Δεν ξέρω τι μού ρθε και θυμήθηκα αυτό το πρωτοσέλιδο:
Δεν ξέρω τι μού ρθε και θυμήθηκα αυτό το πρωτοσέλιδο:
Στη μάχη που ξέσπασε με ποιόν είστε;
Εγώ υποστηρίζω Παύλο 8)
Εγώ Πατέρα.
Πατέρα θεέ, πάρε την ΚΑΕ.
Εγω Τζιγγερ:!:
ο Κλεϊτον στην πρώτη ομάδα και στην αποστολή κανονικά.
Σοβαρό ενδεχόμενο να γυρίσει τώρα ο Μάτος λόγω του ότι ο Σιμάο πάει Κόπα Άφρικα.
Αντε και το καλοκαίρι πίσω το ξανθό αγόρι.
Ρε σεις αυτά που φωνάζω εδώ και καιρό γίνονται. Τα αυτονόητα δηλαδή!
φιλοι παναθηναικοι μην αγχωνεστε
οχι πια ασχημες αναμνησεις κ εφιαλτες
η επιστημη φροντιζει κ για εσας
διαβαστε αυτο…μηπως το ανακαλυψε κανενας φιλος του παναθηναικου ?
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1084395&lngDtrID=252
^ Καλό. Από sport.gr:
Ο Στέριος Φωτόπουλος θα είναι -και πάλι- ο νέος γυμναστής του Παναθηναϊκού από την ερχόμενη Κυριακή (13/12). Ο Φωτόπουλος ήταν στο τεχνικό επιτελείο των πρασίνων και την περίοδο 2003-04, όταν ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το νταμπλ.
Για να δούμε.
Επίσης κάτι ακούστηκε χτες για τον παιχταρά Άουτσε της Αρχεντίνος Τζούνιορς.
Εγω παλι δεν χαρηκα με την αλλγη γυμναστη… Ο προηγουμενος ηταν μαστερ στον τομεα αυτο, γι αυτο και η ομαδα ειχα πολυ καλη φυσικη κατασταση
Σ’ αυτό δεν έχεις άδικο, καιρό είχαμε να έχουμε τόσο καλή και με σχετικά λίγους τραυματισμούς, αλλά προφανώς δε μπορούσε να μείνει αυτός χωρίς τον ολλανδό.
α) Πρότειναν στον γυμναστή να μείνει και δεν δέχθηκε.
β) Το φάρμακο δεν το θέλουμε. Μεγαλώσαεμε τραγουδώντας στις χαρές και στις λύπες μαζί.
http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopoulos/home/139-Η-δικαίωση-των-νοσταλγών.html
περίμενα την τοποθέτηση του Καρπετόπουλου…
Μην ξεχάσουμε να μονιμοποιήσουμε Τζόρβα στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής έ!
Δε μας χάλασαν οι αποκρούσεις του γενικά, τα λάθη του όμως σοβαρά.
Βασικά, ΝΙΝΗΣ! Φωτοβολίδα γκολ, καλύτερο παιχνίδι έβερ, πέταγε κι έκανε ό,τι ήθελε!
Και μετά ΝιόΜπλιας! Θα αφήσει εποχή, γιατί κάνει τα δύσκολα απλά. Εκεί που ο άλλος έβγαινε στο β’ με τους ίδιους, κατευθείαν αλλαγή και ανακάτεμα της τράπουλας, όπως θα έκανε ο απλός φίλαθλος. Και το λάζαρο θα το βοηθήσει ως μεντοράς του στην ελπίδων.
Τίποτα άλλο από χτες.
Πλάκα κάνεις τώρα, αν είχε κάνει με Τεν Κάτε την ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ εμφάνιση ο ΠΑΟ τα πρωτοσέλιδα σήμερα θα ήταν σαν την μεγάλη παρασκευή.
Άντε όμως, επειδή έχεις γενέθλια, δε στη χαλάω!
Νί-κος
Νιό-πλιας
Οε οε οε!
Kαλα δεν μπορουμε να κρινουμε τον Νιοπλια απο ενα παιχνιδι… Δεν ειχε και Σαλπιγγιδη και ΛΕτο, οποτε δεν ξερουμε πως θα σκεφτει την εντεκαδα με αυτους… Ενα αλλο στοιχειο ειναι οτι δεν εβαλε απο την αρχη τον Σιμαο. Να δουμε αν τον υπολογιζει για βασικο στα επομενα ματς.
ο ηρακλης γιατι ισχυριζεται οτι το γκολ ηταν οφσαιντ?
Σπουδαίος δημοσιογράφος
γιατί έκαναν την εξυπνάδα και έδειξαν μια φάση οφφσαιντ αμέσως μετά το γκολ σε replay που δεν δόθηκε, η οποία όμως έγινε μερικές φάσεις πριν το γκολ
είναι μια μπαλιά διαγώνια του Νίνη στον Χριστοδουλόπουλο από τον άξονα στα αριστερά.
η μπαλιά του Νίνη στη φάση του γκολ είναι στον Σπυρόπουλο που βγάζει τη σέντρα.
Απλά έδειξαν τη φάση και έμειναν εντυπώσεις.
Για το ματς λίγα πράγματα.
Ο εξαιρετικός Τζόρβας μάλλον κόλλησε τη γρίπη των τερματοφυλάκων του ΠΑΟ και ξεκίνησε τις γκέλες.
Ο Βύντρα δεξιά είναι επικίνδυνος. Σουρωτήρι.
Στον Καντέ παίζει να κάνω τρίπλα και εγώ.
Το μεγαλύτερο κέρδος ήταν το παθος.
Πιο πολύ και από το γκολ χάρηκα τον πανυγηρισμό των παικτών.
Αν το θέλουν τόσο όσο δείχνουν θα παίξουν και καλύτερα.
Τελικά καποια πράγματα είναι θέμα ψυχολογίας, δεν εξηγείται αλλιώς.
Τέτοιο Χριστοδουλόπουλο δεν είχαμε ξαναδει. Άντε περσι στο Καραϊσκάκη.
Όλοι έλεγαν πως ξέρει να τον αξιοποιήσει ο Νιόπλιας.
δε συμφώνησα μαζί του.
απλά επειδή ήταν από τους ένθερμους υποστηρικτές της δουλειάς του τεν κατε περίμενα το άρθρο του.
Κανεις δεν ανεφερε την τεραστια νικη μας στο βολευ επι της πρωταθλητριας Ιταλιας Πιασεντζα μεσα στην Ιταλια με 3-1!!!