Με δεξί μπακ τον Κόντη και αριστερό μπακ τον Χατζί παίζανε.
Δε μπορώ να πιστέψω ότι οι δικοί μας είναι χειρότεροι…
Με τον Μπιάρμιρ δείχνει λίγο να στρώνει η κατάσταση στο κέντρο. Το παιχνίδι με τη Γαλατά θα δείξει αρκετά πράγματα πάντως. Διάβασα ότι είναι σε καλή κατάσταση και βάζουν 3 γκολ μέσο όρο.
Mπράβο στον Red Rum που τα γράφει όπως είναι. Θεωρώ πως οι εμφανίσεις του ΠΑΟ με την Ατλέτικο πέρασαν στο ντούκου από τον τύπο (αντικειμενικό και οπαδικό) και έχουμε βρεθεί να ακείται δυσανάλογα πολύ μεγαλύτερη πίεση από τον τύπο στον Ολυμπιακό (με αποκορύφωμα την σημερινή απόλυση του Κετσπάγια)
E, ναι πίστεψέ το. Καλύτεροι-χειρότεροι, είναι 2 φορές πιο αξιόπιστοι. Θυμάσαι ποτέ καμιά γκέλα τους όσο έπαιζαν εδώ? Εγώ με τίποτα.
Μα είναι προφανή. Βέβαια, ο τύπος μεγενθύνει πολύ πιο εύκολα καταστάσεις όταν πρόκειται για σας, αφού έχετε και λίγο περισσότερο κοινό, αλλά και γιατί οι περισσότεροι γάβροι θα πάρουν αύριο αθλητική να διαβάσουν το χρονικό της απόλυσης και για τον προπονητή που έρχεται…
Βλέποντας φάσεις λοιπόν από το παιχνίδι Ατλέτικο - ΑΠΟΕΛ αναρωτήθηκα αυτά που λέει ο Red Rum. Μόνο που με πρόλαβε.
Δηλαδή, πόσο καιρό έχουμε να δούμε το Γκαλίνοβιτς να κάνει αποκρούσεις σαν του… Χιώτη;;;!
Προφανώς και είναι και θέμα τύχης να κρατήσεις το μηδέν (βλ. δοκάρι Φορλάν) αλλά και πάλι…
Ξέρετε την Πέμπτη τι ώρα παίζουμε;
20:00.
Ρε, εσύ έχεις πιάσει δουλειά ή μου φαίνεται?
Καλά, ήταν και τυχερό σήμερα το ΑΠΟΕΛ, τι να λέμε…έμεις από την άλλη και στα δυο παιχνίδια, πέρα από βυντρο-γκαφινοβιτς είμασταν και άτυχοι…Είδωμεν με την Γαλατά.
Υ.Γ1 Ελπίζω να μην βάλει βύντρα δεξί μπακ
Υ.Γ2 Ελπίζω να μην βάλει τον Γκάμπριελ στη θέση του Νίνη
Υ.Γ3 Ελπίζω μετά το τέλος του αγώνα να μην πώ ότι παίξαμε αμυντικά με το 4-3-2-1
Δεκτό έγινε από την ΟΥΕΦΑ να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στον αγώνα με Γαλατά.
Ας φορέσουν και για πρώτη φορά τη μαύρη φανέλα.
Όσον αφορά στο ματσάκι, μια θέση παίζεται και αυτή αφορά στο δεξί χαφ που θα πάρει ένας εκ των Χριστοδουλόπουλο-Νίνη-Γκάμπριελ-Ρουκάβινα. Οι πιθανότητες νομίζω είναι με τη σειρά που αναφέρω τα ονόματα.
Μεγάλο τεστ για τον Μικρό το Μαρίνο που θα χρειαστεί βοήθειες. Γενικά, γέρνουμε λίγο στα αριστερά.
Για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Ατλετικο. Επειδή είδα μεγάλο μέρος του είναι κλασσικό παιχνίδι που προκύπτει από την υποτίμηση εκ μέρους της Ατλετικο. Βεβαίως και αξίζουν συγχαρητήρια και στήθηκε καλα ο ΑΠΟΕΛ (αν ο Μπίδης ήταν πιο συγκεντρωμένος θα είχε προηγηθεί) αλλά η Ατλέτικο ανέβασε ρυθμό μόνο στο τελευταίο 10λεπτο όπου και έχασε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες με τον Φορλάν.
Πάντως, προκαλούσε στεναχώρια η ευκολία με την οποία αποκλειστήκαμε από την Ατλετικο και υπεύθυνοι για αυτό ειναι ο Γκαλίνοβιτς και η άμυνα.
