οι γαυροι οι ιδιοι λενε οτι δεν εχει λεφτα. Εδω ο Πρωταθλητης, βγηκε με εξωφυλλο που κ καλα αφηνε μπηχτες στον βαζελο που εχει θετικους ισολογισμους, και παροτρυνε τον θειο, να συνεχιζει να σας τρελαινει και ας μπαινει μεσα οικονομικα η ομαδα. Ο Πρωταθλητης ε, το επισημο προπαγανδιστικο οργανο της ΠΑΕ. Εδω περισυ ο γαυρος μονο και μο νο με τον αποκλειμσο απο τσουλου μπηκε μεσα 15+ εκατομμυρια. Την ιδια χρονια που εδωσε ενα σκασμο λεφτα για ντιογκο. Τον Μαρινακη τοτε τι τον ηθελε??
ΦΕτος ποσοι παιχτες εχουν ακουστει και ολο κολλατε στο οικονομικο. Σωθηκε ομως φετος με προκριση τσου λου σε συνδιασμο με τον αποκλεισμο βαζελου.
Σοβαρο ποστ απο σοβαρες πηγες
:lol::lol:
χεχ… ελα τωρα να μην γελιομαστε…τα ρεπορταζ του Πρωταθλητη κατευθειαν απο την ΠΑΕ ερχονται…Επισημο οργανο της ΠΑΕ εχει καταντησει…
Ε, λογικό, πού να βρούμε λεφτά για φέτος?
Τόσα χρόνια Ζιοβάνι, Ζάχοβιτς, Ζε Ελίας, Ζέτερμπεργκ, Καρεμπέ, Μπερμούδες, Άλβες (κόστισαν πολλά άσχετα αν δεν έπαιξαν μπάλα), Ριβάλντο, Γκαλέτι, Λούα Λούα, Αβραάμ, Ντουντού, Ντιόγο, Μέλμπεργκ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ??
και γιατι δεν ειναι ποτε αξιοπιστο?
αγορινα μου, εγω για το τωρα μιλαω. Τι σχεση εχουν οι αναφορες σου στο παρελθον. Προφανως και εχει δωσει απειρα φραγκα η ομαδα σου, δεν αμφισβητειται αυτο. Εγω αυτο που ειπα ηταν οτι μεχρι πριν μια βδομαδα οικονομικα δεν ηταν σε καλη οικονομικη κατασταση και αυτος ειναι ο βασικος λογος που δεν κρατησε τον Λετο. Αυτος ηταν και ο βασικος λογος που εδιωξε Βαλβερδε γιατι θα ειχε απαιτησεις στις μεταγραφες.
Κ ετσι προχειρα που τα αναφερεις, ειναι εμφανες οτι φετος ο γαυρος ΔΕΝ εριξε λεφτα για μεταγραφες.
εντιτ : γιατι δεν ειναι αξιοπιστο?? 1. Γιατι ειναι οπαδικη 2. Γιατι ειναι προεδρικη. Οποτε κυριος ρολος της οχι η ενημερωση αλλα η διαμορφωση του οπαδου, και η τσεπη του προφανως. Οπως καθε οπαδικη εφημεριδα. Δες και την “Πρασινη”.
Μα το Lemmy, αν έδινε ο Σώκρατες τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε ο ΠΑΟ για τον Λέτο θα τα θεωρούσα τα πιο πεταμένα λεφτά της της τελευταίας πενταετίας…
Για να τα βάλουμε τα πράματα στη σωστή τους θέση.
H Liverpool για τον Λέτο ήθελε 4,5 και ο Αργεντίνος που θέλαμε και που έκανε απίστευτη χρονιά στην Ισπανία πήγε στη ΤΣΣΚΑ με 6. Τον Γκαλέτι τον πήραμε με 2,5 (12 εμφανίσεις Εθνική Αργεντινής, βασικός στην Ατλέτικο) και τον Μπελούτσι τον πουλήσαμε με 5. Ο Ολυμπιακός πίστευε πως το Λέτο μπορεί να τον πάρει με λιγότερα μιας και καμιά λογική ομάδα δε θα έδινε τα 4,5 που ζητούσε αρχική τιμή η Λίβερπουλ, για έναν Αργεντίνο που δεν έχει εμφανίσεις με Εθνική Αργεντινής και δεν έκανε τη σούπερ ντούπερ χρονιά ούτε στην Ελλάδα (κι ας έχει ταλέντο).
Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έριξε χυλόπιτα στο Λέτο και δεν απέσυρε το ενδιαφέρον. Τον παίκτη τον ήθελε. Αλλά 4,5 δεν έδινε. Ο ΠΑΟ για επικοινωνιακούς λόγους (και κατά την άποψη μου και για λόγους που έχουν σχέση με το ότι γνωρίζουν πως έχουν τρισάθλιο scaouting και για αυτό προτίμησαν να ρίξουν τα λεφτά σε κάτι που ξέρουν και να εμπιστευτούν το τμήμα scaouting του Ολυμπιακού) επέλεξε να δώσει 4,5 εκ. ? για το Λέτο. Μαγκιά του και δικός του ο παίκτης. Ηρεμήστε όμως, γιατί ο Λέτο και στην αρχή της δικιάς μας χρονιάς πέταγε και τον θεωρούσαμε σούπερ ντούπερ. Η χρονια έχει ακόμη 8 μήνες (κι άλλο 1 τα πλέη οφ που θα παίζει ο ΠΑΟ :p). Κάντε υπομονή
Λετο:
[I]"Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ και απ’όσο γνωρίζω οι δύο σύλλογοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.
Πιστεύω οι πιθανότητες να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν είναι περισσότερες από 90%.
Περίμενα κίνηση από τον Ολυμπιακό όλες αυτές τις εβδομάδες αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέθεσαν προσφορά για να αγοράσουν τα δικαιωματά μου.
Δεν είναι θέμα χρημάτων. Ήθελα να παραμείνω στον Ολυμπιακό αλλά από τη στιγμή δεν ήθελαν να με διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου".
[/I]
Δεν αναιρεί τίποτα από ότι είπα Όταν ρωτάς τη Λίβερπουλ και ζητάει 4,5 εκ. ? που δε τα δίνεις γιατί να καταθέσεις πρόταση; Και μετά τι να έλεγε ο Λέτο; Ήθελε ο Ολυμπιακός να με έχει, αλλά δεν ήθελα εγώ και για αυτό πήγα στον ΠΑΟ? Κουδούνια θα του κρέμαγαν…
Είδα και τα γκολ που έβαλε. Στο πρώτο μάλλον μπερδεύτηκε ο τερματοφύλακας του παραρτήματος και νόμιζε πως έπαιζε ακόμα στον Ολυμπιακό ο Λέτο
To “δεν ηθελε η ομαδα να με διατηρησει στο ροστερ της” μου φερνει σε “δε με θελει η ταδε γιατι ειμαι σαν γαμω το σπιτι μου”.Κοινως εχω φαει χυλοπιττα που ειναι ολη δικη μου
Δεν μπόρεσα να δω παρά μόνο τα 25 πρώτα λεπτά του αγώνα και ως εκ τούτου δεν έχω σαφή άποψη. Πάντως στο πρώτο 25λεπτο η ομάδα δεν ήταν καθόλου καλή.
Ο Μπιέρσμιρ λογικά δεν μπορούσε να κατεβάσει μπάλα από δεξιά, ενώ το Δάρλα τον περνάγαν σαν σταματημένο. Κοινώς δεν είχαμε πλάγια μπακ.
Στο διαταύτα ο Μάτος μας αποχαιρέτησε. Αφού του γάμησε τη ψυχολογία ο ΤενΚατε τι να παίξει και αυτό το παιδί; Δανεικός και αυτός. Αν δεν έβγαινε ο Λέτο να δείτε γκρίνια για τον Ιβανσιτς που θα είχαμε.
Πάμε στην Ατλέτικο για μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
Ο οποιος Ιβανσιτς εβαλε και γκολακι στην νικη της Μαιντζ απεναντι στην Μπαγερν.
Ο Λετο εχει “βγει” σαν μεταγραφη με μολις 2 ματσ ?
όχι ρε συ, απλά λέω αν ο Λέτο αντί να βάζει γκολ ήταν αρνητικός πχ φαντάσου τι θα γινόταν τώρα. Θα έκραζαν όλοι που ο Ιβανσιτς “βγάζει μάτια” στην Μπουντεσλίγκα και ο Λέτο είναι παλτό… Από την άλλη δεν είμαι σίγουρος ότι δεν χωράγαν στην ίδια ομάδα. Π.χ. στη Μαιντς ο Ιβ παίζει προς τον άξονα, εκεί δηλαδή που έπαιζε στην αρχή σε εμάς και στην Εθνική Αυστρίας, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
προχτές πχ αν έπαιζε αντί για τον Χριστοδουλόπουλο κάτι μου λέει πως μόνο χειρότερος δεν θα ήταν…
Καταλαβα τι ελεγες για Λετο.Εννοειται οτι ειναι θετικος.
Θελει να αποδειξει πραγματα.Ο Ιβανσιτς δεν ειναι αριστερο χαφ.
Στον αξονα πρεπει να παιζει…
Ο Χριστοδουλοπουλος δεν μ’αρεσει.Ποτε δεν μ’αρεσε δηλαδη.
E δεν γινονται αυτα…
Πάμε ρε Βύδρα θεέ!!
Δεξια ρε φουστη μου εχουμε κανενα? ΕΛΕΟΣ!! Πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε Σειταριδη και ενα stopper.
Το βλεπουν ολοι!!!
ποσο εληξε?