Παναθηναϊκός

Αν ειχε ελπιδες για πρωταθλημα ο ΠΑΟ θα ημουν 99% σιγουρος οτι “βρωμαει” το παιχνιδι… αλλα εναν τιτλο ειχε ευκαιρια να παρει φετος, δυσκολα θα τον “πουλουσε”

το τσάμπιονς λιγκ δε χάθηκε ακόμα όμως.

βγαλτε ολη την κακια σας ζηλιαρηδες…

μαγκες μην ανησυχειτε…σε μια βδομαδα θα το χουμε ξεχασει ολο αυτο και θα πανηγυριζουμε την προκριση στους 8

:lol::lol:Μηδενα προ του τελους μακαριζε που λεμε…

ας μην κατέβουν καν με τη Βιγιαρεάλ.
δεν αντέχουμε άλλο.

Παντως εσεις δεν μας νικησατε μια φορα ετσι για το γοητρο ρε παιδι μ… Ουτε μοιαζατε ικανοι να νικησετε…

Σωστο!!! Ελεος πια!!!

H πλάκα είναι ότι χάζευα το τόπικ το πρωί, έβλεπα το ποστ του Ρούντολφ και γέλαγα από μέσα μου λέγοντας ότι είναι δύσκολο παιχνίδι. Αλλά λέω δεν ποστάρω…

Τέλοσπάντων, το παιχνίδι δεν το είδα. Επέλεξα να μην το δω, γιατί δε μου πάει αυτό το θέαμα για την ομάδα μου. Πιο πολύ στο μυαλό μου είχα το Χ, αφού δεν είχα στο μυαλό μου αυτό το αμυντικό χάλι. Ο πολωνός τελικά δεν έχει προσαρμοστεί. Ο Γκούμας για απόσυρση. Για το Λουκά δε λέω κάτι, κουράστηκα, το παιδί κοιτά να παίξει μπάλα, απλά κάνει πολλές γκάφες. Είναι εργατικός και φαίνεται, απλά είναι παίχτης ψυχολογίας κια στην κακή του μέρα τα κάνει θάλασσα. Κακώς τον έβαλε δεξί μπακ όταν έχει παίξει όλα τα ματς στόπερ (ο Μουν που ήταν?)

Εγώ πάντως δε δίνω και πολλή σημασία. Τα χουμε ξαναπάθει, και θα τα ξαναπαθαίνουμε. Κι έχω πει ότι οι παίχτες διαλέγουν παιχνίδια. Αν ο ΠΑΟ πάει στους 4, ποιος θα θυμάται τη σημερινή ήττα.

Πιο πολύ μ’ απασχολεί η έδρα μας. Ας πάρουν απόφαση να φτιάξουν τη Λεωφόρο, ή να αγοράσουν κάπου μια έκταση και να φτιάξουν κλουβί, και μετά θα σου πω ποιος θα ξανακουνηθεί στην Ελλάδα.

Από τις λίγες φορές που διαφωνούμε στο τόπικ αυτό με τον Οutshined. Σαφώς και να κατέβουν με τη Βιγιαρεάλ. Υπό συνθήκες πιστεύω όχι μόνο ότι μπορούν να κερδίσουν, αλλά να πάρουν και το Ευρωπαϊκό. Ξέρω ότι θα χλευάσουν πολλοί αυτό που λέω, αλλά έχω άποψη για όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες, και καμία δεν είναι τέτοια που να μη σου επιτρέπει να έχεις πιθανότητες να τη νικήσεις. Δε μιλάω με βάση τι ονειρεύομαι, κάνω μια αποτίμηση, με βάση και τι έκανε η Εθνική, που έιχε στηριχτεί στο δικό μας μοντέλο.

Αν διαβάσετε δηλώσεις Ευρωπαίων παιχτών, όπως ένας μαυρούκος της Λιον (δε θυμάμαι όνομα), δίνουν τύχη στον ΠΑΟ και για τα ημιτελικά ακόμα. Κι εκεί να φτάσουν, εμένα που έχω διαρκείας πολλά από τα τελευταία μαύρα μας χρόνια, θα μου τα σβήσουν όλα. Αρκεί όμως τις ευρωπαϊκές επιτυχίες να ξέρουν να τις διαχειριστούν.

Giannis,έβγαλες πολύ χολή με το προκλητικότατο ποστ σου, ρε άνθρωπε. Γκομενίτσα? Μπορώ εύκολα να απαντήσω σε ανάλογο ύφος για το ποιος εκδίδεται στην Ευρώπη αλλά δε θέλω. Μη χαλιόμαστε για τις ομάδες ρε συ:please:

δυστυχώς φίλε Red Rum ίσως να μιλάω εν βρασμώ αλλά δεν την αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση.
δεν έχω όρεξη να τους δω να παίζουν.
τουλάχιστον δεν θα έχω άγχος την Τρίτη.
τι να πω.
δεν ξέρω πραγματικά.
δεν έχω επιχειρήματα, δεν έχω τίποτα
μια γεύση ξενέρας.

O ορισμος του μισθοφορου…

Περαστικα.

(Και δεν το λεω με ειρωνια.)

Μόνο εγώ έχω παρατηρήσει ότι κάθε ποστ “πάμε να γ…ουμε” του rudolf καταλήγει σε τραγωδία?:lol:

Ευτυχώς δεν είδα το ματς, χάρηκα όμως που το κάναμε 2-3 από το 0-3 που είδα στην τηλεόραση όταν παιρνούσα από μια καφεετέρια.:slight_smile:

Sorry man ειλικρινα:). Περισσοτερο με υφος καλαμπουριου το εγραψα παρα απο κακια. Για τον Ολυμπιακο της Ευρωπης πες οτι θες, δεν προσβαλλομαι. Ειμαι απο τους γαυρους που παραδεχομαι οτι ο Παναθηναικος ειναι πιο πετυχημενος στην Ευρωπη απο τον Ολυμπιακο… αλλα ρε φιλε δεν μπορω να φιλτραρω τις ευρωπαικες επιτυχιες και να μην γελαω μην την καταντια σας εδω στην Ελλαδα. Οπως και εσεις οι Παναθηναικοι κανετε το αντιστροφο:p

Oκ, σωστός. Γενικώς αν ο ένας μάθαινε κάτι απ τις επιτυχίες του άλλου θα πήγαιναν κι οι 2 μπροστά, το χω ξαναπεί.

Σκούρτζο σωστός για το 2ο που λες.

Θα δούμε πολύ Λάζαρο στα επόμενα ματς. Και αυτό καλό θα ναι, για τι είναι μπετόν το παιδί. Και καταλαβαίνει που παίζει. Ο οποίος είναι σέντερ φορ κι όχι αριστερό εξτρέμ. Ωράια, το μαθε τώρα κι ο τεν Κάτε, ο οποίος μάλλον ακούει πολύ Mastodon.:stuck_out_tongue:

Σε αυτο εχεις δικιο δυστυχως… ακομη και προπερσι που χασαμε τα δυο ντερμπυ με τον ΠΑΟ, ειμασταν καλυτεροι συνολικα απο την φετινη κακη εικονα που δειξαμε και στους δυο αγωνες.

Eιδα το ματς μετα το '70 και δεν μπορω να ξερω τι εγινε.
Αλλα ! Καποιες αποριες στο παρακατω κειμενο.

Ένας «διασυρμός» που πρέπει να ξεχαστεί

Τελειώνει το ματς, βγαίνει ο Διγκόζης και κάνει δηλώσεις ότι «καλύτερα να τρώγαμε σήμερα πέντε και να κερδίζαμε την Κυριακή την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα». Που πάει να πει ότι οι παίκτες των Σερρών κατέβηκαν στο ΟΑΚΑ έχοντας το μυαλό τους αλλού. Παρ’ όλα αυτά έριξαν τρία γκολ στον Παναθηναϊκό που είχε φέτος ως βασικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Βαρύ κι ασήκωτο να σε αποκλείει μια ομάδα που δεν το έχει καν στόχο. Κι όμως ο θριαμβευτής του «Μαδριγάλ» και ο… ηθικός νικητής του ντέρμπι παραδόθηκε στις ορέξεις της νεανικής ομάδας του Ούγκο Μπρος. Κι όμως θα έπρεπε στον Παναθηναϊκό να πάρουν στα σοβαρά τους νεαρούς των Σερρών μετά το 0-0 του πρώτου ματς. Σήμερα όλοι θα μιλούν για την άμυνα σουρωτήρι που έφαγε τρία γκολ.

Κατά τη γνώμη μου το πλέον σοβαρό πρόβλημα εντοπίζεται στην επιθετική ανάπτυξη. Εκεί εξακολουθεί να βασιλεύει η αμηχανία. Οι πράσινοι αδυνατούν να βρουν εύκολα και γρήγορα το δρόμο προς τα δίχτυα σχεδόν κάθε φορά που παίζουν με θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο. Ακόμα και όταν η άμυνά του δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Το να βγαίνουν στα πλάγια ο Βύντρα και ο Σπυρόπουλος γεμίζοντας προς την περιοχή του Ίλιτς συνιστά λύση ανάγκης κι όχι επεξεργασμένη επιλογή. Εδώ χρειάζεται μια ειδικότερη αναφορά στον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Έχοντας τον Σιμάο να του καλύπτει τα νώτα (πρέπει να) έχει την υποχρέωση να φτιάξει παιχνίδι. Να περάσει κάποιες κάθετες πάσες. Ο Βραζιλιάνος περιορίζεται σε ανώδυνες πάσες δεξιά κι αριστερά του. Το μόνο που ξεφεύγει από το πλαίσιο των τυπικών ανασταλτικών καθηκόντων του είναι η προώθησή του στην μεγάλη περιοχή. Ε, εκεί συνήθως εκείνο που πετυχαίνει είναι να χάνει κάποιες κλασικές ευκαιρίες. Το έργο έχει ξαναπαιχτεί στο ΟΑΚΑ οπότε σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση…

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με τον τρόπο που έπαιξε, εξέθεσε ορισμένους συμπαίκτες του. Σε τέτοια παιχνίδια οι άμυνες ξεκλειδώνονται και με προσωπικές ενέργειες όπως του Λάζαρου. Αλήθεια που ακριβώς είχαν κρυφτεί ο Κλέιτον, ο Ρουκάβινα κι ο Γκάμπριελ. Δια να μην πέφτουν όλα τα βάρη στον κόουτς. Η κατραπακιά ξεπλένεται μόνο με πρόκριση επί της Βιγιαρεάλ. Γι’ αυτό και τέτοιες ώρες περισσότερο από την αυτοκριτική επιβάλλεται η αυτοσυγκέντρωση…

1ο bold : Γελαμε :lol: Δεν καταλαβαινουν οτι μονο κακο κανει στην ομαδα αυτο ?

2ο bold : Aυτο δεν πρεπει να κανουν τα πλαγια μπακ ? :-k
'Η τωρα ανακαλυψαμε οτι δεν μας κανουν ?

3ο bold : Aυτη δεν ειναι δουλεια των δημιουργικων παιχτων του βαζελου ?

Edit : Τωρα ειδα οτι ειναι του Χελακη γιατι πηγα μεσω λινκ.

γεια σου ρε giannis καλαμπουρτζή.γελάσαμε πολύ,αλήθεια.
η καλή γκομενίτσα για σένα εμπεριέχει σκούπισμα και μαγείρεμα φαντάζομαι.
τέσπα.

Τραγικό ματς,το έβλεπα με πυρετό και νόμιζα είχα παραισθήσεις.Κακή εμφάνιση σε συνδυασμό με την ατυχία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου…
Ένας δώθε είχε γράψει ότι δε βάζει Γκάμπριελ και Κλέητον μαζί και έκραζε για αυτό τον Τεν Κάτε…
Ο Γκάμπριελ με τον Ρουκάβινα ήταν τραγικοί.Ο Χριστοδουλόπουλος όαση,αλλά τι να πεις,γίνονται κι αυτά στην μπάλα.

Το σύνθημα στις χαρές και στις λύπες μαζί,το λέμε μόνο στις χαρές ε?Α ρε βάζελοι αθάνατοι!

Xαλαρωσε man:) μια εδω, μια οταν θιγονται οι scorpions, δεν παιρνεις ευκολα απο χιουμορ φαινεται…

Μην τα λες παραεξω αυτα, γιατι θε με περασουν για φαλλοκρατη:(

Μπαλα ειναι ρε, χαλαρωστε… οταν την αλλη εβδομαδα ενδεχομενως περασεις στους 8, θα ειναι σειρα σου για καζουρα και για κραξιμο στην γκομενιτσα της Ευρωπης τον Θρυλο μας:p

δίνουμε τα χέρια

Tι κατάντια κι αυτή, από τα sold-out του Ιούλη στον εκωφαντικό αντίλαλο του άδειου ΟΑΚΑ. Αποχή και ξερό ψωμί. Και πολύ άργησαν οι οργανωμένοι να το πάρουν χαμπάρι. Και μην πει κανείς ότι στο ματς με τη βιγιαρεάλ αποχή, γιατί στην Ευρώπη οι παίχτες παίζουν σαν Παναθηναικός ενώ στην Ελλάδα απλά συμπληρώνουν ένσημα.

Γουστάρω Λάζαρο πάντως.

Edit: Πάλι έσκισε ο Λάζαρος. Είδα τα γκολ κονσέρβα. Πολύ καλές ενέργειες Σάλπι στο 1ο και το 30 γκόλ, αλλά άλλο είναι το σίγουρο. Ο Παναθηναϊκός είναι χειρότερος φέτος γιατί δεν έπαιζε ο παιχταράς Μαρσέλο Μάτος. Τι, γιατί και πως συμβαίνει τούτο και δε παίζει ας το λύσουν ο προπονητής και οι διοικούντες, πάντως είναι από τους 3-4 που θα θελα να μείνουν (η υπόλοιπη ομάδα να πάει στα τσακίδια, μιλώντας για βασικούς πάντα).

Οι οργανωμένοι δεν τραγουδάνε το “στις χαρές και στις λύπες μαζί”?
Αφού δε θέλουν να βλέπουν την ομάδα,στο καλό και να μας γράφουν.
Αλλά τι λέω,αύριο θα θέλουν κι αυτοί μερίδιο απ’την ενδεχόμενη επιτυχία της πρόκρισης…