Ευτυχώς, ο Μπιέρσμιρ φαίνεται να μαζεύει λίγο τα πράγματα και ο Σεϊταρίδης δίνει αξιοπιστία. Όπως όλα δείχνουν είτε αυτός είναι ο Ιτανζ, είτε ο Μούχα, είτε κάποιος άλλος αν ο Μάριο το επόμενο τρίμηνο δεν γίνει ξαφνικά Ντασάεφ θα χάσει τη θέση του μετά το Γενάρη.
Ωραίο παράδειγμα ρε συ, Ντασάεφ…
Βρε ας γινόταν ο παπάρας Νικοπολίδης ή Βάντσικ και θα είμασταν σούπερ…
Toσο καιρο δεν εδιναν την αδεια για το γηπεδο κ τυχαια θα την δωσουν λιγο πριν τις εκλογες?
Ε ρε τα μουνια ξυλο που θελουν…
εδώ κολλάει το “έβγαλε και η μύγα κώλο και έχεσε το κόσμο όλο”.
Δυστυχώς θα βγουν τέταρτοι στον όμιλο. Με το καλό δηλαδή μήπως και έρθουν 3οι, να έρθουν στο ΟΥΕΦΑ να του ξηγήσουμε το όνειρο του γαβρου του Πουρσαϊτίδη.
Μα σε παρακαλώ,πρόκειται περί προσωπικότητας…
Όλη η Ευρώπη παραμιλάει για το Χ χθες,όμως παραμιλούσε και για την 4η Ανόρθωση τελικώς πέρσι τις πρώτες αγωνιστικές.
Σίγουρα η άμυνα του ΠΑΟ ήταν προβληματική,αλλά:
στο μεν πρώτο ματς οι ευθύνες είναι κυρίως των αμυντικών χαφ (την πάσα που έδωσε ο Μάτος για το 1ο γκολ) αλλά και του Σπυρόπουλου.
στο δεύτερο ματς η μεγάλη γκάφα είναι του Μουν στο πρώτο γκολ,ενώ στο δεύτερο Βύντρα και Γκαλίνοβιτς.
Δεν είναι ό,τι καλύτερο στην άμυνα,τα ξέρουμε αυτά,αλλά μην συγκρίνουμε ένα ματς ομίλου που το Χ εκτός μπορείς να το πάρεις,με 2 ματς Αυγουστιάτικα που πρέπει να σκοράρεις,να κάνεις και να δημιουργήσεις παιχνίδι.
ξεχνάει ότι για να περάσουν την Κοπεγχάγη κοιμήθηκε ο Θεός.
επίσης, στα ματς με την Ατλετικο, έκατσαν πολλές οριακές συγκυρίες για να φανεί ότι αποκλειστήκαμε με τόση ευκολία.
X|AXAXAXASXAXAXAXXAXAXXA.
Τι συζητατε ρε?!
Πραγματικα ποιος τον γαμαει τον αποελ και την κομπλεξαρα το αμυντικο τους χαφ?
Και ναι οντως δεν ειναι παναθηναικος,ειναι δεκα σκαλιά κατω.
Hρθε η μερα που το ειδαμε και αυτο ! Εχουμε κανει τραμπα οι ομαδες μου φαινεται.
Εννοειται οτι τα ματς σας με Ατλετικο και το χτεσινο δεν εχουν καμια σχεση.
Αφηστε που ο Θρυλος της Κυπρου πηρε Χ :lol:
Mακαρι να τα πετυχαιναμε πουθενα τα μαλακιστιρια αλλα που τετοια τυχη… Ειχα κανει το λαθος να πανηγυρισω την προκριση τους επι της Κοπεγχαγης αλλα μετα που εμαθα απο τι σκατα αποτελειται η βαση των “οπαδων” τους (σιγα μην ειχα κατσει να ασχοληθω με τους ανυπαρκτους νωριτερα) πραγματικα τους σιχαθηκα.
Κριμα που δεν φαγανε 25 γκολ προχθες αλλα λιγη υπομονη, υπαρχουν ακομα παιχνιδια…
Δηλαδη ?
Eίναι γνωστοί φασίστες (η βάση τους ε.)
Α ναι.Κατι μου ειχαν ψιλοπει οι Κυπριοι απο την σχολη μου γι’αυτο.
γενικα αποτι μου εχουν πει και μενα καποιοι κυπριοι ΑΠΟΕΛ και ομονοια εχουν αντιπαλοτητες κυριως λογω πολιτικων πεποιθησεων αν θυμαμαι καλα.ετσι δεν ειναι?