Παναθηναϊκός

Ολα τα μεχρι τωρα ματς.

ΠΟΣΟ λουζερ παιζει να ναι αυτη η ομαδα πια:)

κι ομως ο παο βγηκε αλωβητος,απο το ματς αυτο,οπου ο κακος διαιτητης τον αδικησε μη δινοντας του πεναλντι.
αποτελεσμα:πιλαβιος-παο εναντιον αστερα:1-1

Τα περισσοτερα σαητ αυτη τη στιγμη γραφουν οτι ο Παναθηναικος “βραζει” με τη διαιτησια…

Τι λες μωρε μαλακα και συ?

Το ματς σημερα ειχε μια κιτρινη υπερβολικη αλλα σωστη με το γραμμα του κανονισμου και ενα πεναλτυ που δεν δοθηκε.

Αρα ποιος αδικιθηκε?
Κρισπ ειλικρινα εισαι ο πιο τσουκαλας που εχω γνωρισει ποτε.

Δεν ξερω δεν ειδα το ματς για αυτο ρωταγα αν ειναι σωστη η αποφαση για 6 λεπτα…Γτ για να δωσει διαιτητς 6 λεπτα πρεπει να εχει σταματησει να παιζετε μπαλλα…και εννοειται τετοιο δεν θεωρειται να πεσεις κατω…Απο αυτο και 6 αλλαγες μπορεις να δωσεις μεχρι 4 λεπτα…Και αυτο μ το εχει επι διαιτητης…

Αλλα οσον αφορα το πεναλτι που δεν δοθηκε το ειδα και εγω σε 3 σαιτ εως τωρα!!

γιατί ακριβώς δεν είναι 2η κίτρινη;
γιατί ακριβώς είναι λιγότερα τα λεπτά των καθυστερήσεων, όταν από το 86 μέχρι το 89 είναι ο τερματοφύλακας με κράμπα. (κράμπα από τα αράουτ;)

χάσαμε γιατί πετάξαμε (πάλι) ένα ημίχρονο και γιατί έχασαν αυτά που έχασαν ο Ρουκάβινα και ο Πετρόπουλος και όχι για το πέναλντι που δεν μας έδωσε (που ήταν).

βαριέστε πολύ τη ζωή σας κάποιοι πάντως.

Για τα υπολοιπα που λες δεν ξερω γτ δεν ειδα το ματς…αλλα οι τραυματισμοι ειναι κατι που γινεται συχνα(ποσο μαλλον τα πεσιματα) και οπως λες επρεπε να δινεται 1 λεπτο για καθε τραυματισμο…Δλδ να το ξεχεσουμε τελειως.Δεν ειδα το ματς αλλα θεωρω υπερβολικα τα 6 λεπτα αν δεν εγινε διακοπη του αγωνα λογω αλλων αιτιων

Βασικά ότι έιπε ο outshined. Χάσαμε τα άχαστα, πετάξαμε το πρώτο ημίχρονο και κακώς δεν δόθηκε το καθαρό πέναλτυ. Αυτά. Πάμε τώρα για το +5 στο ντέρμπι.

τωρα σας ποναει η διαιτησια, ετσι?
Με τις δικες μας τις ακυρωσεις, ελεγχατε αν υπηρχαν οφσαϊντ.
Δεν μιλαω καν για τα πεναλτυ που δεν εχουν δωθει.

