Παναθηναϊκός

τι έγινε ρε παιδιά? σχεδόν 20 πόντοι ήταν η διαφορά όταν το άφησα το ματς :expressionless:

Ειμαστε ομαδα των εκπληξεων δεν μπορεις να πεις???:stuck_out_tongue:

Καουκένας και Λαβρίνοβιτς έδωσαν το κάτι παραπάνω. Ο Ζοτς κοιμήθηκε στο τέλος και το χασε το παιχνίδι. Πάντως δεν πιστεύω η Σιένα να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια στην Ιταλία.

Αν πάρει το πρώτο θα πάρει το επόμενο.:frowning:

Αν κερδίσουμε το πρώτο, όλα είναι πιθανά:)

Ντάξει η Σιένα είναι μια καλή ομάδα, δουλεμένη και με δυνατότητα να βγάλει άσσους απτο μανίκι . Από την άλλη μου φαίνεται περίεργο να χάσει ο Πάο τρεις συνεχόμενες φορές από την ίδια ομάδα. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την κατάσταση που θα είναι οι Λαβρίνοβιτς και Διαμαντίδης.

ο τσαρτσαρης δεν ξεχασε το μπασκετ ετσι ξαφνικα.απλα με τον Ομπραντοβιτς ο καθενας εχει το ρολο του-μικρο η μεγαλυτερο.Οντως μετα τον τραυματισμο εχει πεσει η αποδοση του αλλα δεν μπορω να τον κατακρινω με την καμια…ποσο μαλλον τον ζοτς…

παμε για νικη την τριτη…το μονο που φοβαμαι ειναι η διαιτησια εκει μεσα…:?

Ελα ρε χαλαρωσε!Ευρωλιγκα ειναι αυτη.Δεν παιζουν εδρες, η τουλαχιστον δεν κρινουν παιχνιδια(γιατι κι εμεις χθες πηραμε 2-3 σφυριγματακια στο πρωτο ημιχρονο).
Παντως αυτο που μου εκανε εντυπωση με τον ζοτς χθες ειναι οι αλλαγες του.Ειδικα προς το τελος οποτε επαιζε με 4 “κοντους” η σιενα εκανε κι αυτος τις αντιστοιχες αλλαγες.Αυτο στον πρωτο αγωνα δεν το εκανε και μια χαρα βγηκε.Χθες γιατι το εκανε???:?

Δηλαδη σορρυ κιολας αλλα ειναι γελοιο να κατηγορουμε πολλες φορες τους προπονητες (και στο ποδοσφαριο και στο μπασκετ).

Οκ, μπορει να ξεχαστηκε και να εκανε λαθος επιλογες σε καποια σημεια του παιχνιδιου, αλλα δεν φταιει αυτος που ο Πεκοβιτς και ο Μπατιστ εχαναν την μπαλα μεσα απο τα χερια τους και εφαγαν τζαμπα καλαθια στον αιφνιδιασμο…!!

To οτι ο Μακινταιρ μετα απο καθε σκριν εβγαινε αντιπαλος με τον ψηλο ποιανου λαθος ειναι??? Και να κερδιζε ο ΠΑΟ τα λαθη του Ζελικο δεν θα διαγραφονταν… Αλλα προφανως κ δεν ειναι κ μονο αυτο…

Πάο - γριές 3-0 στο γυν. βολευ

[SIZE=7]500[/SIZE] και τα μυαλά στα κάγκελα!!

Ενταξει στο γυναικειο βολει τα καταφερατε…:stuck_out_tongue:

Αλλα στους ανδρες και με διπλο μειονεκτημα εδρας περυσι, απο 3ος στην κανονικη περιοδο, ο Ηρακλης βγηκε πρωταθλητης. 8)

Τελικός απόψε.
Και το δείχνει η Νοβα γαμ… τον Σκαι…

Ναι ρε ομαδα!!!+19 μεσα στη Σιενα!:yahoo::yahoo::yahoo:

Μου φαινεται διεψευσε πολλους η ομαδα… Ουτε εγω δεν θυμαμαι απο ποτε εχει να κανει τοσο καλο ματς…

Μπράβο ρε ομαδάρα.

Αυτή η νίκη μου θύμισε τη νίκη επί της μπένετον το 96 με την τάπα του Στόγιαν στο Ρέμπρατσα που μας είχε πάει Παρίσι.

Δε χάνεται με τίποτα το Φ4.

Άντε νικήστε και την πέμπτη να τελειώνετε.

καλημέρα.

Eτσι μωρη ομαδα, να μην τους κερδιζεις, να τους ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΙΣ!!!
53 σερι αγωνες στην εδρα τους λεει αητητοι σε ολες τις διοργανωσεις χαχαχαχαχαχα!!:lol3::lol3::lol3:
Προσκυνηστε Τριφυλλι τωρα μαλακες Ιταλοι.:twisted:

Σε καποιο σημειο του παιχνιδιου τους ειχαν παρει διαφορα 30 ποντων !!! 8O

Τεραστια ομαδα. :respect:

Τεράστια νίκη!! Ανέλπιστο να νικήσουμε τόσο άνετα! Απλά θα περιμένω στο τέλος να πανηγυρίσω γιατί δε μου αρέσουν οι υπερβολές, όπως δε μου άρεσαν οι υπερβολές μετά την ήττα της Πέμπτης!!
Πάντως αυτός είναι ο Παναθηναϊκός των 4 ευρωπαϊκών!!

Επισης πρεπει να δωσουμε τα ευσημα και σε ζοτς σημερα.Ειδικα μετα το αντικειμενικα οχι καλο κοουτσαρισμα του την πεμπτη.Σημερα ομως εδωσε σεμιναριο λεμε…