ μας ματς. Από τον Ευθυμιάδη και μετά τα κουκούτσια μάλλον σας χαρίζονται στα μεταξύ μας ντέρμπυ…

Γενικα καλο αποτελεσμα αλλα ετσι οπως πηγε το παιχνιδι μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερο.Μερικοι μουρμουρανε για το συστημα και δεν τους καταλαβαινω.Στα ισια τετοιες ομαδες δεν μπορουμε να αντιμετωπισουμε!Καλυτερα ετσι παρα να μαζευω καθε τοσο τη μπαλα απο τα διχτυα!

Ακομη,με βαση το συστημα που επαιξει ο τεν κατε γιατι δεν εβαζε βαβζινιακ βυντρα κ σαριεγκι στο κεντρο της αμυνας ωστε να παιξει στη φυσικη του θεση ο σπυρο και να γλιτωσουμε και τα καρδιακα απο τον γκουμα?

Οσο για τον ρεφ, για μενα η αποδοση του φανηκε απο τις αντιδρασεις του ζιλμπερτο.Παιχτες με τετοια εμπειρια ξερουν ποτε κατι δεν παει καλα!

PS: Βαλτο ρε μαντζιο εκει να τρελαθουμε!
PS2: mrwahtisname το εφτιαξες το sopcast?

αχ μωρη αρρωστια να μας πεθανεις θες??να μας τρελανεις εντελως?αλλη μια φορα ειμαι περηφανος για την ομαδα μου.

στα αγωνιστικα τωρα.δεν πιστευα οτι 8α αντε3ουμε στην πιεση και την μπαλαρα της βιγια…οντως σε μερικα 1-2 την εψαχνα και γω την μπαλα.ποσο μαλλον ο γκουμας και ο νιλσον.χεχε…
απιστευτα γρηγορη ομαδα απο τη μεση και μπροστα.ο ροσι ειναι μεγαλη παιχτουρα.
δυσκολα θα τους καταφερουμε στη ρεβανς.ποσο δηλαδη χειροτερη ομαδα να γινεται εκτος εδρας?αν ημασταν τυχεροι σημερα που δεν φαγαμε 2 δεν 3ερω ποσο θα συνεχιστει η τυχη και στην αθηνα…
για την διαιτησια τα ειπατε.απλα να αναφερω οτι διαβασα σημερα πως μερικοι οπαδοι του παναθηναικου τον αναγνωρισαν στο αεροπλανο και πηγαιναν και του δινανε συγχαρητηρια και του λεγνε καλα λογια (ηταν ο διαιτητης του ιστορικου 7-0 ).τλκ επρεπε να του σκασουν 2 κουτουλιες του αλητη!
ελλας-ευρωπη-παναθηναικος

Χαχα. ψιλοαθλιοι ημασταν σημερα αγωνιστικα, αλλα με την γκολαρα του Καραγκουνα και την απιστευτη τριπλα του Μαντζιου αμεσως μετα που πηγε να γινει το 0-2 πηγαμε να χασουμε τα μυαλα μας παλι!!!:smiley: Ειναι απιστευτο, να εχεις παρει 1-1 εκει μεσα με τοσο αθλια εμφανιση (και αρκετη τυχη) και να νιωθεις ξενερωμενος ελεω του καραγκιοζη του Αυστριακου που προφανως το ειχε παιξει “ασσο” και αγχωνοταν!:lol:

Πολυ καλη η Βιγιαρεαλ. Κατα την γνωμη μου η καλυτερη ομαδα που εχουμε αντιμετωπισει φετος στην Ευρωπη απο τον Ιουνιο που παιζουμε… Ομορφο και γρηγορο ποδοσφαιρο αλλα θα δουμε αν μπορουνε οι σπανιολες να χορεψουν τοσο ομορφα και στην Αθηνα με συνοδεια οχι τη “μελωδεια” (για αυτους) της σφυριχτρας του Αυστριακου αλλα των… ασματων της εξεδρας!!!

Ευτυχως εχω ηδη παρει το εισιτηριακι μου! Θα ειμαι στη διπλα ακρινως θυρα απο εκει που θα καθομαι AC/DC!:smiley:

Δεν νομιζω πως σημερα κυνηγησαν κατι λιγοτερο απο τη νικη. Μαλιστα ειχαν πει πως το ιδανικο θα ηταν ενα σκορ-προκρισης του στυλ 2-0 ή 3-0… Στην Αθηνα ακομα και το 2-2 (αν παει “καπως” το παιχνιδι) μπορει να τους βολεψει…

Νομιζω το ειχε κανει σε καποιο παιχνιδι αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο. Μαλλον στην Ελλαδα…

Κληρωση! Θελω Γιουβε, Λιβερπουλ ή Πορτο!!:smiley:

Μόνο…?:twisted:

Καλα, μετα το σημερινο, οπως και να ειναι η διαιτησια την Κυριακη, υπερ μας θα μου φανει!!:lol:

Αδερφε, συμφωνω 100%!!! Τωρα εχουμε εσας την Κυριακη+ακομα 2ντερμπυ με ΑΕΚ (αφου περασε) αλλα προσωπικα θα αλλαζα ολα τα αποτελεσματα στα παιχνιδια αυτα με μια προκριση στους “8”. Θελω να μεινει το “ονειρο” (αυταπατη καλυτερα…) ζωντανο οσο το δυνατον περισσοτερο. Γιατι ειλικρινα δεν ξερω ποσο συντομα θα μπορεσουμε να ξαναπαιξουμε προημιτελικα CL… Αυτες οι νυχτες με γεμιζουν ρε, με εσας δεν χανομαστε!! Και του χρονου παλι μαζι σας θα παιζουμε!:lol:

ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ, ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ…

Ε ρε πουστη,και ελεγα να το παιξω Χ στο στοιχημα,ακομα τα κλαιω τα λεφτα μου:(

Μονο εγω δεν καταλαβα τι εννοει ο ποιητης;:expressionless:

o ποιητής εννοεί πως πριν από κάθε διπλό στην Ευρώπη γίνεται και ένα γεγονός - ατύχημα με νεκρούς όπως το Σάμινα και η 11η Σεπτεμβρίου, αν και έχουμε πλέον πολλά αποτελέσματα για να ισχύει στατιστικά…:stuck_out_tongue:

δεν το περίμενα πάντως η τελική γεύση που θα μου έμενε από το ματς να ήταν αυτό το “ρε γαμώτο…”.

Οκ όλοι ξέρουμε τι περιμένουμε από το Ζιλμπέρτο αλλά τέτοιοι παίκτες έχουν και άλλο ρόλο μέσα στο γήπεδο. Ο Ζιλμπερτο είναι αυτός που θα τα βάλει με το διαιτητή όταν αδικείται και κανονικά ο διαιτητης πρέπει να κάνει τουμπεκί. Είναι ο μόνος που φωνάζει ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή. Επίσης, ο εκνευρισμός του ήρθε όταν στο κέντρο μας ζάλισε με τα φρου-φρου και τα φάουλ υπέρ της Βιγιαρεάλ.

Πιο γραφικός από όλους ο Πελεγκρίνι που όταν ρωτήθηκε για διαιτησία είπε ότι ήθελαν ένα πέναλντι στον Καθόρλα που οι ηλίθιοι μας έδειξαν 25 φορές για να δούμε και τις 25 το προφανές, ότι δεν έγινε τίποτα.

Αντι να δείχνουν για μισή ώρα την ντρίμπλα του Μάντζιου…Σκάφτο ρε αγόρι μου να γίνεις highlight για τα επόμενα 10 χρόνια στα σποτάκια του CL.

Αν ο Βαβζίνιακ με ελάχιστα ευρωπαικά παιχνίδια παίζει έτσι, έχει πολύ καλό potential. Πόσα μπράβο στον Λουκά, όσο τον έχουμε βρίσει, ενώ ο Σαριέγκι βγάζει απίστευτη ψυχή. Την Κυριακή όμως πρέπει να παίξουν 2 από τους 3. Ο Πολωνός στο τέλος δεν μπορούσε να αναπνεύσει, μάλλον από την κούραση και όχι από τη μπάλα.

Πάντως, έχοντας δει κάμποσα παιχνίδια, το passing game και γενικότερα η κυκλοφορία της Villareal συγκείνονται μόνο με της Barcelona και της Man Utd.

Πρώτη φορά γράφω σε θρεντ άλλης ομάδας, απλά θέλω να πω συγχαρητήρια στον Παο που κατάφερε με τόσο κόντρα διαιτησία να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην Ισπανία. Γκολάρα ο Καραγκούνης, δεν πιανότανε με τίποτα.

Γιατί πιστεύω ότι αν έπαιζε ο Ολυμπιακός θα μπαίνανε όλα μέσα της Βιγιαρεάλ, γαμώ την γκαντεμιά μου???:stuck_out_tongue:

Καλύτερα!!! Μην ξεχάσουν να το πουν και στον Νίλσον.

Ντάξει, καλό ήταν το αποτέλεσμα αν σκεφτείς ότι ναι μεν ο ΠΑΟ αδικίθηκε απο τη διαιτησια σε δυο φάσεις που κρίνουν το αποτέλεσμα, απο την άλλη το ύπερδημιουργικό στήσιμο με τους 8 αμυντικούς δεν νομίζω οτι άφηνε προσδοκίες για κάτι περισσότερο. Αν στην ρεβανς πάμε για το 0-0 τότε αντίο Τσου Λου, γιατι το δυνατό σημείο της Βιγιαρεαλ δεν είναι η αμυνα της. Αν παίζει και ο Γκονσαλο που είναι μεγάλη παιχτούρα τότε δυσκολεύουν τα πράγματα. Θέλουμε γκολ οπωσδήποτε…

μήπως τελικά είναι η προκαταληψη και η ψυχολογία που παίζουν ρόλο στον αθλητισμό.
τι εννοώ.

πολλοί γαύροι έχουν την εντύπωση που έχει ο shadowking και εν τέλει μάλλον θα γινόταν αυτό! Πιστεύω πως το ίδιο θα έχουν στο νου τους και οι παίκτες της ομάδας και έτσι διαμορφωμένη η ψυχολογια.

αντίθετα, είναι η ψυχολογία που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στην ευρώπη ο ΠΑΟ. Ακριβώς το αντίθετο. Ακόμα και αν σέρνεται η ομάδα, στην Ευρώπη το πιστεύουν όλοι για κάποιο λόγο.

από την άλλη αντιστρέψτε το κλίμα στην Ελλάδα.

έτσι έχει δημιουργηθεί μια ψυχολογία “αδικίας” στην ελλάδα για ΠΑΟ και ΑΕΚ και “εύνοιας” του ΟΣΦΠ, όταν χρειαστεί.

μήπως τελικά η περιρέουσα ατμόσφαιρα και η a priori άποψη παίζουν σημαντικό ρόλο;

έλεος με σένα ρε αδερφε.
αν δεν παίξει ο Νίλσον δεξί μπακ, ποιος θέλεις να παίξει. βεβαίως και δεν πήγε καλά χτες, αλλά δεν είχε και εύκολο έργο.
Δηλαδή χτες δεν σου άρεσε ο Μάντζιος; Ή μήπως δεν προσέφερε ο Καρα?
κρίμα να έχουμε τόση μιζέρια σε αυτή την ομάδα.