Παναθηναϊκός

να μπω και γω στο τοπικ του ολυμπιακου και να παραθεσω την σουπερ ευρωπαικη πορεια του γαυρου???χιιχχιιχιχιχχιιχ εκει θα πεσει πολυ γελιο… Π****** της Ευρωπης ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ!!!:lol:

Μπες ελευθερα. Αλλα θα γραψεις και ποσα πρωταθληματα πηραμε και τι καναμε στα μεταξυ μας ντερμπι…

οχι…αφου εσεις δεν το κανατε τωρα γιατι να το κανω εγω?ειπατε μονο για τσ. λιγκ
τεσπα απλα θελω να πω οτι ενταξει δεν ειναι καλο να μπαινουμε στο τοπικ καθε ομαδας(ειδικα χρηστες που ειναι αντιπαλης ομαδας) και να την θαβουν!

Δεν το εκανες εσυ μετα το ντερμπι με την Αεκ?

Ω τι κομπλεξ Θεε…

Και ποιος μιλαει ρε για τεταρτες θεσεις σε ομιλο… χαχαχα

Και φιλτατε καραγκιοζη Παπανικολαου τη χρονια που αναφερεις πως ηρθαμε τελευταιοι με Μαντσεστερ, Βαλενθια και Στουρμ ημασταν ηδη στους 16 ε. Ναι εκει που πανηγυριζεις εσυ τωρα σαν τρελος επειδη βρεθηκες μετα απο 10 χρονια!!!:lol: Αλλα το οτι ο ΠΑΟ περασε ως το μεγαλυτερο αουτσαϊντερ απο ομιλο με Γιουβεντους, Λα Κορουνια και Αμβουργο ειναι ασημαντο ε. Και στον δευτερο ομιλο μαλλον δεν θελεις να θυμασαι τους διπλους αγωνες με Μαντσεστερ ε. 1-1 εκτος μεχρι το 81 με τους αγγλους να τα εχουν δει ολα και ισοπαλια στην Αθηνα σε ενα ματς μαγικη εικονα οπου ο ιδιος ο Φεργκιουσον δηλωσε πως “σημερα ερπεπε να εχουμε χασει απο τον Παναθηναικο με 4-0 αλλα ημασταν τυχεροι…”
Να σου θυμησω τι ακριβως εχει πει ο ιδιος ανθρωπος για τη δικη σου “πανευρωπαϊκα σεβαστη ομαδα”?:lol: :lol: :lol:

Οπως και το οτι περασαμε 2ομιλους σε μια χρονια (οσους δηλαδη εχει περασει ο “θρυλος” σε ολοκληρη την… ευρωπαϊκη του ιστορια) για να φτασουμε να παιξουμε με την Μπαρτσελονα ειναι επισης ασημαντο ε.#-o

Δεν με εκπλησει[-X . Κοπλεξ, γελοιοτητα και κατωτεροτητα δειχνουν ολα αυτα. Αλλα αυτο το ξεραμε…

Οταν κυριε Παπανικολαου σταματησεις να νοιωθεις αλλα και να εισαι κατωτερος απο τον Παναθηναικο ευρωπαϊκα ξανανοιξε το στομα σου για να πεις την επομενη μεγαλειωση βλακεια σου…

χαχαχαχαχαχαχαχα:lol: :lol: :lol:

Ακομα γελαω!!!:lol:

Πεστα ρε Θοργκαλ!

:-s :? :frowning:

Mηπως ποσταρε η κοπελα σου με το δικο σου account?:stuck_out_tongue:

Ο Παπανικολαου ειναι θεος ρε!!! Τον παω, μεγαλη μορφη. Δεν κανω πλακα!

δεν νομιζω…εγω μπηκα στο τοπικ που σχολιαζουμε το πρωταθλημα…εκει εχει δικαιωμα ο καθενας να σχολιασει οποιονδηποτε αγωνα…

Βασικα, απο τη στιγμη που δεν προσβαλει καποιον αλλον, ο οποιοσδηποτε user μπορει να ποσταρει ο,τι θελει οπου θελει…

ΥΓ. Ποιος ειναι ο Παπανικολαου?

ο ροκ έχει δικούς του κανόνες κ να τους ακολουθείς παλιομπετούγια κρισπ

8O 8O 8O
Παλιομπετουγια εγω???

Ε οχι και παλιο…

ρε πουστη αυτοι μπελουσι κ μεις??? ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ!!!

ακουσα για εναν σεντερ φορ απο την μαντσεστερ που ειναι απο την ανγκολα…ελπιζω να ναι καλος τουλαχιστον
ξερουμε τιποτα αλλο???

αυτό εδώ το σκούρο

Σε αλλο χρωματακι βγαινει?

[size=“3”]Με Δημουτσο και Μανουτσο
Θα φατε παλι …[/size]

Συμπληρωστε κατα το δοκουν…

:lol: :lol: :lol: καλο!!

αλλα αλλη μια νικη και σας καναμε πελατες!!! περσυ δυο νικες!!!

ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!:stuck_out_tongue:

ειδα οτι θα παρουμε πετροπουλο απο αιγαλαιο …αλλου ειδα οτι θα φυγει ο ενακαριρε για να αδειασει μια θεση ξενου κ θα ρθει ο μανουτσο…για να δουμε

Μου θυμιζει Σαριτς-Μαριτς εποχες:lol: :lol: