Παναθηναϊκός

οντως νιλσον δεξια κ αριστερα εχει τρεις επιλογες : σεριτς , φυσσας , δαρλας…οχι βυντρα !!!:slight_smile:

φταει για ολα τα κακα ο αλητης!!!

απορω που τον βρικαν τ παλικαρι ειναι για τα μπαζα!!ουτε σεντρες δν ξερει ν βγαζει!!οχι οτι ο νιλσον ειναι παιχταρας αλλα σ σχεση μ τον βυντρα ειναι καλυτερυ λυση!!:slight_smile:

ο Βυντρα ειναι του υψους η του βαθους…μπορει να παιξει απιστευτα και μπορει να ειναι και τελειως αθλιος!Ο Νιλσον ειναι παρα πολυ πιο σταθερος…ειναι πολυ καλα ανασταλτικα και δημιουργει καλυτερα παιχνιδι…βεβαια θα κρινει ο Πεσειρο ποιος ειναι ο καταληλος…αυτη ειναι η δουλεια του! Εγω τον εμπιστευομαι τον Πεσειρο παντως…ο Παναθηναικος ειναι πολυ καλος φετος!

Eγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι αφου βρέθηκαν τρελοί που πληρώναν 1.8 εκατομμύρια 8O (!!!) δεν τον δώσαν…Έλεος :?

Απορω εγω που σας βρηκαν εσας και σας εκαναν φιλους του ΠΑΟ. Ο Νιλσον ας μαθει να παιζει λιγο αμυνα και θα ειναι πολυ καλη λυση μονο για αναπτυξη ειναι.

Ναι ρε οι αμπαλοι δεν ξερουν τιποτα και με τον Γκεκα λεγαμε τι τον θελουν οι γερμανοι και βλεπετε τωρα προφεσορες!!!

Εδώ ακριβώς είναι η ένταση μου για τη διοίκηση… Ότι ο Γκέκας ήταν από την αρχή μια χαρά παίκτης…ο Βύντρα όχι :stuck_out_tongue: οπότε πουλήστε τον να ησυχάσουμε…

Ναι σιγουρα και πριν φυγει ο Γκεκας κανεις δεν το γουσταρε ενω τωρα ξαφνικα ολοι εγιναν φανς του Γκεκα κατι σαν τους νεους οπαδους της τσελσι που ηταν Τσελσι πριν παει ο Αμπραμοβιτς. Να δεις που αν φυγει ο Βυντρα ξαφνικα θα γινουν ολοι Βυντρικοι.

Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι πάντως εγώ πάντα τον πήγαινα σαν παίκτη και ας μην το θεωρούσα κάτι φοβερό ως τεχνική κλπ απλά είχε καλή αίσθηση του χώρου και ήξερε πως να σκοράρει και που να βρίσκεται ώστε να γίνει αυτό… Και όταν τον είχανε δίωξει έλεγα ανοιχτά ότι ήταν λάθος γιατί μπορούσε να προσφέρει(επίσης εβρίζα και για τον λόγο που είχε φύγει…) Εσύ πίστευε ότι θες όπως επέτρεψε και σε μένα να πιστεύω ότι ο Βύντρα είναι άχρηστος…

Να πω ομως κατι…ο Γκεκας δεν τα πηγαινε καλα γιατι δεν εφτανε η μπαλα ως αυτον…δεν ηταν σωστη η αναπτυξη της ομαδας! Ο Βυντρα ομως ειναι πισω…εχει κυριως ανασταλτικα καθηκοντα!Αν εκει δεν πηγαινει καλα που δεν εξαρταται σχεδον καθολου απο αλλους παιχτες τοτε καποιο προβλημα εχουν οι ικανοτητες του!

Εντιτ: Μακαρι να δουμε καλο παιχνιδι σημερα και τελικα να κερδισει ο Παναθηναικος:D

Ανασταλιτικα μια χαρα ειναι επιθετικα δεν ειναι καλος (αν και φετος εχει δειξει ανοδο σε αυτον τον τομεα) γιατι πολυ απλα ποτε δεν ηταν ακραιο μπακ αλλα σεντερ μπακ.

Ο Πεσειρο θα ξεκινησει Μαντζιο και Δημουτσο αφηνωντας στον παγκο Ιβανσιτς και Ν’Ντοι…:-k

Για Ελιν οκ αλλα τον Βαγγελακη δεν καταλαβαινω γιατι τον εβαλε… τεσπα θα δειξει.

πιστευω πως δν εχεις δει πως ειναι ενα καλο μπακ!!οσο για τν μαντζιο τ ελεγα κ τ λεω οτι ειναι απο τους καλυτερους επιθετικους στην ελλαδα κ τ εδειξε κ σημερα!!φοβερη τεχνικοι κ ειναι απο τους λιγους που χρησιμοποιουν και τα 2 τους ποδια εγω πιστευω πως πρεπει να παιζει μαντζιος εντοι στην επιθεση!!

Ο Βύντρα γιαμενα μπαίνει άνετα στους 5 χειρότερους δεξιούς μπακ του πρωταθλήματος. Ο Νίλσον δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Ωραίος είναι ο Σέριτς. Επίσης και ο Δάρλας κάτι έλεγε. Για Μάντζιο/Τζιόλη γιαμενα είναι παικταράδες, άδικα κρυμμένοι, ακριβώς το αντίθετο του Παπαδόπουλου. Και ο Εντογιέ έχει πάρα πολλά προσόντα…

:lol2: :lol2: :lol2:

Φυσικα και εχω δει πως αγωνιζεται ενα καλο δεξι μπακ. Αληθεια ο Νιλσον τι παραπανω προσφερει απο το Βυντρα στην αμυνα ??? Τιποτα ειναι σαφως κατωτερος αμυντικα αλλα ειναι καλυτερος επιθετικα ομως παντα ο Βυντρα τα ακουει.

Οσον αφορα το Μαντζιο ξερω οτι εχει πολλες δυνατοτητες απλα παιζει λες και τα εχει ολα γραμμενα στα @@ του. Οταν εχει ορεξη οπως σημερα μπορει να κανει παρα πολλα και το εχει αποδειξει αυτο. Βασικα ο Μαντζιος πρεπει να μαθει να παιζει σαν σεντερ φορ και οχι σαν δευτερος. Μπορει να το κανει αλλα δεν παταει συχνα περιοχη γιατι δεν του αρεσει να παιζει σεντερ φορ. Στην τελικη βλεπουμε ολοι τι λειπει απο τον ΠΑΟ 2 χρονια τωρα ενα καθαρο φορ περιοχης.

χθες παντος επαιξε καθαρο φορ!

εσεις στον παοκ αν τον ειχατε αγαλμα θα τον κανατε!!:tomato:

Aγαλμα χωρις αυτια

Καλά εκείνο που έχασε ο Παπαδόπουλος ήταν απίστευτο?? Πωπωπω πόδι που θέλει, είναι τραγικός εδώ και καιρό αυτός.

Ο παοκ σας τον εδωσε τον μαντζιο…