Kαλό το παραμυθάκι σας, ειδικά όταν έχει δράκο - ναι αυτό τον κλάψα που έχετε στον πάγκο
Πάντως τις 41 βολές που χετε βαρέσει εσείς σε τελικό (το 97), δε θα τις φτάσουμε ποτέ.
Kαλό το παραμυθάκι σας, ειδικά όταν έχει δράκο - ναι αυτό τον κλάψα που έχετε στον πάγκο
Πάντως τις 41 βολές που χετε βαρέσει εσείς σε τελικό (το 97), δε θα τις φτάσουμε ποτέ.
Στον πρωτο αγωνα με τη Σιενα στην Ιταλια οι Ιταλοι εριξαν 2πλασιες βολες απο εμας αλλα εχασαν μολις με καμια 20αρια ποντους απο τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!:bye:
Αλλα αν εχεις μαθει να κλαιγεσαι…
Ρε φιλοι γαυροι ποτε θα σταματησετε την κλαψα για τις βολες?Ειλικρινα αυτο το επιχειρημα δεν στεκει.
Την τριτη στη σιενα εκτελεσαμε 13 λιγοτερες βολες.21 αυτοι 8 εμεις.Την πρωτη μαλιστα την εκτελεσαμε στα μεσα του 3ου δεκαλεπτου.Σημαινει τιποτα αυτο?
Σαφως και οχι, αλλα και παλι 20 ποντακια τους ριξαμε!8)
ΛΟΛ πεσαμε ολοι να τον φαμε!χαχαχαχα
Να σχολιάσω και τη χτεσινή μετάδοση που παίζει να είναι η χειρότερη που έχω ακούσει έβερ. Δεν ξέρω που το βρήκαν το παλικάρι που μετέδιδε αλλά πρέπει να είχε να δει μπάσκετ καμιά 10αριά χρονια, για να μην πω για τη σύνταξη και τη γραμματική του…
Εμενα, στο πρωτο ημιχρονο που ειδα γιατι μετα εφυγα, μου φανηκε απιστευτα θλιμμενος ηδικα στο σημειο που ο ΠΑΟ προηγηθηκε με 13 ποντους!!#-o Μιλαμε με το ζορι αρθρωνε λεξεις…
Ασε που πιο πολλες φορες στη διαρκεια του αγωνα ανεφερε το σκορ του ΡΕΑΛ-ΟΣΦΠ παρα του αγωνα που υποτιθεται πως μετεδιδε!:lol: Ρε, μπας και ηταν γαυρος το παλικαρι και τον βαλανε να μεταδωσει ΠΑΟ για καψονι?
Στην Ευρωλίγκα άλλος είναι ο πελάτης.
5-1.
Ίσως όταν σταματήσετε την κλάψα για τα πέναλτι.
Δεν ξέρω τι ήταν αλλά πριν ξεκινήσει ο αγώνας μας ανακοίνωσε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο είπε οτι περιμένει το τζάμπολ #-o
Και σε κάποια φάση που ξεφύγαμε, πήρε τάιμ άουτ η Σιένα και λέει αυτος " Ταιμ άουτ ο Παναθηναϊκός, το χρειάζεται" …
Προφανώς και δεν αναφερόμουν στις βολές που ρίχνετε στην Ευρωλίγκα αλλά στην Ελλάδα. Για αυτό κι επεσήμανα το ξένους διαιτητές.
Λογω της απεργιας των δημοσιογραφων, η περιγραφη ηταν απο την κυπριακη μεταδοση του αγωνα.
Γιαυτο μιλουσαν ετσι οι σχολιαστες.
Καταλαβα τι ειπες, απλα κι εγω ειπα οτι το ποσες βολες ριχνει μια ομαδα σε ενα παιχνιδι δεν καθοριζει την ποιοτητα της διαιτησιας.
Όταν μια ομάδα παίζει κυρίως με τρίποντα ενώ η άλλη παίζει μέσα στο καλάθι και τελικά η πρώτη καταλήγει να εκτελεί 10 και 20 βολές παραπάνω, τότε την καθορίζει.
Ολα ωραια και καλα, αλλα απο που και ως που ειδατε οτι ελενξε τα ριμπαουντ??Ειχε 19 επιθετικα προχθες η σιενα .19!.Ενταξει, ολοι ξερουμε οτι ειναι προβλημα του παο αυτος ο τομεας,αλλα ρε γαμωτο αν δεν το λυσει συντομα δεν θα εχει καλα αποτελεσματα ουτε με ο.σ.φ.π ουτε στο τελικο[αν περασει].Ειδικα στον τελικο αναμεσα σε μια εκ των μπαρτσα[ισως] και τσσκα που δεν χαριζουν καστανα…
Δεμ ξερω ποιος θα κερδισει σημερα στον τελικο του βολει απλα ενα μεγαλο μπραβο σε οσους τον οργανωσαν.Η οργανωση φαινεται τελεια και λοιπουν τα συνηθισμενα επεισοδεια.
Ζήλια ζήλια νανανανανα:D:!::!:
Μεγάλο θρίλερ πάντως, χωρίς βία γίνονται θαύματα:!:
:lol::lol:
παντως δεν ξερω ποιοι ειδαν χτες τον μητσικωστα, που τον σατιριζε και ξεστομισε τη κορυφαια ατακα… “ειχαμε φερει και σκάλα για τους πανηγυρισμους…”
:lol::lol:
Αν είναι δυνατόν πήγε ο κομπλεξάρα ο κοντογιαννακόπουλος να βρίσει τον υπερπαίκτη τον Αγκάμεζ. …
ωραία είναι και τα σημερινά ρεπορτάζ του ΠΑΟ, όπου διαβάζουμε την ομιλία του Τεν Κάτε, σύμφωνα με την οποία δε θέλει οι ομιλίες του να διαρρέουν και να τις διαβάζουμε μετά εμείς στα ρεπορτάζ!
Ψάξε βρες τώρα, ποιος είναι αυτός που παλεύει να σαμποτάρει τον Τεν Κάτε. Οι μισοί εκεί στον ΠΑΟ είναι εχθροί του! :lol:
Mιας και αναφέρθηκε ο τελικός βόλευ, είχαν πολύ πλάκα οι γνωστοί υπάλληλοι του ΟΣΦΠ που το παίξανε μαθητές για να μπουν μέσα. :lol:
Ένας απ’ αυτούς μάλιστα πήγε να κάνει και τσαμπουκά στους παίχτες μας…