ΟΚ,ελατε για το +5 στο Καραϊσκακη…

Ερχεστε για 2 αποτελεσματα ε,does it ring any bell?:har:

Γαύροι έχετε παραλογίσει έτσι? Οι τραυματισμοί φταίνε? Ο άλλος συγκρίνει την αποβολή του παίκτη του αστέρα με το πρωτάθλημα που πήρε στα χαρτιά! Ο κρις λέει “αυτό έλειπε να το έδινε το πέναλτυ”. Τι έχουμε να ακούσουμε φέτος…Αλλά είπαμε έιναι ανάδρομος ο Ερμής και δεν συγχίζομαι…:stuck_out_tongue:

με το γραμμα του νομου το ενα
με το γραμμα του νομου το αλλο

ποια η διαφορα?αφου διαφωνεις περιμενω να δω επιχειρηματα

εγω, δεν μιαλω αλλο μεχρι το ντερμπυ μαν…

αλλα

ΝΙανιανιανιανιανια…χαχαχαχαχαχα!:lol:

Εντάξει το πέναλντι ήταν καθαρό , κακά τα ψέματα, αλλά και η δεύτερη κίτρινη στον Λαδάκη είναι αυστηρή. Μάλλον σας κοίμησε η χθεσινή μας γκέλα και μπήκατε πολύ χαλαρά. Πάμε για μεγάλη σούπα ντέρμπυ την άλλη βδομάδα…

Πρώτον όλες οι διαιτητικές αποφάσεις δίνονται ('η δεν δίνονται ενίοτε) με το γράμμα του νόμου. Γι’αυτό το λόγο γιατί να θεωρήσω υπερβολική την απόφαση του διαιτητή οεο? Υπερβολική με το δικό σου και το δικό μου το μέτρο? Με το γράμμα του νόμου θα είχα κερδίσει σήμερα γιατί θα είχα πάρει το πέναλτυ…Πάμε παρακάτω. Η εκμετάλευση της εφαρμογής ένος (θεσπισμένου μεν, μίκρής εως ελαχίστης σημασίας για τον αποτέλεσμα του αγώνα με την καλαμαριά) ποδοσφαιρικού νόμου από τή διοίκηση του Ολυμπιακού, του έδωσε ένα ολόκληρο χαμένο πρωτάθλημα…Αν δεν βλέπεις της ηθικές διαφορές μεταξυ των 2 περιπτώσεων δεν μπορώ να σε πείσω…

το πεναλτυ δεν το χω δει, αλλα οπως λετε ειναι. το θεμα ομως ειναι οτι οταν παιζεις με παιχτη παραπανω για μιση ωρα, στην εδρα σου, και δεν νικας μια αρκετα υποδυεστερη ομαδα, ε μην σου φταιει ενα πεναλτυ που δεν δοθηκε.
και για να μην παρεξηγιεμαι το ιδια ειπα και για μας μετα το ματς με τον ηρακλη, δεν μου εφταιγε το γκολ που ακυρωθηκε αλλα το πως παιξαμε στα τελευταια 10 λεπτα οπου μας ισοφαρισαν.

Ούτε ένα ποστ βάζελου εδώ μετά το ματς δεν λέει ότι του έφταιξε η διαιτησία που έχασε.

Aμα το πας με το γραμμα του νομου…Επρεπε να μην ακυρωθει και το γκολ του Μητρογλου 2 εβδομαδες πριν.Και επισης να παρει πεναλτυ ο Αρης με εσας και ο η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακο…Και ενα σωρο ακομα πραγματα που θα ειχαν αλλαξει αρδην την περιρεουσα κατασταση.

Απο την ωρα που τελειωσε το ματς με εχουνε παρει 11 ατομα τηλεφωνο(φιλοι του ΠΑΟ) και μ λενε ακριβως τα ιδια.Και εχω μιλησει και με αλλα 7(απο διαφορους που ηταν σε μαγαζια και παρακολουθουσαν διαφορα ματς) που λενε οτι ηταν υπερβολικη η δευτερη κιτρινη και πολυ θεατρινιστικο το πεσιμο του παικτη του ΠΑΟ…
Υπενθυμιζω ΔΕΝ εχω δει καμια φαση ακομα…

Μπορουν οι γαυροι στο θρεντ τους να λενε τα ο,τι να ναι τους, δεν εχουμε καμια ορεξη για πρηξιμο μπαλων

δυστυχως ειναι αμφιδρομο!:wink: